פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 801 צפיות
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מגבר לרכב שלי. הרכב הוא קורולה 2002 שיש בה רדיו דיסק פיונייר 580MP המחוברים ל PULSE המוכרים כאן. התקציב: 1000 שקל בערך (זה מה יש) צריך שהוא יהיה עם 4 ערוצים כדי שיתחבר אל סאב בעתיד, עם עדיפות לאיכות מעוצמה. נא לא להציע יד שניה... תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Iron Horse, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הראשון KICKER COMP C12 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349 השני TS-W306C של פיוניר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130834 השלישי 212S4 Rockford http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36750 מה עדיף, מה טוב יותר, מה כדאי..??
הודעה אחרונה מאת Iron Horse, -
- 3 תגובות
- 646 צפיות
נניח ואין לי מקום מאחור לסאב. מה האופציות שלי? האם זה הגיוני שיחברו סאב מאחור ללא חיזוק לאוטו? הוא פשוט מונח שם.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 7 תגובות
- 970 צפיות
ערב טוב, לפני כמה זמן העלתי נושא על רכיבים לאוטו ונפל לי האסימון לבסוף לוותר על קניית סאב ולהשקיע במגבר. השאלה שלי היא כזאת, בתקציב שיש לי כרגע אני רוצה ללכת על מגבר בסביבות ה1000-1100 ש"ח + קומפ' מורל פולס שהוא עולה כ500 ש"ח. השאלה שלי ויעוץ היא מה דעתכם על מגברים של לאנזר בכזה תקציב...? להאלן הדגמים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB219083=219102&DB67058=130018&DB27579=141836 * אם בכל מיקרה תעלה הצעה להחלפת קומפ' של מורל למשהו יותר ברמה (אם יש בכלל בכזה תקציב) אני ישמח לישמוע את דעתכם. על הסאב כרגע אני לא מדבר, יבוא עם הזמן תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי רדיו דיסק מדגם kdc2020. עד היום הוא קרא שירים, פתאום הוא מראה לי E-4 (סוג של eroror לדעתי). איך אני בודק מזה שגיאה 4? אם מישהו נתקל בבעיה כזו, אשמח לדעת איך פתר אותה? תודה מראש אלון
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגברת סאב בתצורה של 4 אוהם פחות איכותית מתצורה של 2 אוהם או 1אוהם? תודה. אופיר.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יעבדו בלי מגבר (עם 45W לאחד) שיתן באסים טובים (צריך שהוא ירד לתדרים נמוכים ? איך אני יודע את האיכות שלו בתדרים נמוכים ? 45HZ מספיק נמוך ?) אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה. ובתדרים גבוהים 20KHZ זה מספיק גבוה (הבנתי שמעל כבר לא שומעים אז למה יש כאלה שמגיעים ל 30KHZ+) ? חשבתי על הקומפוננט האלו http://tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=3f17438770e8c0a269859648dcc974b8&productid=117 יש המלצות ? הערות ? התקציב עד 1000 שקל ויד שניה גם הולך. תודה, דין.
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
מצאתי 2 רמקולים של רכב בבית ואני רוצה לדעת האם אפשר לשמוע איתם כאילו בבית בלי קשר למכונית לחבר למערכת סטראיו או לא יודע ומצאתי עם זה את כול החלקים אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי (אם זה אפשרי) איך אני מחבר את זה ושומע בMP3 או סתדם דיסקים בתודה אילון
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 תגובות
- 642 צפיות
מגבר של חברת R&Y טוב ? לא ? אם כן...אז טוב אם לא...תמליצו לי בבקשה מגבר של 700W טוב וזול !!
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם. יש לי רדיו-טייפ של סוני עם חיבור לצ'יינג'ר בתא המטען. העינית של הצ'יינג'ר הלכה ולכן אי אפשר להשמיע דיסקים. חשבתי על פתרון של חיבור MP3 במקום הציינג'ר, אבל זה לא הולך. הסיבה היא שיש כבל נוסף (חוץ מהLINE OUT) שהולך בין הרדיו-טייפ לצ'יינג'ר: אם מנתקים את הכבל הזה, מתבטלת האפשרות של CD ברדיו-טייפ ואי אפשר להגיע בכלל למצב של לקבל מוסיקה מהMP3; ואם משאירים את הכבל הוא ממשיך להעביר מידע על ERR בגלל התקלה בעינית של הצ'יינג'ר, וגם זה מונע שמיעה של הMP3. האם למישהו יש פתרון לחיבור MP3 במקום הציינג'ר? מה הכוונה ב"קלטת" לחיבור MP3 שקראתי באחת התכתובת הקודמות בפורום, איפה קונים את זה? האם זה לא פוגע באיכות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
רדיו דיסקים של פנסוניק 1 2
מאת 206t- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מומלץ לקנות? מה עדיף בטווח המחירים שבסביבות ה1500 פנסוניק או פיוניר? אם אפשר דגמים טובים של פנסוניק לעומת פיוניר אשמח תודה.
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
- 1 תגובות
- 717 צפיות
שלום רציתי לדעת מה הבדל בין שני המכשירים הנ'ל?
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
חברה קיבלתי הצעת מחיר לגבי : רדיו דיסק קנווד (KDC-W534Y ) אך רדיו ברמה טובה שתי יציאות RCA פאנל נופל .... מחיר : 1000 מגבר PLATINUM AUDIO 1000 וואט 500 RMS מחיר 550 סאב JBL 1000 וואט 500 RMS סדרת ה GTO כולל חיווטים כולל התקנה יצא מחיר של 2800 ש"ח . קומפוננט של morel pulse 5.25 יש כבר קניתי . השאלה היא ? 1 אם אפשר לרדת בסאב (כי המגבר בכל זאת לא יפתח אותו ) ולעלות במגבר נגיד : JBL GTO מדגם כלשהוא . אני אשמח לקבל הצעות על מנת להרכיב מערכת טובה יותר .ושוב פעם קומפוננט כבר יש לי ועם עדיפות לרדיודיסק CLRION דגם DXZ646MP שאותו אני יכול להביא ב 1400 ואולי קצת פחות !!!
הודעה אחרונה מאת it_amit, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של פיוניר סידרה 7, מגבר אחורי של לוג'יק שקיבלתי שקניתי את האוטו, ורמקולים אחוריים של אינפיניטי, אני רוצה להוסיף קומפוננט,מגבר 4 ערוצים, וסאב, התקציב שלי הוא עד 3 אלף. הייתי פה בראשון אצל כמה מתקינים שהמליצו לי על מגבר של אינפיניטי שהוא כזה ממתכת עם פס כחול באמצע, שהוא 4 ערוצים,לא זוכר את ההספק המדויק שלו, קומפוננט מורל פולס,וסאב ג'י בי אל gto1200. בגריז מערכות הגעתי לסביבות ה3600 ככה שזה חורג מהתקציב. בלה קאר הציעו לי את אותם רכיבים ב3100. מה אתם ממליצים? אפשרי גם שאני יקנה רק קומפוננט ומגבר 4 ערוצים, וסאב אני יקנה בנפרד מחבר שלי, שיש לו קיקר והוא חדש. אז מה אתם אומרים? יש לך המלצות על מגבר,קומפוננט וסאב בתקציב של עד 3000? או על קומפוננט ומגבר בתקצ…
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אזעקה זולה, שמחירה 450 ש"ח. מישהו מכיר את החברה? את המפרט שלה? אני מחפש אזעקה שתצפצף בעיקר כשדופקים את הרכב בטעות (קרה יותר מדי פעמים). יש המלצות כלשהן? נ.ב. האזעקה מיועדת לרכב של חברה שלי.
הודעה אחרונה מאת eran-go, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 973 צפיות
איך המונובלוק הבא מבחינת איכות? Phonenix Gold Xenon 400.1 http://www.phoenixgold.com/2004/xenonamps.html
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לאחרונה התחלתי לבנות תיבה לסאב מפיבר. לאחר בניית גב התיבה באוטו (2 שכבות) הוספתי עוד שיכבה לאחר ששתי השכבות הראשונות התיבשו לגמרי (2 ימים לאחר מכן). ולמרות זאת אינני יודע האם זה מספיק? ה"גב" דיי קשה אך בעזרת כוח רב ניתן לכופף אותו מעט במקומות החיצוניים. ובנוסף כמה שכבות מומלץ לעשות על הבד בשביל הסגירה? ובאיזה בד עדיף להשתמש? האם סדין דק וישן מתאים? לתשובתכם אודה , עומרי נ.ב כאשר תהייה לי מצלמה דיג' העלה תמונות.
הודעה אחרונה מאת DANI, -
חיבור mp3 לרכב 1 2
מאת Iron Horse-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שבת שלום! יש לי mp3 ושמעתי שיש דרך לחבר אותו לרכב דרך המצת ואמכשיר ישדר את הmp3 בתדר של רדיו ואז אני יוכל לשמוע. שאלה אחת: כל הזמן כותבים שמחברים את המכשיר למצת למה הכוונה? הדבר היחידי שעלה לי בתור מצת ברכב זה החור הקטן שמחמם כלי קטן שאפשר להדליק איתו סיגריות. לזה מתכוונים?
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מהפורום הנוכחי יודע כמה עולה הקוסם ? הבנתי את תכונותיו לעיקרן אבל מחיר לא ראיתי ועוד שאלה כמה הוא עולה בארה''ב הרחוקה מאיתנו? אודה על העונים תודה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
ראיתי באתר של אודיונט תיבה אטומה במידות האלה: מידות: רוחב - 40 ס"מ עומק - 33 ס"מ גובה - 32 ס"מ ע"פ המידות התיבה אמורה להיות מתאימה לסאב? (VMAX 12)
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. בנושאים דחופים פנה למוקד העירוני במקום מגוריך או חייג 100 למשטרה. *** בנושאים לא דחופים אתה יכול לפתוח שאלה בפורום עם כותרת עיניינית.
הודעה אחרונה מאת roki, -
- 3 תגובות
- 948 צפיות
קיבלתי קישור פעם לאתר שמוכר דברים לרכב ממש בזול אז אם יש מצב שכול אחד יתן כתובות של אתרים שמוכרים תעזרו לי מאוד
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
שלום לחבר שלי באוטו יש בעיה ברמקולים 6/9 של פיוניר הרכב זה הונדה סיויק ויש מכסה כזה על הרמקולים וכשהוא הוא הוציא את המכסה הוא ראה שכול המבנה שיושב עליו הטוויטר התפרק משאר הרמקול (והוא ממשיך לעבוד) רציתי לדעת עם זה משפיע על האיכות... ואיך אפשר להדביק את זה שזה יהיה כמו קודם... תודה
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
שלט לרדיו דיסק
מאת avi99- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש שלט RM-X118 של רדיו דיסק סוני CDX-CA700X, איפה אפשר להשיג? או כל שלט אחר של סוני עם מספרים 1-6 לשמירת תחנות רדיו. או האם מישהו יודע איך לשמור תחנות רדיו ברדיו דיסק זה, מכיוון שאין עליו מספרים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת avi99, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אצלי ברכב מותקנים 4 רמקולים של פיוניר, הקדמיים לא ממש זקוקים להגברה אבל האחוריים כן, מדובר ברמקולים 6X9 6981 מי שמכיר. קניתי את הרמקולים לפני בערך חודשיים ורציתי עצות לגבי מגבר, אז אלו הפרטים: תקציב: 300-400 שקל. ערוצים: חשבתי על 2 ערוצים כי אני רוצה להגביר רק את האחוריים, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת מה זה אומר "ערוצים" אני אשמח. (במגברים אני לא מבין ממש). כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך הולכת התקנה של מגבר, אם צריך ללכת למישהו שיתקין את זה או פשוט לחבר חוטים (לא מבין בזה). הרכב שלי זה מיצובישי סופר לנסר 96', אני גר באזור רמת גן, אם מישהו יוכל לייעץ על מקום ללכת אליו זה יהיה מצוין. תודה.
הודעה אחרונה מאת BS-Bumper, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אודה לקבלת המלצות לרמקולים קדמיים קומפוננט ומגבר 2 ערוצים שישלוט רק על הקדמיים. תקציב- 1,500 ש"ח (כולל הרכבה. לפי מיטב הבנתי הרכבה כזו נעה בין 400 ל-600 ש"ח). ברשותי רדיו דיסק מתוצרת פיוניר, ממש כזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127595 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת assafta, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 770 צפיות
מישהו יודע איך המונובלוק הזה מבחינת איכות? האם החברה אמינה? עומדת בהצהרות? סדרת ה xenon היא הסידרה הגבוהה או הנמוכה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 922 צפיות
היי אני רוצה לקנות מגבר 4 ערוצים של קליף דיזיין ואני לא מוצא מחירים שלהם או מקומות שמוכרים אותם בארץ.. אני מדבר על דגם CD4.4LX http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15091 מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותם ?? ומה המחיר ? יעזור לי מאוד..... תודה
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כחודשיים חיפשתי סט עד 2000 ש"ח אך החלטתי להגדיל את התקציב ל 3.5K ולא מעל (יש גבול...) ועכשיו אני מחפש סט שיתאים לי. כרגע הסט יוגבר עם הJBL המפורסם אולי בבי אמפינג ? משתלם? ויתחבר לסאב קאפה פרפקט 12.1 סוגי המוזיקה שאני שומע - נגדיר אותם באחוזים : 70% אלקטרוני לכל סוגיה - טראנס , האוס, פסיי , דאנס 15% - ישראלי - סחרוף , עברי לידר , יהודים וכו' 10% - אם טי וי, שחורה 5% - צ'ילאאוט ואחרים. אז כמו שראיתם אני טיפוס מגוון ולכן אני מחפש סט שיתאים לצרכיי. המיד לטעמי צריך להיות חיי ובועט (נגדיר את זה ככה) ולא רך . בנוגע לטוויטרים, אין לי בעיה שיהיו "קצת " צורמים (כרגע אני עם סט של JBL 6506 שהטוויטרים שלו לא רכים כ"כ ואני אוהב את זה למען האמת , זה …
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום..יש לי מערכת באוטו שמורכבת מסאב פיונר 1000 ואט מגבר לנזר 1000 וואט רמקולים פיונר 350 6*9 וקדימיים פיונר 160 ואט 6*5 ואני לא שומע כמו שצריך ומאוכזב ...האם זה יכול להיות קשור לרדיו דיסק שלי ? (JVC) כי כולם אומרים לי שהוא לא מתאים והאיכות סאונד שלו גרועה המליצו לי להחליף לפיונר הזה Pioneer DEHP6800MP או דגם ה5800MP האם זה קשור ויספק אותי?
הודעה אחרונה מאת nivo,