Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם הלחצתם אותי אני כבר מפחד ללכת למוסך לראות מה יש לי

:oops:

בסוף זה סתם יהיה בגלל מצבר חלש

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

כולכם הלחצתם אותי אני כבר מפחד ללכת למוסך לראות מה יש לי

:oops:

בסוף זה סתם יהיה בגלל מנוע הרוס, ברקסים רופפים, דלק מהול, מחשב תקול וכו':twisted:

פורסם
קודם כל גש לחשמלאי רכב שיבדוק לך את האלטרנטור ואת המצבר.

יש סיכוי טוב שזו הבעיה כיוון שהמנועים של אאודי וכל המערכות ברכב הזה מנוהלות חשמלית יכול להיות שיש תקלה חשמלית ברכב .

לדעתי מנסיון עם חבר הבעיה היא האלטרנטור לרוב כיוון שאם אתה מתעלל ברכב(וזה מה שאתה עושה אגב , צפה לטיפול יקר בקרוב) יש סיכוי שכל מערכות הניתור ברכב נכנסות לעבודה גבוהה והאלטרנטור לא יכול לספק את כולם ומה שנפגע ראשון (ראשון אגב שאתה יודע עליו יכול להיות שיש פגיעה יותר חמורה ) זה המערכת .

גש לחשמלאי או עדיף למוסכניק טוב. ההמלצה שלי היא מוסך רון ברחוב המסגר בת"א, מקצוען ולא גונב במחירים כמו המוסכים של צ'מפיון , ואני אומר את זה בתור בעלים של שני פולקסווגנים.

בברכה,

קורווין.

קורווין, תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות.

באודי A4 בנזין( 1.8 או 1.8T, וכו') יש אלטרנטור 90 אמפר, ובדגמי הדיזל (1.9TDI וכו') יש אלטרנטור 150 אמפר.

עכשיו תסכם לי בבקשה צריכת זרם של רכב ונראה אם אתה מגיע ל90 אמפר שלא נדבר בכלל על 150 אמפר.

ועוד לשאר השטויות שנאמרו פה,

אין מנגנון הגנה לאלטרנטור, זה אחד הרכיבים הכי מטופשים שיש ולא משנה כמה ישתכללו הרכבים עדיין הוא עובד באותו עקרון, עוגן שנמצא בתוך סליל, מונע ע"י רצועה או שרשרת וכך הוא מייצר\מכולל אמפרז'(יותר פשוט מזה לא הייתי יכול להיות).

כדי שאלטרנטור יפסיק לעבוד פשוט מכבים אתה המנוע, או מנתקים רצועת אלטרנטור(בד"כ גם תהיה משוטפת למזגן ועוד אביזרים ולכן לא כדי לנתקה).

לפותח' התרד', אני לא ממש הבנתי מה הבעיה?, האם הרכב נבדק בעומס מלא אצל חשמלי רכב עם מד טעינה?

אם כן, מהו מפל המתח?

לאחר בדיקה אצל חשמלאי רכב תוכל להיות יותר חכם.

גש לבדוק מתח טעינה ולאחר מכן עדכן אותנו.

אגב מאיפה אתה בארץ?

under construction..

פורסם

אני מת"א, ולא בדקתי שום דבר בקשר למפלים וכל מה שרשמת :), קודם כל רציתי לשמוע ייעוץ.

זאת בעיה שאף פעם לא ייחסתי לה חשיבות בגלל התדירות שלה, אבל כל פעם שזה קורה זה פשוט מדכדך ברמות שקשה לתאר. טוב לדעת שיש מישהו שכן הרגיע אותי בעניין.

ואיך בדיוק מודדים נפילות ושאר דברים כאלה? איזה ציוד צריך?

פורסם

לא צריך שום ציוד, גש לחשמלאי רכב מוסמך ושיבדוק מתח טעינה בעומס מלא.

רק תדאג שהוא יגיד לך מה מפל המתח אצלך ברכב בעומס מלא.

לאחר בדיקה בסיסית זו, יהיה ניתן להמליץ על המשך טיפול בבעיה.

סה"כ אתה יכול להיות רגוע, כי לVW שמשתמשים באלטרנטורים של BOSCH יש גם אלטרנטורים של כ200 אמפר ללא כל שינוי בתושבות.

ככה שכח לא יהיה חסר לך במקרה הכי גרוע, יש לך לפחות נחמה בזה שזה אודי.

ניר

under construction..

פורסם
לא צריך שום ציוד, גש לחשמלאי רכב מוסמך ושיבדוק מתח טעינה בעומס מלא.

רק תדאג שהוא יגיד לך מה מפל המתח אצלך ברכב בעומס מלא.

לאחר בדיקה בסיסית זו, יהיה ניתן להמליץ על המשך טיפול בבעיה.

סה"כ אתה יכול להיות רגוע, כי לVW שמשתמשים באלטרנטורים של BOSCH יש גם אלטרנטורים של כ200 אמפר ללא כל שינוי בתושבות.

ככה שכח לא יהיה חסר לך במקרה הכי גרוע, יש לך לפחות נחמה בזה שזה אודי.

ניר

נחמה? :lol:

אותי הלחיצו שבגלל שזה אאודי נפלתי לבור של הוצאות, למרות שאני לא מרגיש שום בעיות בסחיבה, או בכלל בעיות כלשהן של מתח, חוץ מהמקרים המוזרים האלה שצצים לי לפעמים

גם האוטו עשה רק 34 אלף, לא טוחן אותו :)

פורסם

עדכון - ביררתי במוסך של אאודי לגבי נפילה של מתחים ובעיה באלטרנטור, (כמו שיעצו לי כאן). נאמר לי שמתי שחסר מתח ברכב נדלקת לי נורה של מצבר שאומרת לי שאין מספיק מתח ברכב (מה שלא קורה אצלי), וכנראה הבעיה בכפתור הווליום - בהתקנה של רדיו מילאנו למערכות של אאודי, איך זה בדיוק מסביר את שזה קורה לי רק במאמץ יתר ולא תמיד יורד לי הווליום עד הסוף אלא לפעמים רק נחלש טיפה? לא קיבלתי בדיוק תשובה לזה מהם.. אם מישהו פה מבין טוב בהתקנת מערכות אולי באמת תמצא לזה סיבה הגיונית,

תודה לכל העונים לעניין,

ארז.

פורסם

שלא יגידו לך שמתי שחסר מתח אז נדלקת נורית מצבר(רק אם זה נפילה מתחת ל12V עד כמה שזכור לי).

גש לחשמלאי רכב , על מנת שיבצע בדיקת מתח טעינה

וחזור לעדכן אותנו בתוצאות הבדיקה של החשמלאי.

ניר

under construction..

פורסם

כמה פעמים צריך לרשום לך ללכת לבדיקה מקצועית? אבחון בדכ לא מצליח ככ בטלפון... במיוחד אם רוצים לנפנף אותך מהקו....

זה מה שאני מבין מתוכן התשובה שקיבלת בטלפון, או שמע דיברת עם שירות לקוחות, לאו דווקא איש מקצוע.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כל הכבוד לדני.

תשובה מעולה. בנוסף אוסיף שבצ'מפיון מי שעונה לטלפונים הם יועצי שירות בעלי ידע מאוד מאוד מוגבל במה שקורה ברכב. לדוגמאות פנו אליי יש לי מפה עד הודעה חדשה ועד הגעה למצב של פניה ליצרן עקב השירות במוסכי צ'מפיון.

בברכה,

קורווין.

• תוכן חדש...