Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שהכבל יותר עבה ככה יותר טוב, אין סיכוי שיווצר צוואר בקבוק.

גם כבלי ההאזנה וגם כבלים לרמקולים צריכים להיות עבים ככל הניתן - בלי להגזים כמובן :).

בברכה.

בוריס.

פורסם

אולי היה על זה דיון בעבר, אבל ככל שהכבל עבה יותר כך ההתנגדות שלו עולה, ככל שההתנגדות שלו עולה הזרם שמגיע אל היעד קטן ובהתאם גם ההספק.

לא יצא לי לחשב עד כמה ההספק יורד אבל לפי מה שאתם אומרים כאן, השינוי הוא מזערי?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אולי היה על זה דיון בעבר, אבל ככל שהכבל עבה??? יותר כך ההתנגדות שלו עולה, ככל שההתנגדות שלו עולה הזרם שמגיע אל היעד קטן ובהתאם גם ההספק.

לא יצא לי לחשב עד כמה ההספק יורד אבל לפי מה שאתם אומרים כאן, השינוי הוא מזערי?

בדיוק ההפך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אופס הצדק עימכם.

אם מישהו יכול להסביר לי מה מסמל הגייג' (0 2 4 6 8 10), מה היא הנוסחא לחישוב ההתנגדות של הכאבל (אני זוכר שיש בה מוליכות הכאבל, עוביו ואורכו), אני אשמח מאוד.

תודה, מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אופס הצדק עימכם.

אם מישהו יכול להסביר לי מה מסמל הגייג' (0 2 4 6 8 10), הגייג' (AWG) היא מידה אמריקאית המציינת את עובי הכבל. ככל שהמספר קטן יותר, כך הכבל עבה יותר. מה היא הנוסחא לחישוב ההתנגדות של הכאבל (אני זוכר שיש בה מוליכות הכאבל, עוביו ואורכו), אין לי מושג מהי הנוסחה הזאת, בכל מקרה ככל שהכבל יותר עבה, ההתנגדות שלו תהיה קטנה יותר אני אשמח מאוד.

תודה, מאור.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הנוסחא לחישוב מוליכות[G] היא:G=1/R

מוליכות[G]=אחד חלקי ההיתנגדות[R]

למציאת ההיתנגדות[R]=התנגדות סגולית*אורך המוליך חלקי שטח חתך של המוליך[A]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה לגבי כבל של רתכת?עולה הרבה הרבה פחות כסף ויש לו מוליכות נהדת לפי דעתי (לא מי שהולך להתחכם,לפי דעתי בגלל שאבא שלי רתך לשעבר,והוא טוען שהכבלים חייבים להוליך ברמה גבוהה אם לא אי אשר לעבוד כמו שצריך).

עולה בערך 5-7 שקל למטר של 4 גייג'.

• תוכן חדש...