פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם זה אפשרי להשתמש בפאנל של דגם מסויים על רדיו דיסק של דגם אחר(דומה לו) לדוגמא: פאנל של http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=413551 KDC-MP333 Kenwood על רדיו דיסק של http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400759 KDCMP232 Kenwood כמו שאתם רואים בנתונים שלהם דומים וכמעט זהים(או זהים לחלוטין) וגם מבנה הפאנל וכפרותים זהים אני יודע שזה לא מומצץ אבל השאלה אם זה אפשרי... ועוד דבר אני טס יום רביעי לאילנד וקראתי את כל התרדים על תאילנד בחיפוש עכשיו הבנתי שצריך ללכת לקונלגטום סנטר כמה יעלה לי בערך רדיו דיסק של קנווד שעולה בארץ 800-900 שקל? והאם יש במקום הרבה דגמים של מערכות של קנווד כי כמו שחלק ממכם ראיתם פתחתי אשכול שנגנב …
הודעה אחרונה מאת slomiz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סט קומפוננט ואני מחפש את הסט הנכון לתקציב של 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפ טיפה. אני שומע בעיקר טכנו והאוס ניו יורק-וראפ, אבל גם מזרחית וישראלית העיקרון אני שומע הכל!. הבנתי שכדי לבחור את הקומפוננט שלי אני צריך לשמוע אותם, אבל אין לי אפשרות לשמוע כי אני לא מקורב לאנשים שיש להם מערכות ברמה. שמעתי רק קומפוננט אחד האינפיניטי קאפה פרפקט והוא לא מצא חן בעייני .אז בבקשה פורום אודיו פימפ מיי קאררר!. מחכה לשמוע את עצות המשתמשים, תודה רבה רבה. צום קל וגמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת mines, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך המלצה לסאב כולל תיבה עד 1000 שח. הסאב יתחבר לקומפוננט של הרץ סידרה אנרגי. מגבר מקאודיו 4200. הסאב צריך להיות מדוייק כי הוא עומד להיות בתוך אוטו מסחרי קטן. צריך גם לדעת מחיר של קומפוננט של הרץ סידרה אנרגי אם מישהו יודע.
הודעה אחרונה מאת גיזמו, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת מולטימדיה כולל מסך וקורא DIVX עם מישהו קנה או מכיר עם אפשר המלצה על משהו בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי חוות דעת על מגבר וסאב מסוג r&y
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 943 צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר 6850 , זוג 6 על 9 וקומפוננט מקדימה ברדיו דיסק יש לי אפשרויות לחתוך את התדרים לרמקולים על כמה מומלץ לחתוך ? 125 ?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איפה מוכרים טבעות כאלה באזור פ"ת?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו התנסה פעם עם ח.מערכות בראשל"צ? ממוקם בלישנסקי אחרי חונים קונים. הוא מקצועי? איך המחירים?
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לשים אצלי באאודי איי 3 קונפוננט מקדימה ואני לא יודע איזה מידה הולכת שם,מישהו יודע? אמרו לי פעם שזה מידה מיוחדת,בגלל שזה מידה מיוחדת המחיר צריך לעלות יותר יקר? יש לי באוטו מגבר 2 ערוצים שמחובר לרמקולים אחוריים של אינפיניטי ורדיו דיסק של פיוניר סידרה 7. ואני רוצה להוסיף מגבר 4 ערוצים שיחובר לקומפוננט ולסאב. על מה אתם ממליצים? איזה קומפוננט? איזה סאב? איזה מגבר? ומה טווח המחירים שלהם? אני בעיקרון רוצה להשקיע בכל הסיפור גג 2000 שקל...יש מצב?
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך עזרה בבחירת אחד משני המגברים האלה: http://www.eclipse-web.com/amp/ea4000.html http://www.precisionpower.com/amps/dcx600-4.asp אם יש למישהוא הצעות לגבי מגברים נוספים שווי ערך בסביבות ה200$ בארה"ב אשמח לקבל MOREL PULSE 6.5 דוחפים קומפוננט מקדימה מאחור MOREL PULSE COAX 6.5
הודעה אחרונה מאת shibar, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם אני בתהליכי רכישה של רכב חדש רנו קליאו שנת 94 ורציתי לשאול איזה גודל של רמקולים יש ברכב כלומר האם הם יתאימו לקומפוננט 6.5 שיש לי האם יש מגש מאחור?והאם ניתן לשים עליו 6X9 ? תודה יוסי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תגידו, בHU בטויוטה לאנד קרוזר שנת 2005 יש יציאה למגבר? לדעתי אין אבל אולי בכל זאת? :\
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בניתי תיבה אצל נגר, התיבה אטומה ממש טוב והיא בדיוק לפי המידות שאני צריך עם עץ mdf17mm. עכשיו התיבה מחוזקת עם סיכות, האם הכרחי לחזק אותה עם ברגים ? או שזה יהיה בסדר אם אני ישתמש בה איך שהיא ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב! מבקש את עזרתם, בנוגע להעברת כבל מתח מהמצבר למגבר שישב בבגאז'... היכן פחות או יותר אמור להמצא המעבר דרך הקיר אש? הרכב כאמור ניסן סאני 93 SLXI. ושאלה נוספת ברשותכם : אם אני מעוניין לחבר 2 מגברים - מונובלוק ו- 2 יציאות, כיצד עליי להעביר את כבל המתח ? ההנחה שלי היא כזאת : להוציא כבל מהפלוס של המצבר, ולחבר למגבר א'. להוציא ממגבר א', אליו חיברתי את הכבל מתח, עוד כבל אחד קצר שיתחבר למגבר ב'. להוריק את שניהם. האם ההנחה שלי נכונה ? תודה וחג שמח לכולם !
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תהנו
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום ברשותי שברולט אלרו עם הרדיודיסקטייפ המקורי (כפול מובנה) ברצוני להחליף את המערכת המקורית במערכת שקניתי האם זה סיפור להחליף את זה והאם כדאי בכלל? וכמה התקנה כזאת צריכה לעלות?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, קניתי לא מזמן מגבר Directed D2400. עכשיו לעניין, המגבר הוא מונו קלאס D ויש לו שתי יציאות. אני רוצה לדעת איך לחבר את הסאב שיש לו שני סלילים של 2 אום כך שתתקבל התנגדות של 4 אום. ועוד דבר, לאן אני מחבר את הRCA? יש לי שתי כניסות במגבר LINEOUT ו INPUT, אני משער שזה בINPUT אני צודק? תודה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 709 צפיות
היי חברה. לפי הרבה הודעות בפורום הבנתי שיש קרוס אקטיבי וקרוס (משהו אחר שאני לא יודע) האם יש הבדל בין קרוסים למיניהם.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קיבלתי אימפרזה חדשה מליסינג ויש לי בעיית קליטה רצינית של רדיו הקליטה פשוט גרועה מסתבר שהאנטנה היא חלק ממערך מפשיר האדים בחלון האחורי אבל הקליטה היא גרועה כשדיברתי עם המתקין הוא אמר שההתקנה היא כמו שצריך והוא הציע לי להתקין אנטנה קלטרונית שמודבקת על השימשה האם מישהו מכיר אפשרות למגבר עבור הרדיו או אולי רעיון אחר שיכול לשפר את הקליטה?
הודעה אחרונה מאת GORGE, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך הדגם הזה של הסאב? 15 אינץ',600RMS 2 סלילים של 4 אוהם. מבחינת דיוק,עוצמה ואיך שהוא יורד? כמובן שהדריש היא כמה שיותר SQ.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
מגבר עד 1000k
מאת rubihen- 8 תגובות
- 989 צפיות
אני מחפש מגבר שיעמיד לי 2 סאבים של רוקפורד מהדגם הבא http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4774 אני רוצה שיהיה מגבר חזק, שלא יתכבה בעומס. ולא אכפת לי אפילו 2 מגברים, בסכום שווה של עד 1000k שכל אחד מהם ירים סאב אחד.
הודעה אחרונה מאת rubihen, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
המגבר הוא kenwood kac-648 4ch .. כמה rms הוא מוציא לכל ערוץ? המגבר הזה שווה משהו?? אם כן כמה?.. עוד פרטים עליו יתקבלו בברכה..
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איפה ניתן למצוא הוראות הפעלה לרדיו דיסק kdc3016R של חברת kenwood
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום.. יש לי רנו מגאן מודל 2000.. עכשיו אני רוצה ככה מערכת סבירה.. לא משהו אם מותג אפילו.. מגבר יש לי משהו סביר .. אפילו לא יודע להגיד לכם איזו חברה כי הוא קבור איפהשהוא צריך להוציא.. עכשיו מה שאני צריך זה.. רמקולים אחוריים.. קדמיים.. דיסק אמפי 3 כמובן. נגיד ככה אני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף.. אבל אני בכל זאת רוצה שישמעו משהו טוב יחסית.. אני יסביר לכם בערך מה היה לי בפג'ו שמכרתי אותה אם מה שהיה בפנים.. ואני רוצה משהו כזה... מגבר היה לי 800 ואט.. לא זוכר איזה.. רמקולים אחוריים.. בלי מותגר.. 100-150 שקל באוטו דיפוט... רמקולים קדמיים. קדנס תחלס המחיר שלהם 500 עשו לי ב 450 ... ורדיו דיסק היה לי של JVC משהו יחסית טוב.. שכיום עולה בסביבות ה 800 נראה…
הודעה אחרונה מאת Episkolt, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, גמר חתימה טובה וצום קל! העניין הוא כזה, יש לי סט של דוטק, שאני מעוניין להגביר אותו והאופציות מבחינתי הם כאלה: מגבר 2 ערוצים: http://cgi.ebay.com/HIFONICS-ZXi6006-600-WATT-2-Ch-POWER-AMPLIFIER-NEW-AMP_W0QQitemZ140033486241QQihZ004QQcategoryZ18796QQrdZ1QQcmdZViewItem מגבר 4 ערוצים: http://cgi.ebay.com/06-HIFONICS-Zeus-ZXi6406-4CH-680W-A-B-CLASS-NEW_W0QQitemZ140035812639QQihZ004QQcategoryZ4950QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem התקציב כפי שאתם רואים זז בין ל150 - 170 דולר, אך הכסף זו לא ההתלבטות, האם המגבר 2 ערוצים (שמוצהר כ- 150W לערוץ ) יעשה עבודה טובה יותר, והבדל משמעותי לעומת המגבר 4 ערוצים (שמוצהר כ -85W לערוץ) ? ההתלבטות שלי ה…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 894 צפיות
הגעתי למצב שאין לי דרישות יותר מהסט הקידמי שלי (אולי קצת יותר עוצמה אבל אין יותר לאן לעלות),השמיעה ב-ד-י-ו-ק כמו שאני אוהב,אולי לא מנצחת תחרויות SQ אבל בדיוק הטעם שלי,וזה מה שחשוב לי כמובן. בגלל שהגעתי למצב שאני מסופק ממנו ואני מאמין שייקח לי קצת זמן למצות אותו ואי אפשר להפסיק לשפר החלטתי להחליף את הסאבים. אבל רק אותם בלי להחליף מגבר כי גם ככה אני לא דורש יותר עוצמה ממה שיש היום,רק יותר דיוק ושהסאבים ירדו יותר נמוך. חשבתי להחליף את הסאבים לסאב אחד 12 שיהיה מדוייק ויידע לרדת נמוך או לשתיים של 10 אינץ'. הסאב צריך להיות עד 400-450 RMS הכי הרבה (מגבלות הגברה) 2 סלילים של 4 אוהם או 2 סאבים 10 אינץ' סליל אחד עד 200 RMS כל סאב. כמובן שאפשר להציע סאבים חלשים יותר. הסט הקידמ…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב-טראנו קומפוננט מורל פולס 6.5 מקדימה זוג מורל פולס קואקס 6.5 מאחור(דלתות אחוריות) מביא מארה"ב מגבר 4 ערוצים (עד 200$) צריך המלצה לגבי איזה הספק,יצרן,דגם תודה
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
כאמור, חשבתי על לחבר זמנית (למספר חודשים) את שני הסלילים של האימג דיינאמיקס שלי לשני יציאות (לא בגישור) של המגבר שלי (דרגסטר 4075 שמוציא 135 RMS לערוץ בשני אוהם). האם הדבר יכול לגרום נזק מסוג כלשהו? בגדול היכולת ספיגה של הסאב היא עד 400RMS והוא יקבל לשני הסלילים יחד 270RMS שאני חושב שזה אמור להיות מספיק. יש סיכון כלשהו למגבר אם שני ערוצים יעבדו בהתנגדות של 2 אוהם והשניים הנותרים ב4?
- 1 תגובות
- 846 צפיות
www.adi-shops.co.il/ProductDetails.aspx?productID=286 קומפוננט "6.5מיד + טיוטר טיטניום קוטר "1,קרוסאובר חיצוני 18db, תחום היענות 57HZ-22KHZ, נצילות 91db,הספק 170W RMS האם מישהו שמע את הסט הנ"ל? עם איזה הגברה? איזה צליל יש לו? לאיזה סט הוא דומה? איך הוא ביחס לדוטק או היבריד? ה JBL מדיוטי פרי יגביר אותו כמו שצריך? מישהו שמע את השילוב הזה?
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
שלום הייתי מעוניין לקבל חוודעת ומחירים במרכז של אנשים שאתם מכירים שעושים בניות : פודים לוופר 6.5 מפייבר + פודים לטויטרים בקורות+ סגירה של תא המטען עם MDF ועיצוב יפה , עם חומרים איכותים וטובים! נ.ב כמה עולה איטום ...של הדלתות קדימה ותא המיטען * רק החומרים *רק העבודה *הכל ביחד? הרכב שלי הוא יפני... (מזדה 323). אני לא מבקש מחיר מדוייק אלא בערך ...בין כמה זה נע..
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk