Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי שסגרתי (בעזרתכם האדיבה!) על מיקום הסאב ואוורור המגבר אני עובר לשלב הבא, פיוז.

אז ככה המערכת שלי מורכבת מבחינה חשמלית כמו בדיאגרמה המצורפת, כבלי המתח מחוברים בשירשור בעזרת נעלי כבל למגבר (לממיר המתח יש טרמינלים עם הברגות ואל כל טרמינל מחוברים 2 נעלי כבל, אחד מהמצבר ישירות להזנה והשני בין ממיר המתח למגבר והוא בעצם מזין אותו), ועכשיו לשאלה - איפה אני צריך לשים פה פיוז (מספיק במקום אחד או שצריך בכמה מקומות?) ומה הערך שהוא אמור להיות באמפר? (מגבר 5 ערוצים שכולם מחוברים).

שוב תודה :mm_smile:

שי.

עריכה:

מקריאה חוזרת עולה שיכול להשתמע כי לממיר המתח 12V-220V יש תפקיד בהזנת המגבר וכמובן לא כך הדבר, ממיר המתח בסה"כ משורשר כי גם הוא דורש קו ניפרד מהמצבר (אני צריך אותו לטיולי קמפינג וכו') אז החלטתי להעביר קו אחד ל-2 המכשירים.

ו...תודה כבר אמרתי?

dia.JPG

פורסם

כפי שגיא ( MJ01) רשם בדיוק זה המקום.

בנוסף, רצוי (לא מחוייב) בכניסה לכל אחד מהיחידות להתקין פיוז נוסף לפי הערכים המתאימים לאותה, יחידה, כך אם תהיה בעיה חס וחלילה באחד מהיחידות, לא ישרף הפיוז הראשי , ולא תצטרך לנחש למה..

מקווה שתרמתי את חלקי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...