Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בתמצות:

יש ברשותי A4 2003, מנוע 2000, מערכת מקורית (קומפוננט קדמי, טוויטרים מאחורה, וסאב פיר אייר במגש האחורי שנותק)

מה שקרה זה שכמה פעמים ש"התפרעתי" על הדוושה והגעתי לטורים יחסית גבוהים (לא מגיע לאדומים) המערכת שלי הייתה נחלשת\מזייפת ולעיתים אפילו מונמכת אוטומטית עד לווליום אפס, דבר שרק אחרי כמה דקות מסתדר,

עכשיו כשהוספתי רכיבים למערכת כחודש מהיום (אינפיניטי 650 דגם 611,סאב קיקר 12אל5) אני חושש עוד יותר, הרבה פעמים קורה שהסאונד נהיה צורם או נחלש.

רציתי לשמוע חוות דעת מכם מה יכולה להיות הבעיה שקרתה לי כבר מספר פעמים ועוד גם עם האבזור המקורי.

אשמח לקבל תשובות לעניין.

בברכה,

ארז.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אולי מערכת החשמל שלך חלשה מדי בשביל הרכיבים שהוספת ונוצר עומס.

דבר ראשון אתה תצטרך קבל כי הL5 נותן 600 RMS זה בכל מקרה לא משנה מה תעשה.

בקשר לבעיות שהיו מהתחלה,תשקול לשפר את שלושת הגדולים (החלפת הכבל בין האלטרנטור למצבר, החלפת כבל המינוס בין המצבר לגוף הרכב והחלפת כבל המינוס בין המנוע לגוף הרכב בכבלים עבים יותר)

ואם לא יעזור, כנראה אלטרנטור.

MX-5 NC

פורסם
אולי מערכת החשמל שלך חלשה מדי בשביל הרכיבים שהוספת ונוצר עומס.

דבר ראשון אתה תצטרך קבל כי הL5 נותן 600 RMS זה בכל מקרה לא משנה מה תעשה.

בקשר לבעיות שהיו מהתחלה,תשקול לשפר את שלושת הגדולים (החלפת הכבל בין האלטרנטור למצבר, החלפת כבל המינוס בין המצבר לגוף הרכב והחלפת כבל המינוס בין המנוע לגוף הרכב בכבלים עבים יותר)

ואם לא יעזור, כנראה אלטרנטור.

לשים את המשפט הזה בדביקים.

כמה קבלים או כמה פאראד אתה היית ממליץ על הסאב שלי אם כך? (ראה תמונה מצד ימין)

וכעת ללא הציניות:

הסאב - מקבל, לא נותן.

המגבר - נותן.

והדבר הראשון שהוא יצטרך זה לבדוק מה הבעיה, לא קבל.

וגם אם יש נפילות מתח, לא אומר שקבל יפתור לו את הבעיות.

כבר דיברנו מספיק פעמים על יתרונות וחסרונות והאם מומלץ או לא, ה FAQ מלא בזה.

פורסם

blackmazdaF ומה עם תגובה למה שאני רשמתי?

חשוב להזכיר , זה קרה גם עם מערכת מקורית ומובנית של חברת אאודי,

פשוט עם הגעת המנוע לטורים גבוהים מידי פעם יש לי את הזיופים\היחלשות ולפעמים הורדה אוטמטית של כל הווליום עד לאפס לכמה דקות.

פורסם

בגדול זה לא אמור להיות במערכת מקורית

לדעתי בזמנו היית צריך לגשת לחברה ולבדוק

עכשיו מה שתוכל לעשות זה לבדות אם יש נפילות מתח ואם יש לחזק את 3 הגדולים

ולאחר מכן אם זה לא יעזור

תחזק אלטרנטור...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
האם יכולה להיות הגנה או ניתוק אלטרנטור בטורים גבוהים?

קטונתי מלדעת את זה... למרות שאולי זה נכון כי בהתפרעות יחסית פשוט מונמכת לי המערכת תוך שניות עד לאפס

יש סיכוי שבפגישה מישהו יוכל להציץ ולעזור לי בעניין או שחייבים ללכת למוסך בשביל - איך קראתם לזה :)? שלושת "הגדולים" :shock:

פורסם

אין קשר בין הבעיה לבין חיזוק שלושת הגדולים , אם זה קורה גם במערכת המקורית של הרכב זה אומר שייש בעיה ברכב ובפרט שלרכבים הגרמניים יש מערכת חשמל חזקה מאוד .

אני הייתי מציע לך ללכת למוסך מרכזי רק עם המערכת המקורית של הרכב ולהראות להם את הבעיה , שוב פעם ללכת רק אם המערכת המקורית כי אם תבוא אלייהם אם כל מה שמותקן הם יגידו לך שזה מה שעושה את הבעייה וישלכו אותך לדרכך ( יש לי חבר עם ניסיון רע מחברת אאודי )

פורסם
אין קשר בין הבעיה לבין חיזוק שלושת הגדולים , אם זה קורה גם במערכת המקורית של הרכב זה אומר שייש בעיה ברכב ובפרט שלרכבים הגרמניים יש מערכת חשמל חזקה מאוד .

אני הייתי מציע לך ללכת למוסך מרכזי רק עם המערכת המקורית של הרכב ולהראות להם את הבעיה , שוב פעם ללכת רק אם המערכת המקורית כי אם תבוא אלייהם אם כל מה שמותקן הם יגידו לך שזה מה שעושה את הבעייה וישלכו אותך לדרכך ( יש לי חבר עם ניסיון רע מחברת אאודי )

תוכל לפרט על הניסיון? ואם יש קשר למקרה ולו טיפה דומה לשלי?

פורסם

קודם כל גש לחשמלאי רכב שיבדוק לך את האלטרנטור ואת המצבר.

יש סיכוי טוב שזו הבעיה כיוון שהמנועים של אאודי וכל המערכות ברכב הזה מנוהלות חשמלית יכול להיות שיש תקלה חשמלית ברכב .

לדעתי מנסיון עם חבר הבעיה היא האלטרנטור לרוב כיוון שאם אתה מתעלל ברכב(וזה מה שאתה עושה אגב , צפה לטיפול יקר בקרוב) יש סיכוי שכל מערכות הניתור ברכב נכנסות לעבודה גבוהה והאלטרנטור לא יכול לספק את כולם ומה שנפגע ראשון (ראשון אגב שאתה יודע עליו יכול להיות שיש פגיעה יותר חמורה ) זה המערכת .

גש לחשמלאי או עדיף למוסכניק טוב. ההמלצה שלי היא מוסך רון ברחוב המסגר בת"א, מקצוען ולא גונב במחירים כמו המוסכים של צ'מפיון , ואני אומר את זה בתור בעלים של שני פולקסווגנים.

בברכה,

קורווין.

פורסם
קודם כל גש לחשמלאי רכב שיבדוק לך את האלטרנטור ואת המצבר.

יש סיכוי טוב שזו הבעיה כיוון שהמנועים של אאודי וכל המערכות ברכב הזה מנוהלות חשמלית יכול להיות שיש תקלה חשמלית ברכב .

לדעתי מנסיון עם חבר הבעיה היא האלטרנטור לרוב כיוון שאם אתה מתעלל ברכב(וזה מה שאתה עושה אגב , צפה לטיפול יקר בקרוב) יש סיכוי שכל מערכות הניתור ברכב נכנסות לעבודה גבוהה והאלטרנטור לא יכול לספק את כולם ומה שנפגע ראשון (ראשון אגב שאתה יודע עליו יכול להיות שיש פגיעה יותר חמורה ) זה המערכת .

גש לחשמלאי או עדיף למוסכניק טוב. ההמלצה שלי היא מוסך רון ברחוב המסגר בת"א, מקצוען ולא גונב במחירים כמו המוסכים של צ'מפיון , ואני אומר את זה בתור בעלים של שני פולקסווגנים.

בברכה,

קורווין.

אני נוטה להאמין שזה אולי המצבר כי המצבר מן הסתם הוחלף במהלך חיי הרכב, קשה לי להאמין שהלך האלטנרטור, יכול להיות באמת שהוא לא עומד בהספק והוא פשוט מנמיך לי את המערכת, זה לא שיוצא לי עשן וכדומה, אפילו המערכת לא נכבית פשוט מונמכת אוטומטית ובמקרים אחרים פשוט האיכות יורדת

פורסם

אין קשר לעשן ואין קשר, לחבר שלי הלך אותו האלטרנטור כמו שלך ברכב שלא התעללו בו יותר מדיי וזה רכב מודל 2000 גם כן.

אל תנחש תלך לבדוק יש סיכוי שכבר עשית נזק רציני לרכב ללא קשר למערכת , היא דבר שולי.

אגב, את השרשור הזה היית צריך לדעתי לפתוח ב :אחזקה טיפולים. חוצמזה תשתדל לא להעתיק את כולם בכל תשובה .

בברכה,

קורווין.

פורסם

התלבטתי באמת איפה לפתוח את השאלה

אבל מכיוון שהבעיה עלתה לי רק עם מערכת הסטריאו חשבתי שפה אני אגלה יותר תמיכה והזדהות ואולי אני יימצא פרטנר עם סיפור דומה, בכל אופן תודה, מחר טלפון לצ'מפיון מוטורס

פורסם
תוכל לפרט על הניסיון? ואם יש קשר למקרה ולו טיפה דומה לשלי?
המקרה לא דומה לשלך או אולי כן תלוי איך תסתכל על זה בכל מקרה זה קשור למערכת חשמל , אצלו הייתה בעיה עם האלטרנטור שדפק את המצבר , הוא היה צריך ללכת אליהם שיחליפו לו את האלטרנטור ואת המצבר כי האוטו באחריות ומה שעשו זה החליפו את האלטרנטור ואת המצבר וחייבו אותו בעלות של 150 ש"ח לעבודה בלבד של החלפת מצבר כי לטענתם מערכת חשמל שמצריכה החלפת חלק כלשהו כגון המצבר אינה קשורה לאחריות , הצעקות שהגיעו לאחר המקרה ואיום לתביעה מצד חבר שלי הביאו לכך שלא רק שלא חייבו אותו אלא גם נתנו לו פיצוי על עוגמת נפש . אבל תשמע זה לקח קצת זמן כי אתה יודע איך דברים מתנהלים פה בארץ .
  • תוכן חדש...