Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סט קומפוננט ואני מחפש את הסט הנכון לתקציב של 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפ טיפה. אני שומע בעיקר טכנו והאוס ניו יורק-וראפ, אבל גם מזרחית וישראלית העיקרון אני שומע הכל!.

הבנתי שכדי לבחור את הקומפוננט שלי אני צריך לשמוע אותם, אבל אין לי אפשרות לשמוע כי אני לא מקורב לאנשים שיש להם מערכות ברמה. שמעתי רק קומפוננט אחד האינפיניטי קאפה פרפקט והוא לא מצא חן בעייני .אז בבקשה פורום אודיו פימפ מיי קאררר!.

מחכה לשמוע את עצות המשתמשים, תודה רבה רבה.

צום קל וגמר חתימה טובה.

פורסם

היי חבריי הפורום ישמחו לדעת איזה רכב יש לך איזה מגברים וכל פרט שאתה יכול להגיד שיכול לעזור לנו

לדעת מה אפשר להתאים לך .

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

אתה צריך להתאים כל חלק במערכת שיהיה באותו קנה מידה בערך

אם תקנה קומפוננט איכותי ואתה עובד עם איזה מגבר סיני (או בשמו המלא "זבל סיני") אתה לא תנצל את הקומפוננט בשיט

תתאים בין שאר הרכיבים רדיו מגברים וכו' ולפי זה תקבע לעצמך את הרמה שאתה רוצה ברכב

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
הבנתי שכדי לבחור את הקומפוננט שלי אני צריך לשמוע אותם, אבל אין לי אפשרות לשמוע כי אני לא מקורב לאנשים שיש להם מערכות ברמה.
בדיוק בשביל זה קיימים המפגשים החודשיים של חברי הפורום. תגיע לאחד מהמפגשים, ותוכל לשמוע מיגוון רחב של רמקולים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

HU-DEHP6750MP Pioneer

מגבר מונובלוק HIFONICS-TITAN-1005D

סאב-קיקרL7 האמריקאי

זה מה שקניתי ביינתים-

אני מחפש קומפוננט ומגבר יש לי משהוא שמוכר לי חדש בקרטון רוקפורד P8004 ב 1500 שקל-

הציעו לי פוקאל K2P האם המגבר הנל יחזיק אותו?אפשר לגשר שתי ערוצים כי המגבר הזה יהיה רק לקומפוננט-אז מה אתם מציעים?

והרכב זה הונדה סיוויק 95

תודה חברים מחכה לתשובה-

דרך אגב מתי המפגש הבא אני מפתח תקווה

פורסם

Hu-DEHP6750MP Pioneer

מונובלוק-HIFONICS TAITAN-TX1005D

סאב קיקר L7 האמריקאי

זה כל מה שקניתי ביינתים -נציעו לי קומפוננט של פוקאל K2Pבמחיר סביר

ויש לי לקנות מגבר חדש ארוז בקרטון של רוקפורד P8004 ב1500 שקל

האם המגבר הזל יחזיק לי את הקופוננט?

דרך אגב אני לא חושב כרגע על איטומים כי הרכב הולך להימכר

אבל בכל זאת אני חייב מערכת עכשיו!