Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור ipod למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מערכות שיש להם כניסת אודיאו rca ואז אתה יכול עם מתאם מבננה קטנה לrca

ברוב אין כניסות כאלו אז אתה יכול עם מתאם מיציאה של הצ'נג'ר לכניסה של ה i pod

פורסם

לכל המנוסים בחיבור IPOD (ולאלו ששומעים קבצים איכותיים...), רציתי לדעת האם האיכות נשמרת כאשר מחברים את ה IPOD ל HU דרך מתאם מקורי?

אני מוכר את ה ALPINE שלי (9855) וחשבתי אולי אלך על פאנל HI-END שינגן CD בלבד ואז MP3 אוכל לשמוע מ IPOD. כרגע אין לי נסיון עם IPOD בכלל.

אני אמקד את השאלה, אני משתדל לשמוע קבצי MP3 איכותיים כמו 192 או 320 KBPS. השאלה אם ה IPOD עושה איזושהיא המרה שבה נאבדת אינפורמציה והאיכות יורדת? והאם המתאמים השונים, גם המקוריים, עלולים לבצע פעולה שכזו?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

שאלה לעניין

גם אותי מעניין האם IPOD או כל נגן אחר מוריד את איכות השיר כאשר הוא מחובר אם מתאם מקורי\לא מקורי

תודה,

חנן

פורסם

בעיקרון לא צריכה להיות בעיה אם מחברים IPOD או כל נגן אחר אנלוגית למכשיר או בחיבורים הדיגטליים.

לגבי MP3 , אין כזה דבר קובץ איכותי , MP3 הוא מדיה לא איכותית בעליל. יש שם פגיעה מאוד קשה באיכות המוזיקה.

קוואטרו מה שאתה עושה זה אחד הדברים הכי חמים שיש , עדיך מכשיר שקורא רק CD ולחבר חיצונית MP3 פלייר או לצרוב MP3 לדיסקים רגילים . זה מה שאני עושה ואני בקושי שומע MP3 אלא רק כשאני מוריד משהו לבחינה ואם זה טוב אז אני הולך וקונה את הדיססק המקורי. רדיו דיסק ללא תמיכה ב MP3 תמיד עדיף במיוחד אם זה מכשיר איכותי. ישנם יוצאים מן הכלל אבל הם מכשירים מאוד יקרים .

בברכה,

קורווין.

פורסם
בעיקרון לא צריכה להיות בעיה אם מחברים IPOD או כל נגן אחר אנלוגית למכשיר או בחיבורים הדיגטליים.

לגבי MP3 , אין כזה דבר קובץ איכותי , MP3 הוא מדיה לא איכותית בעליל. יש שם פגיעה מאוד קשה באיכות המוזיקה.

לגבי קבצי ה MP3 - יש איכותיים יותר ויש פחות. קובץ 320 MBPS יישמע טוב יותר מקובץ רגיל של 128 MBPS. אתה יכול לנסות ותראה שיש הבדלים משמעותיים. לא סתם, פשוט הקובץ הגדול יותר מכיל מידע רב יותר ולכן מרבית המידע המוסיקלי נמצא וכך נשמע.

זה שבאופן עקרוני MP3 (וגם הכי איכותי שיש) ישמע פחות טוב מרצועה רגילה, זה ברור לי לגמרי. זאת לא השאלה שלי.

קוואטרו מה שאתה עושה זה אחד הדברים הכי חמים שיש , עדיך מכשיר שקורא רק CD ולחבר חיצונית MP3 פלייר או לצרוב MP3 לדיסקים רגילים . זה מה שאני עושה ואני בקושי שומע MP3 אלא רק כשאני מוריד משהו לבחינה ואם זה טוב אז אני הולך וקונה את הדיססק המקורי. רדיו דיסק ללא תמיכה ב MP3 תמיד עדיף במיוחד אם זה מכשיר איכותי. ישנם יוצאים מן הכלל אבל הם מכשירים מאוד יקרים .

את זה אני יודע, אני רק שואל, את מי שיש נסיון עם חיבור IPOD או כל נגן MP3 אחר - האם מורגשת נפילה באיכות באופן יחסי להשמעת MP3 על גבי דיסק באותו המכשיר.

בברכה,

קורווין.

אשמח לשמוע התייחסות בקשר לעניין השני, אם יש לך נסיון עם כך.

פורסם

לגבי הנושא השני ,כן.

לגבי הנושא הראשון, אין כזה דבר MP3 איכותי , אין פשוט , אין לי מה לנסות כי כבר ניסיתי הכל , בוא נגיד שכבר אני במצב שהרבה פעמים אם שמעתי דיסק מקורי אני יכול לדעת אם מה שאני שומע זה הצריבה שלו ב copy disc אפילו. אני מה שקרוי אודיופיל , מהמטורפים האמיתיים שאף פעם לא מספיק להם האיכות.+

אני למדתי אצל מישהו שעבודתו היא לבנות פלאגינים מקצועיים לאולפני הקלטה והוא גם מומחה בכל מה שקשור לאודיו במחשב והוא הסביר לעומק את מה שוקרה בmp3.

בקיצור mp3 הוא לא דבר איכותי.

בברכה,

קורווין.

פורסם

שוב, אני יודע שMP3 פחות איכותי (כתבתי את זה כבר פעמים). אבל אני רק אמרתי שיש קבצים של MP3 שישמעו טוב יותר (קרי - איכותיים יותר) מקבצי MP3 אחרים. 320 מול 92 לדוגמא. זה מאוד ברור ומאוד שמיע. אני באמת בטוח בזה כך שאני לא צריך שכנוע בעניין...זה בסדר.

ביקשתי התייחסות לגבי עניין השוני באיכויות בין השמעת דיסק MP3 לבין חיבור IPOD למכשיר וניגון MP3 ממנו.

אני שואל את מי שיש לו נסיון עם זה להתייחס לעניין הזה.

פורסם

אז אני אחזור יש לי נסיון בזה אפילו עם מכשיר מאוד איכותי clarion dxz 946.

יש ירידת איכות אך היא ככ מינימלית שהאמת זה לא ככ חשוב וכדי לשפר את האיכות של CD רגיל שאתה מכניס למערכת אני ממליץ באמת על CD רגיל וחיבור נגן חיצוני.

בברכה,

קורווין.

דיי החתול הזה הורג אותי.

פורסם
אז אני אחזור יש לי נסיון בזה אפילו עם מכשיר מאוד איכותי clarion dxz 946.

יש ירידת איכות אך היא ככ מינימלית שהאמת זה לא ככ חשוב וכדי לשפר את האיכות של CD רגיל שאתה מכניס למערכת אני ממליץ באמת על CD רגיל וחיבור נגן חיצוני.

בברכה,

קורווין.

דיי החתול הזה הורג אותי.

א. החתול גדול, אני יודע...

ב. אני מבין שהתנסית בחיבור נגן MP3 אל המכשיר (ע"י מתאם) ובעצם שמעת גם מהנגן וגם מניגון דיסק של MP3?

אם ההבדל הוא זניח, אז אני באמת אולי אשקול קניית פאנל CD איכותי ואחבר נגן MP3, הבעיה זה התקציב. פשוט כי זה אומר שאני צריך לקנות IPOD (כמו שאמרתי מקודם, אין לי ניסיון כלל עם נגני MP3)...ות'כלס הכי נוח זה לקנות מכשיר איכותי אחד שעושה את כל העבודה באיכות סבירה.

המכשיר שעומד אצלי על הכוונת זה ה955 של CLARION שיעלה זול יותר מלקנות פאנל CD איכותי מאוד ו IPOD + מתאם.

פורסם

אם זה מה שאתה הולך לקנות אני ממליץ . לי יש את הגרסה הקדומה של המכשיר שזה ה DXZ 925 , שהוא מכשיר מדהים. יש לו dual 24 bit וכל השטויות שצריך , זה מכשירים עם יכולות סאונד מרשימות ואמינות למקור.

תשמע בזמנו ישבתי אצל שמעון מסאונד סטורם והוא סתור אודיופיל כמוני אמר את מה שאני חושב , שאמנם יש אחלה של מכשירים בשוק, כמו אלפיין או נקמיצ'י או אקליפס אבל הוא בתור מתקין של מערכות איכותיות עובד רק עם קלריון כי הוא הכי קרוב למקור .

אני ממליץ עליהם . מכשירים מעולים נקודה. מישהו פה בפורום כתב וכתב נכון : הם לא מתעסקים בדולפינים אלא בסאונד.

אגב אם בבעית תקציב עסקיננו , אתה יכול לקנות את ה 946 שאמנם הוא לא צבעוני אבל יש לו מסך נגיעה ומבחינת יכולות סאונד ופ'יצ'רים הוא אותו הדבר כמו ה 956 לפי מה שאני זוכר הוא פשוט שנה אחורה.

אם זה מה שאתה רוצה, תתחדש .

בברכה, קורווין.

פורסם

CORWIN, אני לא יודע אם שמעת את ה 946 מול ה 956 אחד לאחד.. אבל עשיתי את הסקר הזה (יש ברשותי את ה 856 שהוא בדיוק אותו דבר מלבד ה Music Catcher) ואין מה להשוות מבחינת הסאונד בין ה 856/956 ל 946... הם פשוט נשמעים אחרת לחלוטין. פתוחים יותר, מפורטים יותר וחמים מאוד.. אבל שוב.. עניין של טעם אישי לחלוטין (כמו כל דבר שלגביו אנחנו מדברים פה..)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

האמת שלא עשיתי השוואה מדוייקת.

שמעתי את המכשירים הנ"ל. אני יודע שמבחינת חלקים הם לא החליפו יותר מדיי , אמנם לא חקרתי לעומק את הנושא.

אני יודע שההבדלים יכולים להיות גדולים, אני למשל חושב שמסדרת ה 9X5 (לא 9255 ודומיו) המכשיר שלי נשמע הכי טוב (האמת שהרוב חושבים ככה) .

פשוט הוא אמר שיש לו בעיית תקציב אז המלצתי על מכשיר ברמה גבוהה, שאני מכיר, ושהתקנתי.

בברכה,

קורווין.

פורסם

שתי נקודות למחשבה :

1- יש אפשרות לחבר את הiPod עם משדר FM , לא תקבל איכות, אבל תקבל שמיעה של מה שיש בiPod

2- אם בחיבור איכותי של נגן MP3 עסקינן אז הייתי רוצה להפנות את תשומת לבך לנגנים של חברת IRIVER שמצויידים ביציאות דיגיטליות ואופטיות .:borg:

IRIVER ייתנו לך בחיבור למכשיר הHU את האות הטוב ביותר ואיכות דיגיטלית , אני אישית בעל iPod אבל הוא לא מחובר לרכב למרות שהאלפיין שלי תומך בזה .

בהצלחה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...