Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשששששש

וואי אני כבר לא יכול על גריז מערכות

הייתי אצלו היום, נשרפו לבן דוד שלי טוויטרים של אינפיניטי 6*9, על הדרך אמרתי לו שיחליף לו את ה-10 גייג' אם לא יותר שהוא שם לו. על התקנה הוא לקח לו 250 ש"ח. בקיצר אמר שהוא לא מוכן כי 4 גייג' עולה 50 ש"ח למטר ולא שווה לו, אלה אם כן מוסיפים 50 ש"חX 5 מטר=250 ש"ח. מוזר לי קצת.

אתה חושב שהמחיר 250 ש"ח על תקנה שהיא כוללת התקנת מגבר+רמקולים אחוריים שזה כולל חיתוך פח+רדיו דיסק+10 גייג'+ אר סי איי. שווה 250? (הכבלים שהוא שם לא איכותיים בכלל)

פורסם
פשששששש

וואי אני כבר לא יכול על גריז מערכות

הייתי אצלו היום, נשרפו לבן דוד שלי טוויטרים של אינפיניטי 6*9, על הדרך אמרתי לו שיחליף לו את ה-10 גייג' אם לא יותר שהוא שם לו. על התקנה הוא לקח לו 250 ש"ח. בקיצר אמר שהוא לא מוכן כי 4 גייג' עולה 50 ש"ח למטר ולא שווה לו, אלה אם כן מוסיפים 50 ש"חX 5 מטר=250 ש"ח. מוזר לי קצת.

אתה חושב שהמחיר 250 ש"ח על תקנה שהיא כוללת התקנת מגבר+רמקולים אחוריים שזה כולל חיתוך פח+רדיו דיסק+10 גייג'+ אר סי איי. שווה 250? (הכבלים שהוא שם לא איכותיים בכלל)

זה לא הרבה כסף, זה די סביר

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

250 ש"ח זה בהחלט סביר.

זו הפרנסה שלהם אין מה לעשות, אתה רוצה התקנה איכותית עם חיווט עבה ואיכותי - יעלה לך לפחות 500 ש"ח. (כולל חיווט כמובן).

בקיצור לך לסאונדר אצלו המחירים נוחים ושרות מעולה.

בברכה.

פורסם

אממ..קבל תיקון, לא ראיתי שזה כולל גם התקנה של מגבר

מגבר

רדיו דיסק

רמקול אחורי+ חיתוך

חיווט 10 גייג'

RCA

250 שקל זה הרבה יותר מסביר, זה זול

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=LQ43&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=7תראה דוגמא למחיר של קיט מלא כולל עוד חוטים להרכבה של 4 גייג'.

רק אם המחיר פר חוט זה 225/6 שזה 37.5 שקל למטר.

וזה לא חוט מסליל .

50 שקל למטר זה טירוף ושוד לאור היום.

לשים כבר מתח זה דבר קל.

תקפוץ לברוקס אם יש לו הוא מוכר כזכור לי ב 10-15 שקל למטר. וכבל של לאנזר שנחשב אחלה של כבל.

פורסם

ברוקס?

אפשר יותר פרטים בבקשה?

חחחח סליחה שאני צוחק אבל אני חיייבבבב! בגריז הוא גם אמר לי שהכבל לא משפיע על המתחים! אלה אם כן יש לי 2 מגברים שאני רוצה לחבר עם 4 גייג' אז זה אפשרי, כי רק אז גם הכבל יעביר מתח סביר לשני המגברים שמחוברים על אותו הכבללל. (וואט דה פאק הקשר פה?) אמרתי לו שאני בכל זאת רוצה אני גם אוסיף כסף. אבל הוא על שלווווו. אי אפשר בכלל לחבר את זה!

עבה מידי והוא לא יכול להבריג אותו על יציאה של מגבר 75.4 המפורסם. הוא קרעע אותי במפנים.

פורסם

טוב.

barokas stereo.

יושבים בבנייני פנורמה. תפנה לדותן. ממליץ להתקשר מראש ולשאול.

לפי השרשורים האחרונים הייתי ממליץ לכולם להתרחק מגריז מערכות כיוון שכנראה הם מקסימום יודעים לגרז מערכות אבל לא להתקין.

שיפסיק לקשקש.

כלל אצבע: אין כבל עבה מדיי!

ואם הוא לא יכול לחבר ישר הוא גם ככה בגדול זקוק לפיוז בכניסה (לפי הרבה אנשים) , שיכניס לבית פיוז 4 ויוציא 20 ס"מ של 8 באורך הזה הוא מתפקד כמו 4.

10 גייג' לא מספיק לפחות שיעביר 8 או 6.

פורסם
טוב.

barokas stereo.

יושבים בבנייני פנורמה. תפנה לדותן. ממליץ להתקשר מראש ולשאול.

לפי השרשורים האחרונים הייתי ממליץ לכולם להתרחק מגריז מערכות כיוון שכנראה הם מקסימום יודעים לגרז מערכות אבל לא להתקין.

שיפסיק לקשקש.

כלל אצבע: אין כבל עבה מדיי!

חופשי אין כבל עבה מידי - שבוע שעבר בPIMP MY RIDE שמו כבל 0 גייג' אם אני זוכר נכון - משהוא מטורף !

חיברו שם JBL CRUNCH של 6000 וואט .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...