Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה:)?....

השאלה אחרת: האם לפאנל הזה קיים מתאם מיוחד??? שמוציא RCA???

שלום רב,

אודה למישהו שיוכל לומר לי האם ניתן לחבר מתאם, מHIGH OUTPUT ל-RCA

לדגם הנ"ל, יש לי בעיה, בHU של BLAUPUNKT מהדגם: MP3/4 אין יציאות RCA...למגבר..

וברשותי מגבר 4 ערוצים שאין לו כניסות של HIGH INPUT, ולכן אני לא יכול כרגע לחבר את המגבר לHU, שמעתי מחבר שיש מתאמים...לחברת BLAUPUNKT, ורציתי לשאול אם למישהו יש מושג, אם לדגם הזה קיים כזה מתאם...

ואם לא מה הברירה שלי? הרי ברור שאני צריך פה קומבינה:)...

בתודה מראש לכל העונים..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

דימה.

לא זאת השאלה שהיית צריך לנסח, אמרתי לך במפורש, שיש אפשרות שיש לפאנל הזה מתאם מיוחד של בלאופנקט,

האם מישהו מכיר את הדגם, ויכול להעיד האם זה המצב ?

שיש לו יציאות, וצריך מתאם מיוחד ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בכפרסבא ניתן למצוא אותו.

לא חושב שזאת בעיה גדולה .. שלחתי אותו לפורום

משום שיש פה מספיק אנשים בתחום שיוכלו להפנות אותו למיקומים ספציפיים, ולהגיד לו מה הדרך הטובה\זולה ביותר לפעול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

Oren

תודה רבה....

עכשיו הבנתי מה אני צריך:) האם לדעתכם אני יכול למצוא כזה איפשהו ??? מישהו מכיר מקום שמוכר?

אני אפנה בכל אופן לייבואן שלהם בארץ...

תודה לכל העונים והעוזרים.

פורסם

מתן למה אני צריך מנחת? שעולה יקר ומוריד איכות?.?

אם יש מתאם מיוחד שיוציא לי במקום כבלים לרמקולים זוג RCA!!!

:)

אני חושב שהמתאם טוב יותר.

פורסם

מוכרים את המתאם הזה שמתחבר לרדיודיסק בחולון

אזור תעשיה יש שם חנות של בוש

חלקים של בוש - שם בפנים תשאל יפנו אותך ממול (חנות גם שלהם) שיש להם מערכות, חבר טוב שלי קנה גם כן משם מתאם

זה טיפה אחרי סלקום באזור תעשיה ! (כאשר סלקום מצד ימין) הם 200 מטר קדימה מצד שמאול)

בהצלחה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

דימה לדעתי מנחת לא מוריד את האיכות בצורה שנמעת לאוזן...

אני שומע כבר חצי שנה עם מנחת במערכת שלי והבחלט שומעים מצויין וממש זהה למה שהיה לי לפני המנחת...ומיותר להגיד שבמקרה שלי ממש לא היה השפעה פסיכולגית מהסיבה הפשוטה שאני בעצמי חשבתי שישמעו פחות איכותי...שמעתי שמעתי כול סוג של שיר וכול סוג של צליל

ולמזלי הגדול לא משעתי שינוי...האוזניים שלי דפוקות ? לא נראה לי אני אחד ששומע הבדלים

בקשר למתאם...אם אתה אומר שהוא לא "מוריד" באיכות אזד סבבה לך..לך עליו...

שבוע טוב

מתן

• תוכן חדש...