Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן מערכת שבה יהיו את הרכיבים הבאים:

מגבר 75.4 של ג'יביאל, רדיו דיסק קלריון 646, סאב עדיין לא סגור וקומפוננט כנראה מורל פולס או פוקאל וי 2 (משהו ברמה של המורל), יכול להיות שבהמשך אני יוסיף 6X9 פשוטים ולא מוגברים על מנת שגם מי שיושב במושב האחורי יהנה.

בקיצור ולעניין תיכננתי לחבר 2 ערוצים לקומפוננט ו2 ערוצים לסאב השאלה שלי אם מה שאני עושה לסאב נקרא גישור?

אם כן האם יש צורך בעוד רכיבים חוץ מחוטים סאב ומגבר בשביל לבצע את הגישור הזה?

המלצות לסאב כולל תיבה עד 800 ש"ח יתקבלו בברכה (מחפש את הבעיטות הקטנות האלה, ודיוק בצלילים שהוא נותן מוכן להתפשר על עוצמה זה לא מה שאני מחפש).

תחכימו אותי בבקשה :grin:.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש סאבים שיהיו מצויינים בשבילך כמו פוקאל, P2, סרווין ווגה

היתרון בסאבים הוא שאפשר לשמוע אותם בחנויות שלא כמו קומפוננטים שצריך להרכיב על מערכות, בכל חנות כמעט אתה יכול לשמוע את הסאבים או להביא אותם אליך לרכב ולשמוע

אתה תוכל למצוא את הסאבים שציינתי במחיר של 800 שקל כולל תיבה אם רק תחפש טוב ולא רק באינטרנט

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקיי תודה!, אתה יכול לאשר את העניין שאני מתקין את הסאב בגישור? והאם יש צורך חוץ מחיווט בעוד חלקים?

פורסם

האמת שהתקינו לי סאב בגישור ולא נוספו עוד חלקים חוץ מהסאב, החוטים שלו, ואולי כבל מפצל או RCA נוסף

פורסם
אוקיי תודה!, אתה יכול לאשר את העניין שאני מתקין את הסאב בגישור? והאם יש צורך חוץ מחיווט בעוד חלקים?

אהלן.

אני אישית לא הולך לאשר לך כלום, אני יכול להמליץ :-)

מציע לך לקחת סאב שהתנגדותו הסופית תהיה 4 אוהם. לא DVC (שני סלילים) של 4 אוהם. כי אז לא תוכל להפעיל אותו בהתנגדות סופית זו.

זאת מכיוון שהמגבר הנל לא יודע לעבור בגיחשור בהתנגדות 2 אוהם! זאת התנגדות נמוכה.

לגבי המלצות לסאבים. במחירים האלו אין הרבה מציאות והמון הבדלים.

מבחינתי עפ"י דירוג:

- פיניקס גולד. OCANE R או ZR

- קיקר CVR (צריך רק לבדוק את ההתנגדות)

- VMAX

יש עוד. תתן דגמים שהוצעו לך ומחירים ואוכל להתייחס קצת יותר טוב.

יש גם סאבים נחמדים לPHAZE ברמה הזו, אנילא זוכר דגמים. שמעתי כמה כאלו אצלי באוטו. נחמדים מאוד.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

1.לגביי עוד רכיבים אין צורך ביותר ממה שרשמת.

2.סאבים תעשה סיבוב בחנויות (זה כיף לא נורמלי)ותשמע מה שהציעו לך קודמיי ועוד...

3.אל תזרוק את השם פוקל סתם משיטוט בפורום נסה לישמוע אותו אצל מי שיש לו (לטעמי ולדעתי ברמות האלה עדיף על מורל).http://www.focal.tm.fr/{אם אתה מתכוון לסט הזה הוא עולה יותר מהפולס}

בהצלחה

פורסם

בנתיים כל הידע שצברתי הוא אך ורק מהפורום, כל מידע אחר ששמעתי מחברים או ממתקינים היה בבל"ת (ככה זה כל אחד חושב שמה שיש לו או מה שהוא מוכר זה הכי טוב והכי זול).

התקציב שלי לסאב+ קומפננט הוא 1600 ש"ח אז או שאני קונה מורל פולס ב500 בערך ו1000 על הסאב או ההפך.

את הJBL 75.4 ננסה להשיג ב200 דולר או להתמקח סיבוב המחיר הזה (1000 ש"ח).

ועל הקלריון אני די נעול כי יותר חשובה לי איכות הסאונד מכמה דולפינים או שתי מכונית ממהיר ועצבני.

פורסם

עשיתם פה לפיוניר רצח אופי!, די, אחד התחיל עם הבדיחות אקווריום ואתם לא יכולים להפסיק?!.

שאתה בודק את הפיונירים הא! סליחה את הדגים(טוב שאתם לא אומרים שאת הפיוניר צריך לכוון עם שנורקל:-D ) תבדוק קצת נתונים לעומק אומנם רק הדגמים הגבוהים שלהם בעלי נתונים טובים אבל מספיק אם הבדיחות מים למיניהם.

לגביי חלוקת התקציב לדעתי תשקיע בקומפ' טוב אפילו את מלוא הסכום ובהמשך(חודש חודשיים, מי יודע שנה...)תקנה סאב בתקציב קצת יותר גדול.(אני בסך הכול רואה קדימה קצת יותר ממך:wink: ).

*הקלריון אחלה וגם המגבר ושלא תבין אותי לא נכון הפורום אחלה מקום בשביל ללמוד אבל בכול זאת צריך לשמוע.

בהצלחה

פורסם

האמת שיש פה איזושהי מגמה די דפוקה נגד הפיוניר

מעבדי הצליל בסדרות הגבוהות של פיוניר הם מאוד איכותיים, אני שמעתי את סדרה 6,5 והם נשמעים לא רע בכלל

לעומת זאת אתם מצפים מרדיו דיסק ב- 600 שקל שיישמע פצצה רק בגלל שהוא קלריון, נו באמת.

כשאתם עושים השוואות, תעשו לאותה סדרה, כי ה- 1400 שקל שקונים 646 קונים גם 6850 שנשמע מעולה, נראה מעולה ולא חסרות לו פונקציות

פורסם

סליחה שנייה לויכוח בנושא עולם המיים של פיוניר :

לפותח הת'רד (SPEEDSEEKER) שאלה :

אני מקווה שלא פיספסתי משהוא בת'רד , אבל מדוע לחבר לסאב מגבר שני ערוצים ולגשר ולא להביא איזה מונו-בלוק לסאב ?

לדעתי תוכל לקבל תוצאות טובות יותר עם מונובלוק .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

צודק 100 אחוז אבל המטרה שלי היא לקחת את סכום הכסף שיש לי ולקנות בסיס שהוא בעצם מגבר, ורדיו דיסק, אח"כ להתפשר על הדברים הפחות חשובים למשל קומפוננט שאנשים מחליפים כל הזמן, וסאב ו6על9 שאני גם רוצה על כל אלה אפשר להתפשר בינתיים ואח"כ לשדרג.

מה בערך הרמה של הסאבים שממנה אם אין מונובלוק הסאב לא מנוצל בכלל? בעצם אני לא בטוח שזה קשור רק לרמה של הסאב אלא גם לנצילות שלו? אני קצת מבולבל.

ובקשר לפיוניר הם לא רעים, אבל לכולם יש כאלה, ואני מחפש איכות סאונד גבוהה ורדיו דיסק שגם עוד שנה שנתיים שלוש לא יבייש מערכות ברמה וממה שהבנתי קלריון/ אלפין/בלופנקט מתמחים יותר בצליל איכותי מאשר עיצוב, נוחות ושאר דברים שלא מעניינים אותי.

פורסם

מכל זה אני מבולבל - רשמת בהתחלה שיש לך קלריון לא ?

אתה מחליף אותו ?

אם תוכל , תעשה לנו סדר :

מה אתה רוצה לקנות כרגע?

+ כמה שקלי כסף ישראלים חדשים אתה מקציב לכל מרכיב במערכת שלך ?

תודה

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תקציב: בין 3 ל4 אלף.

סדר עדיפויות: רדיו דיסק, מגבר, קומפוננט, סאב, 6X09 (לא חייב).

המערכת שחשבתי לקנות: קלריון646, ג'יביאל 75.4, מורל פולס/ דוטק, P2/VMAX/ KICKER/סרווין ווגה/ פיניקס גולד, פולס 6X9.

מחירים הכי נמוכים שמצאתי:

קלריון 1200, 75.4 860, פולס 450/ דוטק 900-1000, P2 800 עם תיבה מקורית, פולס 6X9 400.

• תוכן חדש...