Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התשכנעתי לP2 איזה מגבר 4 יציאות יתאים לו? מחיפוש בפורום קראתי שעדיף יד שניה במקרה של מגבר בתקציב צנוע.

צנוע= הטוב ביותר בתקציב הזול ביותר.

באודיו לרכב אני לא מבין גדול כי לא היה לי אף פעם רכב עד עכשיו (רק שנה בקושי),

אבל יש לי מע' בבית שבניתי ב2000 : מגבר + 3 רמקולים, ואני אומר לכם היא נשמעת יותר טוב ממערכות ב5 אלף!.

מה שעשיתי בבית אני רוצה לעשות גם ברכב, זול(יחסית) אבל איכותי

בסדר... ... .. .

כנראה ה 18000 שקל שזרקתי על המערכת שלי בחדר לא שווה את זה הרי לפי החישוב שלך ב 8000 הייתי מוציא אותה תוצאה...

לך תקנה P2 .. אני אספור כמה זמן יקח עד שתופיע פה שוב שאתה "לא מרוצה מהבאס" "לא מספיק חזק" " החלטתי להשתדרג" וכו....

פורסם
בסדר... ... .. .

כנראה ה 18000 שקל שזרקתי על המערכת שלי בחדר לא שווה את זה הרי לפי החישוב שלך ב 8000 הייתי מוציא אותה תוצאה...

לך תקנה P2 .. אני אספור כמה זמן יקח עד שתופיע פה שוב שאתה "לא מרוצה מהבאס" "לא מספיק חזק" " החלטתי להשתדרג" וכו....

לא אמרתי שכל מערכת יקרה יותר גרוע מהמערכת שלי- יש מע' יקרות יותר שנשמעות גרועות יותר!

אצל שכן שלי יש מגבר אונקיו 7 ערוצים !!- 32 אלף שקל!

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409751

+ 2 רמקולים קדמיים של וורפידל(9.6) + 2 אחוריים של b&w(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137249+סנטר של וורפידל + פלזמה 42' +סאב של koda +ציפוי אקוסטי על כל החדר ועוד מלא מלא דברים.על פי דבריו הוא השקיע למעלה מ90 אלף.

מחינתי 30 אלף אפשר היה לבנות את אותה האיכות

אז מה אתה מציע לי לקנות סאב ב4 אלף ומגבר ב4 אלף? ורמקולים בעוד 3 אלף????

לא כולם נולדו עם כפית זהב בפה צריך להסתכל על העובדות!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
לא אמרתי שכל מערכת יקרה יותר גרוע מהמערכת שלי- יש מע' יקרות יותר שנשמעות גרועות יותר!

הוא מציא לך סאב של מגנט ב300 שקל ולא ב 4 אלף שהוא אשיית טוען שיותר טוב מהשאר...

אני אישית הייתי הולך על הקיקר תמורה בלי מילים לכסף!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אצל שכן שלי יש מגבר אונקיו 7 ערוצים !!- 32 אלף שקל!

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409751

+ 2 רמקולים קדמיים של וורפידל(9.6) + 2 אחוריים של b&w(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137249+סנטר של וורפידל + פלזמה 42' +סאב של koda +ציפוי אקוסטי על כל החדר ועוד מלא מלא דברים.על פי דבריו הוא השקיע למעלה מ90 אלף.

מחינתי 30 אלף אפשר היה לבנות את אותה האיכות

מי שקונה סאב של KODA-למי שלא יודע חברה סינית שעולה לייצר את הסאב 5-10 דולר.

רמקולים של וורפדייל-גם כן חברה סינית היום לצערנו אשר היום היר low end.

פלזמה? מי קונה פלזמה - מפגרים עם איי קיו של בננה.

אחוריים של B&W ? אז???? ועוד 602S3 שנקרא דיי חרא של רמקול .

ועוד עושה ציפוי אקוסטי :

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שהוא הפרייאר הכי הכי הכי הכי הכי הכי גדול שאי פעם שמעתי עליו.

הלוואי שהייתי המוכר שמכר לו את כל אלו , הוא בטח לא הפסיק לצחוק שעות וימים ומספר לחברים שלו על הפרייאר הזה בכל הזדמנות.

אגב אם אתה תלך להוציא 30 אלף על איכות כזו , אמן תן לי אותם אני אדאג לתת לך את אותה איכות שתעלה לי 5000 שקל בדיוק. או במקרה השני 200 דולר בדיוטי פרי.

אני אקח את הרווח אליי.

איכות היא מלה גסה פה - אין שום קשר בין איכות למערכת שלו!

אני במקום הילדים ואשתו שלו הייתי תובע אותו על הזנחה ובזבוז של כספים !

אגב אם זו הדוגמה שאתה נותן ברור לי שידע או הבנה או טיפה טיפה של מושג בסאונד לא לבית ולא לרכב יש לך . אני במקומך הייתי יושב וקורא איזה 50 פעם את כל השרשורים בפורום הזה ואולי מתחיל ללמוד קצת.

לא הצעתי לך סאב ב 4000 שקל . אמרתי שמאגנט ב 300 שקל שווה יותר מההצעות שנתת.

פורסם
מי שקונה סאב של KODA-למי שלא יודע חברה סינית שעולה לייצר את הסאב 5-10 דולר.

רמקולים של וורפדייל-גם כן חברה סינית היום לצערנו אשר היום היר low end.

פלזמה? מי קונה פלזמה - מפגרים עם איי קיו של בננה.

אחוריים של B&W ? אז???? ועוד 602S3 שנקרא דיי חרא של רמקול .

ועוד עושה ציפוי אקוסטי :

הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך שהוא הפרייאר הכי הכי הכי הכי הכי הכי גדול שאי פעם שמעתי עליו.

הלוואי שהייתי המוכר שמכר לו את כל אלו , הוא בטח לא הפסיק לצחוק שעות וימים ומספר לחברים שלו על הפרייאר הזה בכל הזדמנות.

אגב אם אתה תלך להוציא 30 אלף על איכות כזו , אמן תן לי אותם אני אדאג לתת לך את אותה איכות שתעלה לי 5000 שקל בדיוק. או במקרה השני 200 דולר בדיוטי פרי.

אני אקח את הרווח אליי.

איכות היא מלה גסה פה - אין שום קשר בין איכות למערכת שלו!

אני במקום הילדים ואשתו שלו הייתי תובע אותו על הזנחה ובזבוז של כספים !

אגב אם זו הדוגמה שאתה נותן ברור לי שידע או הבנה או טיפה טיפה של מושג בסאונד לא לבית ולא לרכב יש לך . אני במקומך הייתי יושב וקורא איזה 50 פעם את כל השרשורים בפורום הזה ואולי מתחיל ללמוד קצת.

לא הצעתי לך סאב ב 4000 שקל . אמרתי שמאגנט ב 300 שקל שווה יותר מההצעות שנתת.

פתחת פה מהר מידי וגדול מידי!!!

פלזמה הוא קנה לפני 3 שנים בערך!

וורפידל- חברה מספר 1 לרמקולים בתקציבים בינוניים

אחוריים- הרמקולים הטובים ביותר שאפשר לקנות

מגבר- הטוב ביותר שקיים!!

סאב- קודה היא חברה שהתפרקה לפני כמה שנים. היום יש חיקויים של קודה, קודה האמיתית כבר לא קיימת!!ולו יש את הקודה האמיתי לפני שהחברה התפרקה!!

ציפוי אקוסטי- מה רע בזה? לא יקר ומשפר את האיכות של הסאונד

אישה וילדים - אין לו הוא רק השתחרר מהצבא!

בנוסף יש לו די.וי.די- של lg מקליט !,די.וי.די נוסף רגיל של lg, מכשיר וידאו , משדר אלחוטי למחשב...

90 אלף עכשיו זה יקר. לפני שנתיים שלוש זה היה חלום!

קבלו תיקון יש לו 4 רמקולים שלb&w ( מאחור ו2 באמצע) ו2 וורפידל

פורסם
בסדר... ... .. .

נראה לי שההודעה פה אומרת איזה איכות הוא מוכר לי- משהו שאני " לא מרוצה מהבאס" "לא מספיק חזק"

לא קונה!

פורסם

היום בדקתי את הרמקולים האחוריים הם של פיוניר, אני אכתוב מחר איזה דגם הם לא שמתי לב...

עד כמה רמקולים יכולים לסחוב , כלומר עד כמה אני יכול להגביר מבלי לשרוף אותם?

שוב את הדגם אני אכתוב מחר!

• תוכן חדש...