Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם המגבר!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה חבר'ה כשאני נוסע באוטו ואני מגביר אחרי כמה דקות כזה פתאום שומעים כזה חלש אחרי כמה שניות זה עולה שוב לחזק כאילו משהו מתנתק כאילו לא יודע משהו קורה שם

יש לכם איזה שהוא מושג?

פורסם

דבר ראשון תשנה את הכותרת (לפני שהמנהלים נועלים אותך).

איזה מגבר? דגם? מה הוא מגביר? דגמים? איזה חיווט מועבר ברכב?

המגבר שלך ככל הנראה נכנס למצב הגנה.

פורסם

אוקיי אז ככה

מגבר JBL GTO 75.4

אני מגביר קומפוננט של מורל פולס מקדימה ורמקולים של קנאווד מאחורה

ואין לי מושג איזה חיווט,המתקין שם לי

פורסם

לא הבנתי בדיוק, מאותם רמקולים שמהם שמעו טוב, אחרי זמן קצר שומעים חלש??

ושוב תפרט יותר את רכיבי המערכת, מי התקין, האם המגבר נראה כאילו נכבה, נורת הגנה.

ומשהו שחשבתי עכשיו זה אולי בעיה בפיוז ראשי או בבית פיוז, תנסה להחליף.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

תראה אחי יש לי קומפוננט של מורל פולס מקדימה ומאחורה רמקולים של קנאווד 240 וואט כל אחד ומגבר של JBL GTO 75.4

ואין לי סאב..אני מגביר אך ורק את הקידמיים ואת האחוריים

עכשיו כשאני מגביר נגיד לעוצמת ווליום גבוהה אז פתאום אני שומע כזה כאילו ירד פתאום באס או כאילו משהו נכבא פתאום שומעים כזה פחות חלש ופתאום אחרי כמה שניות שומעים יותר חזק

חשבתי זה משהו עם החוטים עם המגעים אבל זה לא לפי מה שראיתי ניסיתי לשחק עם זה אולי זה היה רופף כזה וזה עדיין עשה את הבעיה..

אז עכשיו כאילו מזה בידיוק אתה יודע להסביר לי?

והתקנתי אצל גריז מערכות בראשון לציון באזור התעשייה הישן

אני ילך אליו ברור שאני ילך אליו אבל יש לך/לכם איזה שהוא מושג ממה זה נובע?

פורסם

אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את זה פתאום שומעים כזה חלש לא ממש חלש שומעים חזק אבל כאילו משהו מתנתק כאילו הבס כזה יורד והרמקולים האחוריים והקידמיים מתפקדמים כמו שצריך לא מתנתקים אני לא יודע מזה אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה חח:-(

פורסם
אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את זה פתאום שומעים כזה חלש לא ממש חלש שומעים חזק אבל כאילו משהו מתנתק כאילו הבס כזה יורד והרמקולים האחוריים והקידמיים מתפקדמים כמו שצריך לא מתנתקים אני לא יודע מזה אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה חח:sad:
אי אפשר לפתור תקלה כזו אקראית דרך מסך המחשב והמיקלדת.

כמו שיש תקלה ברכב שהיא אקראית ולא ניתן לנחש את סיבתה(יכולות להיות מיליון סיבות) ,ניגשים למוסך לצורך ביצוע דיאגנוזה.

לך למתקין שיפתור לך את הבעיה...
פורסם

איזה hu יש לך? אם יש לך פיוניר אחת מהסדרות 6 או 7 אז יש בו פונקציה שנראת asl שזה חיישן שמבקר רעשי סביבה ומתאים את העוצמה של המערכת לסביבה (ירידה ועליה של ווליום כמו שאמרת)

מתי זה קורה ? שהרכב מונע? נוסע? כבוי?

face to face with the man who sold the world

פורסם

אם כל הרצון הטוב אני באמת לא חשב שתקבל עזרה מועילה מהפורום, כאשר אתה לא יכול לתאר את הבעיה, בכל מקרה לא התקנת לבד, התקנת במקום מסודר שיתן לך טיפול לבעיה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

MaX-TuRbO,

השערה נוספת שיכולה ליגרום לבעיה המתוארת לעיל היא נפילות מתח. אבל כמו שכבר המליצו לך קודם, תפנה למתקין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...