Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור mp3 לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

יש לי mp3 ושמעתי שיש דרך לחבר אותו לרכב דרך המצת ואמכשיר ישדר את הmp3 בתדר של רדיו ואז אני יוכל לשמוע.

שאלה אחת: כל הזמן כותבים שמחברים את המכשיר למצת למה הכוונה?

הדבר היחידי שעלה לי בתור מצת ברכב זה החור הקטן שמחמם כלי קטן שאפשר להדליק איתו סיגריות. לזה מתכוונים?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מדובר במשדר FM קטן ולרוב זול - כמה עשרות שקלים - שמתחבר לנגן ה MP3 (במקום האוזניות) ומשדר את המוזיקה לרדיו וכך ניתן לשמוע את המוזיקה במערכת של המכונית.

החיבור למצת הוא כדי לתת חשמל למשדר אך לרוב המכשירים האלה יש גם בטריות כך שהם יכולים לעבוד בלי חיבור למצת.

פורסם

המכשיר עלה כ100 שקלים בפעם האחרונה שראיתי.

אם יש לך רדיוטייפ אתה יכול לסגור את הסיפור ב20 ש"ח עם קלטת. אבל קודם תעזור לנו לעזור לך.

מה יש לך באוטו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי רדיו טייפ.

אז אני קונה את המשדר, מחבר אותו לחור הקטן שיתן לו אנרגיה, ואת ה mp3 אני מחבר למשדר, ופותח ברדיו את הערוץ שדרכו המכשיר משדר את ה Mp3 ?

אני צודק?

שאלה נוספת :

כשקניתי את האוטו(לנטיס 04) לפני קצת פחות משנה מאוטו סנטר המצת לא היה ברכב, ביקשתי אותו מהמוכר, המוכר נתן לי אותו, הכניס את המצת הוא התחמם הכל טוב ויפה.

באמצע הנסיעה אני מנסה להדליק את הרדיו דיסק והוא לא עבד..(לפני שהכנסתי את המצת הרדיו דיסק עבד, אפילו המוכר הסביר לי איך להשתמש איתו)

כשהגעתי חזרה לבית התקשרתי לאוטו סנטר והם אמרו לי: אולי נשרף פיוז.

בדקתי ובאמת נשרף הפיוז של הרדיו דיסק.

מאז לא הכנסתי יותר את המצת.

מה אני עושה במקרה הזה?

אני לא יודע אם זה חד פעמי הקצר, או שבכל פעם שאני יכניס את המצת ישרף לי הפיוז של הרדיו דיסק? או אפילו יעשה נזק חמור יותר.

פורסם
אין לי רדיו טייפ.

אז אני קונה את המשדר, מחבר אותו לחור הקטן שיתן לו אנרגיה, ואת ה mp3 אני מחבר למשדר, ופותח ברדיו את הערוץ שדרכו המכשיר משדר את ה Mp3 ?

אני צודק?

שאלה נוספת :

כשקניתי את האוטו(לנטיס 04) לפני קצת פחות משנה מאוטו סנטר המצת לא היה ברכב, ביקשתי אותו מהמוכר, המוכר נתן לי אותו, הכניס את המצת הוא התחמם הכל טוב ויפה.

באמצע הנסיעה אני מנסה להדליק את הרדיו דיסק והוא לא עבד..(לפני שהכנסתי את המצת הרדיו דיסק עבד, אפילו המוכר הסביר לי איך להשתמש איתו)

מה אני עושה במקרה הזה?

אני לא יודע אם זה חד פעמי הקצר, או שבכל פעם שאני יכניס את המצת ישרף לי הפיוז של הרדיו דיסק? או אפילו יעשה נזק חמור יותר.

יכול להיות שההזנה של המצת והרדיו דיסק היא מאותו מקור.

קשה לי להניח שהעומס של הרדיו דיסק והמצת ביחד גרמו לקצר אלא אם מדובר בפיוז ממש קטן ולא מתאים. התרחיש האפשרי השני הוא שהיה לך קצר.

בכל מקרה תפתור את הבעיה ואל תזניח אותה כי קצר ברכב זה כמו פצצת זמן והכל יכול להשרף.

במקרה שהפיוז קטן מידי אפשר להחליף לפיוז גדול יותר אבל שוב, תן לבעל מקצוע להחליט.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם
אין לי רדיו טייפ.

אז אני קונה את המשדר, מחבר אותו לחור הקטן אני מניח שהכוונה היא לשקע המצית שיתן לו אנרגיה, ואת ה mp3 אני מחבר למשדר, ופותח ברדיו את הערוץ שדרכו המכשיר משדר את ה Mp3 ?

אני צודק? ברמת העיקרון אתה צודק. אל תצפה לאיכות שמע גבוהה.

שאלה נוספת :

מה אני עושה במקרה הזה?

אני לא יודע אם זה חד פעמי הקצר, או שבכל פעם שאני יכניס את המצת ישרף לי הפיוז של הרדיו דיסק? או אפילו יעשה נזק חמור יותר. סביר להניח שהרדיו דיסק והשקע של המצית מוזנים מאותו הפיוז. יכולות להיות 2 סיבות לשריפת הפיו

1. או שהפיוז היה חלש מדי. ניראת סיבה הגיונית ביותר.

2. המצית שהמוכר נתן לך הייתה מקוצרת, למרות שזה לא ניראה לי הגיוני, כי אתה אומר שהמצית התחממה.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פיוז חלש- אני לא מבין גדול באלקטרוניקה ובמיוחד לא של רכב. ממה שאני יודע יש שני סוגי פיוזים(מודרניים).

1. בגודל של 1 ס"מ מרובע בערך

2. 0.5 ס"מ מרובע בערך

לי יש את הסוג השני והפיוז שנשרף היה בצבע כחול.

פורסם

BJM,

בכל אחד מהגדלים האלה קיימים כמה ערכים של פיוזים. לכל אחד מהערכים השונים יש אפשרות להעביר דרכו זרם חשמלי שונה עד שהוא ישרף.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

פיוז מספיק גבוה לרדיו וmp3 אם הוא נסרף זאות אומרת שיש לך קצר או שיש צרכנים נוספיים על אותו קו מתך וזה גורם לצריכת מתך יותר גבוה מ15a ולכן הוא נשרף ,כול זה השארה כמובן אני לא ראיתי מה מחובר אצלך ברכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

הרבה פעמים מתקינים נוהגים להלביש דיבוריות וכל העולם על הקו הזה שאמור לתת מתח לשניהם במזדה. (לפי מיטב זיכרוני)

מה שאני יכול להמליץ לך זה לתת לרדיו דיסק + טוב מהמצבר

ופלוס ממותג זה לא משנה כבר(כלומר מהסוויץ)

אבל תן לרדיו דיסק פלוס טוב ומינוס טוב

אם תרצה אני אשמח לעזור לך עם זה

פרוצדורה מאד פשוטה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

שלום לכולם. הגעתי לשרשור הזה אחרי חיפוש בגלל שאלה דומה:

יש לי רדיו-טייפ של סוני עם חיבור לצ'יינג'ר בתא המטען. העינית של הצ'יינג'ר הלכה ולכן אי אפשר להשמיע דיסקים.

חשבתי על פתרון של חיבור MP3 במקום הציינג'ר, אבל זה לא הולך. הסיבה היא שיש כבל נוסף (חוץ מהLINE OUT) שהולך בין הרדיו-טייפ לצ'יינג'ר: אם מנתקים את הכבל הזה, מתבטלת האפשרות של CD ברדיו-טייפ ואי אפשר להגיע בכלל למצב של לקבל מוסיקה מהMP3; ואם משאירים את הכבל הוא ממשיך להעביר מידע על ERR בגלל התקלה בעינית של הצ'יינג'ר, וגם זה מונע שמיעה של הMP3.

האם למישהו יש פתרון לחיבור MP3 במקום הציינג'ר?

מה הכוונה ב"קלטת" לחיבור MP3 שקראתי באחת התכתובת הקודמות, איפה קונים את זה? האם זה לא פוגע באיכות?

תודה מראש

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...