Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניתי תיבה אצל נגר, התיבה אטומה ממש טוב והיא בדיוק לפי המידות שאני צריך עם עץ mdf17mm.

עכשיו התיבה מחוזקת עם סיכות, האם הכרחי לחזק אותה עם ברגים ? או שזה יהיה בסדר אם אני ישתמש בה איך שהיא ?

פורסם

רועי, כמה עולים ברגים?

באמת אין לך 10 שקלים לברגים?

או שאין לך כוח להכניס אותם?

בוא נגיד ככה, שאם לא "תחסוך" 10 שקלים, ולא "תחסוך" עבודה, תהיה לך תיבה "קצת" יותר טובה.

בהצלחה

פורסם

לדעתי חייבים לבצע חיזוק ברגים מינימלי. ז"א, על כל פינה בצלע.

עבודה אם סיכות אולי מתאימה לארון, אבל לתיבה בה יושב כלי נגינה אשר גורם לוויברציות שיטת העבודה אינה מתאימה.

בתיבה שלי הושבתי בורג כל 5 ס"מ. אבל שוב פעם כל אחד והדרישות שלו.

פורסם

אל תשכח שב MDF צריך לעשות קודם חור קצת יותר דק מהבורג ואז להכניסו אחרת הוא יתפוצץ לך.

וכן תשים ברגים. 15 שקל ל 30 בהום סנטר.

פורסם
אל תשכח שב MDF צריך לעשות קודם חור קצת יותר דק מהבורג ואז להכניסו אחרת הוא יתפוצץ לך.

וכן תשים ברגים. 15 שקל ל 30 בהום סנטר.

החור הזה נקרא "מוביל", וקורבין צודק, בהחלט נדרש לביצוע אבל הפלטה לא מתפוצצת אלה נסדקת במקום מעבר הבורג בלבד.

את הברגים קנה בחנות ברגים ולא ברשתות כמו הום סנטר, בזבוז כסף.

פורסם
את הברגים קנה בחנות ברגים ולא ברשתות כמו הום סנטר, בזבוז כסף.

חנות ברגים?!

חחח הרגת אותי.

באמת חנויות כגון טמבור וחנויות למוצרי בניה עדיפות על פני הרשתות הגדולות מבחינת מחיר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...