Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעת אותו????

אני אישית כן.

זול זה אומר כמעט 2000 שקל בפעם האחרונה שראיתי אותו.

אגב SPL יש גם את הקראג של אטון שהוא מעולה ויש האמת סדרת ה g של JVC שהם סאבים מאוד חזקים גם ב 10".

בברכה,

ק.

פורסם
שמעת אותו????

אני אישית כן.

זול זה אומר כמעט 2000 שקל בפעם האחרונה שראיתי אותו.

אגב SPL יש גם את הקראג של אטון שהוא מעולה ויש האמת סדרת ה g של JVC שהם סאבים מאוד חזקים גם ב 10".

בברכה,

ק.

קורבה, הפעם נסחפת לגמרי. מילא המגנט שאתה משווה לסאב של PPI ושל ROCKFORD שהוזכרו כאן אבל ה JVC הזה, זה סאב ז ב ל ! אולי 300 וואט בלחץ...ראיתי כאלו מפורקים לאחר שעבדו על מונובלוק של לייטנינג...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תשמע בתחרות האחרונה של EMMA ברכב שאני עזרתי בכיוונון שלו שני כאלו שהיו מותקנים לא טוב (זה המתקים אפילו אמר) ובתיבות לא מתאימות שהיו מחוברים ל Z4200 זכו מקום שלישי בתחרות SPL.

לדעתי הם לא משהו בכלל, סאונד נוראי , אבל הבחור רצה SPL.

אם הוא רוצה PURE SPL שיביא איזה סטרוקר או אודיובאן , מה שבארה"ב המשוגעים שם משתמשים.

בברכה,

ק.

נ.ב. : אתה יודע מזה קורבה??? לא קורווין , קורבה?

פורסם

תקשיב.

אני כמעט בטוח שאני יודע מי בנה את הבנייה לרכב הזה וראיתי את הבניה הזו בשלבי התהוותה. בכל מקרה התחרות הזו, עם כל הכבוד לכולם כן. לא שיקפה שום רמה. ובלי קשר עכשיו הסאב הזה הוא זבל! :mad: זבל רציני מאוד. עכשיו: אם היית מתקין באותה בניה של "רכב שנשלח לתחרות ב EMMA" שני סאבים כמו שיש לי ברכב, ותדאג לתת להם 2 K וואט...אז תקבל SPL. לא יודע מה היה שם אבל SPL לא חושב שהיה.

עכשיו בהמשך לזה אני גם יכול לומר לך שניתן להפיק 150 דציבל גם מרמקול של 100 וואט RMS ע"י תיבה אימפריאלית בתדר 10 הרץ, אבל איפה ה CATCH ? יש כמה בעיות:

1. צריך לדעת איך לבנות את התיבה הזו

2. צריך נגריה גדולה מאוד מאוד

3. צריך שיהיה לך רכב שמסוגל להכניס תיבה בגודל של מקרר אמנה כפול :-D

נ.ב.

"אנה קורבה ? אינתה קורבה!" :lol:

שנה טובה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

סאונדסטרים טרנטולה 10" נדמה משהו כמו 900 או 800 RMS,סאב מעולה,נשמע טוב וחזק...

לאחי יש זוג כאלה ברכב נשמע טוב,יורד נמוך ועובד מדוייק,עדיף בהרבה על קיקר 10",תיבה פתוחה של 40 ליטר בערך,גם לא יקר נדמה לי,שוקל באזור ה18 קילו+-.

מומלץ בחום.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

JL AUDIO W7 10"

יש לי זוג כאלה באוטו והם עוצמתיים בצורה שקשה לתאר ובמקביל איכותיים מאוד

לא יודע כמה הם עולים בארץ, אני קניתי זוג בחול ב800דולר

בקשר לקיקר שציינת , לפני שהזמנתי את הגי אל שמעתי אותם ברכב של חבר בארץ על הגברה עצבנית (מונו מפלצת של גי בי אל)והתרשמתי מאוד מהעוצמה

אם הם יותר עוצמתיים מהגי אל קשה לי מאוד להגיד לך(99%אחוז פונקציה של הגברה)אבל מה שבטוח הגי אל נשמעים 10 רמות יותר טוב

בהצלחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

במפגש האחרון בצפון יצא לי לשמוע סאב 10" של AUDIOBAHN בתיבה אטומה אצל בחור נחמד מאוד עם מיצובישי סופר לנסר לבנה.

הבן אדם פירק את האוטו והוא ממש לא השתגע עם הווליום.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה לכולם על התגובות! לא אני זה לא אותו הבן אדם,לי יש גם ס.לנסר לבנה רק שיש לי סאב של סאונדסטרים WG 12 600RMS.

הסאב יהיה מיועד ל BMW 318 קבריולט,ביגלל זה שאלתי יעוץ על סאב קטן ועוצמתי כי באוטו הזה אין ביכלל מקום בבאגז'.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...