Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי 2 רמקולים של רכב בבית ואני רוצה לדעת האם אפשר לשמוע איתם כאילו בבית בלי קשר למכונית לחבר למערכת סטראיו או לא יודע ומצאתי עם זה את כול החלקים אז מישהו יכול בבקשה להסביר לי (אם זה אפשרי) איך אני מחבר את זה ושומע בMP3 או סתדם דיסקים

בתודה אילון

פורסם

"חיבור רמקולים של רכב בבית"

איך זה נשמע בתור כותרת טובה?

ואם תריץ על זה חיפוש כמו שגיא הציע, תגלה רבות...

ואם תרצה שאחסוך לך זמן - אל תטרח אפילו לחשוב על לעשות את זה.

פורסם

תקרא שוב את השורה האחרונה בהודעה האחרונה של גל (blackmazdaF)

זה פחות או יותר מסכם את "השאלה המוזרה קצת" שהעלית .

רכב זה רכב , בית זה בית .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אתה יכול לחבר אותם בעיקרון לכל מכשיר שנותן הגברה: מערכת סטריאו, רסיבר וכו'

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה יכול לחבר אותם בעיקרון לכל מכשיר שנותן הגברה: מערכת סטריאו, רסיבר וכו'

מה אתה אומר?!

ואם המגבר שלו לא תומך ויורד ל 4 אוהם?? אתה תשלם לו על הנזק שגרמת עם המשפט המגוחך הזה?

srool, אתה לא יודע - אל תגיב.

אתה כן יודע - תגיב באופן מלא ולא בצורה שתזיק לו בסופו של דבר...

פורסם

אלירון, מבלי להעליב:

1. הגיעו רבים כמוך שחשבו לחסוך שקל או 2 ולחבר כך.

המסקנה תמיד ידועה מראש וברורה - הטרחה לא שווה את זה.

בקצרה מדוע?

1. רמקול של רכב ורמקול ביתי שונים לחלוטין בכל פרמטר אפשרי!

החל מ:

התנגדות, נצילות, נפח תיבה דרוש וכלה בהספקים גבוהים לרמקול לרכב מול נמוכים לרמקול ביתי.

2. האילוצים המגיעים בגלל הבדלים אלו.

3. החאפריות שבעניין.

אני מאמין שהבנת את הנקודה פחות או יותר.

בהצלחה ידידי

פורסם
מה אתה אומר?!

ואם המגבר שלו לא תומך ויורד ל 4 אוהם?? אתה תשלם לו על הנזק שגרמת עם המשפט המגוחך הזה?

srool, אתה לא יודע - אל תגיב.

אתה כן יודע - תגיב באופן מלא ולא בצורה שתזיק לו בסופו של דבר...

אצלי מחוברים עכשיו 2 רמקולים של פיוניר 6*9 ישנים למערכת סטריאו של איווה כך שיש 4 רמקולים והמגבר הפנימי של המערכת מנוצל טוב יותר

חיברתי רמקול בודד של רכב במקום הסנטר למערכת קולנוע ביתי שיש לי בבית

חיברתי רמקול אחר של רכב ישירות למחשב עם RCA והרמקול פעל (חלש, הגברה של הכרטיס קול)

אז מהניסיונות האלה, אני מגיע למסקנה שהדבר אפשרי, ואמרתי גם "בעיקרון" ככה שלא ייצאו מזה לשום הכללה

אולי הרמקולים לא ינוצלו עד הסוף, אבל נזק של ממש לרוב לא ייגרם

אין לי יותר מדי ידע באלק' בנוגע להתאמות וכאלה

הוא שאל אם זה אפשרי, אמרתי שכן

נ.ב

תמיד אפשר להעיר בצורה נעימה ונחמדה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אצלי מחוברים עכשיו 2 רמקולים של פיוניר 6*9 ישנים למערכת סטריאו של איווה כך שיש 4 רמקולים והמגבר הפנימי של המערכת מנוצל טוב יותר

חיברתי רמקול בודד של רכב במקום הסנטר למערכת קולנוע ביתי שיש לי בבית

חיברתי רמקול אחר של רכב ישירות למחשב עם RCA והרמקול פעל (חלש, הגברה של הכרטיס קול)

אז מהניסיונות האלה, אני מגיע למסקנה שהדבר אפשרי, ואמרתי גם "בעיקרון" ככה שלא ייצאו מזה לשום הכללה

אולי הרמקולים לא ינוצלו עד הסוף, אבל נזק של ממש לרוב לא ייגרם

אין לי יותר מדי ידע באלק' בנוגע להתאמות וכאלה

הוא שאל אם זה אפשרי, אמרתי שכן

נ.ב

תמיד אפשר להעיר בצורה נעימה ונחמדה

נזק של ממש לא ייגרם?

אתה רוצה אולי לנסות מה קורה אצלך במגבר ברכב אם תוריד אותו ל 1 אוהם?

ואתה עוד מחזק את הטענה שאתה לא יודע, אבל מצד שני אין לך שום בעיה לרשום שנזק של ממש

לא יקרה...

אין דרך נעימה להגיד את זה, אתה מטעה.

פורסם

לשאלתך:

רמקולים של בית מיועדים לעבודה בבית.

1. רמקולים של מערכת ביתית בדר"כ בעלי התנגדות גדולה מזו של רמקולים לרכב (8 אוהם לעומת 4 ברכב) ויכולים בהחלט לגרום נזק לשאר הציוד ברכב (מגבר, רדיו דיסק וכו') זה נכון שאפשר להתאים התנגדויות אבל לא מומלץ.

2. רמקולים ביתיים אינם מיועדים לעמוד בתנאי הסביבה ברכב (חום, שמש ישירה וכו') וסביר להניח שלא יחזיקו מעמד זמן רב.

במצבים מסויימים הציוד הביתי אכן "יעבוד" ברכב אבל זה לא אומר שאתה לא גורם נזק. (ראיתי גם רכבים עם מערכות סטריאו ביתיות שלמות)

תשאיר את הרמקולים הבייתיים בבית (ולהיפך) ותשקיע כמה שקלים ברמקולים לרכב במקום בתיקון אחרי שתעשה נזק.

בהצלחה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כשהייתי בן 15 אולי קצת יותר עשיתי טעות כזאת.

חברתי 2 רמקולים 6*9 של חברה לא מוכרת (מצאתי בבית) לרסיבר ביתי (של חברה מובילה לא זוכר את השם)

בזוג הראשון שמצאתי הגברתי טיפה מעל החצי ברסיבר והופ, נמס לי כל הפלסטיקה ברמקול.

בזוג השני שאחרי זה קיבלתי שהרמקולים היו מוצהרים כ-460 וואט (חברה סינית כנראה אבל הוא בטוח צרך יותר זרם מהרמקולים הקודמים) גרמתי לשריפת הספק של הרסיבר.

עכשיו כשאני יודע מה עשיתי אני אומר לך, העמסתי על המגבר יותר מידי כמו שאמרתי הוא היה מגבר ברמה ובגלל שהרמקולים לא התאימו לו אז הספק שלו נשרף לדעתי עקב עומס יתר בגלל עבודה בהתנגדות לא נכונה.

יום טוב ותרד מזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

eilons100,

1. תסתכל במערכת סטריאו, בד"כ בחלק האחורי, צריכה להיות מדבקה ועליה רשום מהי ההתנגדות של הרמקולים שאתה יכול לחבר למערכת.

2. על הרמקול, בד"כ על גבי מדבקה שמודבקת למגנט, רשומה ההתנגדות של הרמקול.

3. אם ההתנגדות של הרמקול גבוהה יותר מההתנגדות שרשומה במגבר, אפשר לחבר את הרמקול למגבר. אם ההתנגדות של הרמקול יותר נמוכה מהרשום במגבר, אסור לחבר את הרמקול למגבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...