Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הקומפוננט שלי לקומפוננט 2 אום משהו טוב אחרי חפירות ממושכות הגעתי למסקנה ואני נעול על infinity kappa 60.7 עכשיו השאלה שלי אם הוא טוב,איכותי ויספיק לאורך זמן לגבי המחיר התקין רוצה 1500 (אני לא יודע אם זה שווה את המחיר,אני רק יודע שאני מחליף את הקומפוננט)

ודרך אגב שכחתי לציין שאני לוקח קומפוננט 2 אום כי המגבר שברשותי הוא חלש עקב בעיות תקציב אבל ב2 אום הוא נותן כמו שצריך..

אז תגידו לי עם הבחירה שלי טובה ואם זה שווה את הכסף שהוא הציע לי..

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי את הקומפוננט הזה אצל ספי[מגאן קופה צהובה] מוזנים מ90RMS ב2 אוהם[לא זוכר את הדגם של המגבר] פשוט אהבתי אותם [לטעמי אפילו יותר מהדוטק MT22 שלי,בשל בעיית תקציב נימנעתי מלהביא אותם].

שווה לך לשמוע אותם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם זכרוני אינו בוגד בי -יש לו מרל פולס.

עריכה: זיכרוני אכן בגד בי הפעם הזו..:evil:

פורסם

יש לי קומפוננט של אודיובאן AS62Q עדיף שלא תשאלו..הכי חשוב השדרוג..ובקשר למגבר יש לי מגבר של JBL 60.4 שמפיק ב2 אום 145 RMS אז ככה שהוא יזיז אותם יותר מטוב..

אז מה אתם אומרים?

פורסם

הכל טוב ויפה על הנייר.

שורה תחתונה ,שמע אותם לפני שאתה ננעל עליהם,יכול להיות שלא תאהב[אני בספק ,אבל זה אפשרי]

פורסם

שוב ,על הנייר הכל ניראה"מושלם".

רק תוודא שזה אכן כך במציאות.

לגבי האם הקומפוננט הזה שווה את המחיר-אי אפשר לענות לך בדיוק ,אבל ביחס להיצע בשוק בטווח המחירים הללו ,הוא לא מבייש את עצמו

אם אני משווה אותו לדוטק נגיד אז האינפיניטי לוקח לטעמי האישי.

פורסם

השאלה גפם כמה מתעוות המגבר ב 2 אוהם.

כיוון שאמריקאים פחות מעוניינים באיכות (מקדונלס) ויותר בגודל ועוצמה ומספרים מפוצצים (שוב מקדונלדס) , אז צריך לבדוק כמה זה מעוות את המגבר.

יכול להיות אגב שהמגבר הזה לא יסבול 2 אוהם לזמן רב, ועוד אם מחובר סאב אז לא בטוח ככ...

אני הייתי שוקל קומפוננט נציל מאוד מאשר אלו אשר עובד ב 4 אוהם.

אגב אם זה ה cs60.4 אז הוא נותן 80 W ב 2 אוהם , ראה קישור מצורף:

http://www.mediaaudio.hr/site/upload_clog/cs_2005_catalogue.pdf

פורסם

המחיר הוא יקר מאוד ה 60.7 וה 65.7 הם דגמים זהים והמחיר שלהם בשוק נע בסביבות ה 1000 ש"ח.

אם אתה רוצה פרטים אני אתן לך בפרטי.

פורסם

גבר הפרטים שאמרת לגבי התנגדות הם שגויים לחלוטין מה חלוטין יעני אתה בכלל לא קרוב..יש לי את הקופסא והקבלות ליידי וזה מוציא 145 רמס ל2 אום מה שהבאת זה הדגם הישן כנראה

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS60.4&cat=AMP&ser=CSS&language=&country=US&region=USA

ולגבי המחיר אני חושב שהוא טיפה יקר כי כל המתקינים לוקחים בסביבות המחיר הזה אז מה שאמרת אתה צודק אבל איזה מתקין באיזור חדרה והשרון יעשה את זה בפחות מ1500 זאת השאלה...

תודה

פורסם

מתנצל על הדיבור אני לא רגיל לפורומים אחי :)

מז"א מה שאמרת על הדיינמיק

והאם אותו מגבר עם הנתונים שאמרת יספיקו לאותו קומפוננט?

דרך אגב.

4 הערוצים במגבר מגושרים ל2 וככה זה יוציא יותר כוח לפחות ככה רשום על הקופסא

• תוכן חדש...