פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
קוטר קומפוננטים
מאת eli_i- 3 תגובות
- 929 צפיות
ערב טוב רציתי לברר מה ההבדל בין רמקולים 6.5 אינץ ל 5.25. האם ההבדל רק בקוטר הרמקולים או גם בשמע?
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 תגובות
- 970 צפיות
בשבוע האחרון עם התקנת הרדיו דיסק החדש החלטתי לסדר מחדש את החיווט ברכב ולצלם את ההתקנה כדי לקבל חות דעות מחברי הפורום לטובה וגם לרעה . הסט-אפ כולל: רדיו דיסק: קלריון DXZ865MP קומפוננט: מוראל דוטק שש על תשע: JBL CS3196 מגבר: קאדנס Q4000 סאב: סי וי אר הבניה בדלתות נעשה לפני כחודש וחצי ולכן יש לי רק את המוצר המוגמר (תודה לרומן ששאלתי אותה שאלות רבות לפני הבניה) הבניה נעשתה מעצ אמ די אף שנעטף בסקאי עם מילוי ספוג. המגבר הותקן מתחת לכסא (סיפור לא פשוט בכלל) גם כדאי לחסוך במקום אך יותר חשוב כדי למנוע גנבות בעתיד, אגב כרגע הסאב מחובר אך ורק על סליל אחד עד שאני ימצא מונו מתאים. הרמקולים האחוריים נכנסו לאחר חיתוך מסיבי (לסובארו יש פח שמסרב להיחתך) הכול "ארוז" בב…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם השלט הזה: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=526&lead_id=&look רשום שהוא אוניברסלי לכל מערכת פיוניר יעבוד לי במערכת פיוניר הזו DEHP2750
הודעה אחרונה מאת butz10, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חדש כאן צריך עזרה. קנתי מגבר GTO 4060 ב 860שח רציתי לדעת מה הנתונים עליו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת alonkavod, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
שלום חברים, אני מתעניין במכשיר הזה אני יכול לקנותמכשיר בן פחות מחודש במחיר מאוד נמוך, מה דעתכם על המכשיר? פונקציות, אקולייזר, שליטה על סאב, חיתוכים. שפכו מה שיש לכם להגיד.... ואל תציעו לי מכשירים אחרים כי רק אותו אני יכול לקנות ממש בזול. תודה רבה אגב יש לי שאלה יש לי 4 רמקולים פשוטים יחסית באוטו שאני רוצה לחתוך אותם נגיד ב125HZ ואת החיתוכים לסאב לעשות גם דרך הפאנל ולא במגבר, אפשר לעשות כזה דבר עם הפאנל? או לחתוך אותם באיזשהי צורה אחרת? תודה רבה לעוזרים. אמיר
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
אמממ היי, חדש פה חשבתי בתור התחלה, להיכנס לעניינים של הפורום - לפרסם את המערכת שמותקנת לי באוטו. אז הנה: [/url] האיטום שבאוטו הוא "איטום זפת", כולל אטימה בחלקים מהגג. הבנייה עם עץ,פיברגלאס וסקאיי שמצפה את הכל. היחודייות בבניה היא שהיא מתפרקת והכוונה היא שאפשר להוציא את הגלגל הרזרבי מפרט: HU - Alpine 9855R סאבוופרים - 2X Rockford Fosgate Punch P3 12" Dualcoil מגברים - לסאבים: HIFONICS Brutus 2005D mono לרמקולים: HIFONICS Zeus ZX6400 כבל - 2.5 פאראד, משהו אמריקאי - לא זוכר מה חיווטים - Audison + Voodoo Car audio קומפוננטים קדמיים - MOMO-Polk MMC5250 6X9 אחוריים - MOMO-Polk MMC690 ודחפו בבגאז' איזה מסך 7" LCD מרוצ…
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אתמול והיום מישה ואני (מישה=DROZD) עשינו בנייה של 7 ליטר בדיוק אטומה למורל היבריד החדשים שלו, השתמשו באמצעי הגנה(לא להבין אותי לא נכון חחח) תבין כבר הכל בתמונות ... וכמו כן ..תודה לסלבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 853 צפיות
יש לי מין בידורית שיש לה רמקול גדול למטה וכמו טווטר גדול למעלה עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפרק את את הרמקול למטה שנראה לי שהוא סאב ולחבר אותו למגבר באוטו בתור סאב תמונה של הבידורית... http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=12144864&alid=433313&uid=9EBB07FF6C074AFD9F4DFF27E5C14133&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=12144868&alid=433313&uid=9EBB07FF6C074AFD9F4DFF27E5C14133&AlbumIsOpen=False
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ובכן אני עשיתי מחקר קטנטן בקשר לנתונים יבשים של מגברים והנה התוצאות (בקובץ המצורף) אני נוטה למגבר 4 ערוצים , כי משני ערוצים הרבה לא נוכל להתפתח ללא התחלה של למכור אותו אז למה להיכנס לזה בכלל ,הטבלה של ה 2 ערוצים מוגשת כשירות לציבור המגבר יגביר בהתחלה קומפוננט ואחוריים ולאחר מכן יצטרף גם סאב לחגיגה כנראה (בערך בסדר הזה ) האחוריים כבר ברשותי יש לציין . במפגש שמעתי את ה לייטנינג אצל בוריס שנשמע מעולה (וגם נראה כך )עם פולס משודרג (אצלי כנראה יהיו דוטק פשוט נשמעים מעולה אצל חבר עם JBL מפורסם) התקציב לא מי יודע מה גדול אבל להישאר שפויים וכמובן שאני לא אתפשר על איכות ,הכיוון של המע' יהיה מעורב בין ה SPL ל SQ עם נטייה ל SQ . איזה מגבר לבחור ? כמובן ש…
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי מונו-בלוק, חדש-ישן(Directed D2400) לפני כשבועיים ואני רוצה לחבר אותו לסאב הנוכחי. הסאב הוא Pure Acoustics N1910 מוכרז כזבל סיני, שאמור לעמוד בהספק 400RMS. האמור הזה, זה מה שמפחיד אותי. המגבר מוציא 400RMS ב4 אום, בדיוק כמה שמוצהר הסאב. אני רוצה לנסות ולראות האם הסאב באמת יכול לעמוד בעומס. בגלל זה אני רוצה את עזרתכם בכיוון המגבר כך שלא יקרה נזק לסאב ושאני ישמע טוב ככל האפשר. אז ככה יש לי במגבר את האפשרויות הבאות, רציתי לשאול על כמה לשים בתור התחלה כל אחת מהן. 1. גיין - אני יודע שצריך להתחיל מהכי נמוך ולהעלות עד שמיעת עיוות. 2. סאבסוניק פילטר - און\אוף? 3. באס EQ - מתחיל ב0DB נגמר ב+8DB. 4. LPF - מתחיל ב30Hz נגמר ב250Hz. 5. Phase - יש 0 מעלות או 1…
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
במכונית שלי, יונדאי אלנטרה, האנטנה המקורית נשברה והחלפתי אותה באנטנה גמישה, קצרה (מצופה בשחור) האנטנה אינה מתפקדת ב- am לגמרי וב-fm חלש מאד. כאשר אני מחזיק ביד את המפרק של האנטנה בחיבור של החלק הפנימי לאנטנה עצמה, ליד הבורג, היא קולטת תקין בכל התדרים. ניסיתי לחבר הארקה אבל זה לא עזר אגב, את החוט המסוכך חתכתי וחיברתי את הישן לאנטנה החדשה, מה לדעתכם התקלה?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי חיפושית..אני מעוניין להרכיב סאב..יש איזה שהיא אפשרות להרכיב סאב בחיפושית כי המנוע מאחורה.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כדי למנוע את התגובות הצפויות: כן, קראתי את כל ההתכתבויות בנושא זה ! להלן תיאור המקרה: לאחרונה החלטתי לעשות סדר קל באחורי רכבי, הסידור כלל הורדת המגש האחורי המרעיש והשלכתו לאשפתות, העברת הרמקולים ( 6X9 של PIONEER ) לקופסאות יעודיות וכן הרכבת סאב של PIONEER (סאב בעל מגבר מובנה). ע"מ שלא להפוך את תחתית הרכב למסננת פסטה חיברתי בקרקעית תא המטען לוח עץ ועליו חיברתי את כל הרכיבים מבלי לערוך כל שינוי בחווט שהיה קיים ועשה עבודה מצויינת. מייד עם חיבור המגבר ( 4 ערוצים 400 ואט של אלפיין ) לרמקולים הופיעו צרימות מנוע אשר מתגברות ועולות לטונים לא נעימים בעת לחיצה על הגז. ניסיתי לנתק רמקולים, לחבר וכלום לא עזר. בדקתי את החיבור לגוף ואף ניסיתי לחבר חדש (-) אך לא היה כל שיפור…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פורד פיאסטה 95', אני רוצה להחליף רמקולים קידמיים,להזמין מהאינטרנט בזול. צילמתי שתי תמונות,הימני זה הרמקול של הרכב שלי,השמאלי סתם קידמי של סופר לנסר. הרמקול ישב בדלת ליד הנהג. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Zboy, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
(סליחה על הבורות) מה זה סאב מדוייק, ומה זה סאב לא מדוייק? איך נישמע סאב - SQ ( כמה שאפשר לתאר במילים ). יש לי Lanzar Max 12 - לפי מה שהבנתי הוא SPL, נכון? תודה.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 10 תגובות
- 994 צפיות
היום התחלתי את ההתקנה שלי ושמתי לב שיש פונקציה שנקראת L-R Ambience Control אני מחבר בביו אמפינג מורל הייבריד אווישן עכשיו אני לא מצליח להבין מה הפונקציה אמורה לעשות.מישהו יכול להסביר לי?
הודעה אחרונה מאת speedman, -
- 3 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכול מי שמכיר את הסאב הזה יודע שיש לו שני גרסאות שני סלילים של 4 אום ושני סלילים של 2 אום עכשיו השאלה היא מה ההבדל בינהם ואם יש משמעות בעוצמה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לעזור לחבר לקנות תיבה אטומה לקיקר C12 הוא קנה את הסאב היום וחרשנו את כל חולון וכל אחד יותר חאפר מהשני כל שניה אומרים לי שהסאב הזה לא מתאים לאטומה בכלל וכדאי לי לקחת את התיבה הפתוחה שהוא ממליץ לי עליה, שדרך אגב כולן עלו יותר מ250 שקל למישהו פה יש המלצה לחנות באזור בה יוכלו למכור לי תיבה אטומה פרופר כמו שצריך לC12?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
צהריים טובים. קנינו מדוד שלי טויוטה קורולה שנת 2000 ,קיצור יפנית משעממת . לכול השעמום הזה אני רוצה להרכיב את המערכת שלי . אבל פה בידיוק נמצאת הבעיה שלי ,דוד שלי אמר לי שאפשר להכניס רק 4.5 אינץ' בדלתות :[והרמקול שלי הוא 6.5 אינץ'. אם בניות אני לא אתעסק כי אמא שלי לא רוצה בניות באוטו . מה עושים?
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעבר בהרצת חיפוש ב EBAY אחר ALPINE 9855 היה ניתן לקבל הרבה מכירות פעילות . היום אם מריצים חיפוש על 9855 מקבלים אולי שני מכשירים מרועננים ואביזרים , למצוא מכשיר חדש למכירה זה נדיר מאוד . למישהו יש מושג למה ? יש דגם מחליף ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רוצה לקנות לי איזה מגבר טוב ולא יקר למערכת הקטנה שלי יש לי שני קמקולים כל אחד 500 וואט ולא יודע כמה RMS ואותו דבר יש לי סאב 1300 וואט ולא יודע כמה RMS לא רשום גם באתר של החברה והיא חברת R&Y ואני רוצה מגבר לרמקולים ולסאב אז איזה מגבר אתם ממליצים שאני יקנה??? וכמה RMS יהייה לכל ערוץ תודה מאוד
הודעה אחרונה מאת roger, -
- 10 תגובות
- 983 צפיות
שלום .. היום שמעתי את ה c12 בתיבה פתוחה ומשום מה לא הייתי מרוצה למרות כל הביקורות עליו.. אולי זה מכיוונים לא נכונים? בקיצורהסאב דפק לפי הקצב אבל לא יפה.. אמרו לי לשמוע אותו בתיבה סגורה .. אז אם יש מישהו באזור ב"ש שיכול להיפגש ולהשמיע לי אותו בסגורה אני אשמח ! תודה רבה לכולם !
הודעה אחרונה מאת AviranB, -
מוזיקה שחורה
מאת Dean L- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה אתם שומעים ? איזה שירים "עושים לכם את זה" ? G-UNIT ,Chamillionaire , 50cent (פיפטי אגורות)... אשמח לשמוע על שירים ישנים וחדשים וינצלו את המערכת החדשה.
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע לגבי עדכון תכנה שיאפשר קריאת כותרות בעברית כלומר, שמות קבצים צרובים בעברית... אני נואש, מוצא את עצמי עובר על עשרות קטעים ומתרגם את השמות העבריים לאנגלית לפני צריבה בכדי "שאדע" מה אני שומע... תודה רבה רבה לעונים...
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
האם בסאב הזה חייב לחבר גם את החוטים שיוצאים מתוך המגנט??? האם אי חיבור החוטים יכול לגרום לסאב לא לעבוד??
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 825 צפיות
משהו פה מוזר לי, הלכתי לאחד שעושה מערכות יותר מאוחר אני אגיד מאיזה חברה וכו' בכל מקרהץ אמרתי לו שיעשה עיצוב כולשהו בתא מטען, כמו המגבר מתחת לסוג של פיברגלאס\פלסטיק וכדומה, הוא אמר שזה לא טוב בכלל, בגלל שהמגבר מוציא חום והוא צריך אויר, לא ממש הבנתי אותו, אבל בסופו של דבר לא עשיתי פשוט קיבענו את המגבר לגב המושבים האחורים, עכשיו, אני רואה פה ובכל מיני אתרים בעולם עיצובים וכדומה, אז לא הבנתי זה אפשרי או לא, זה טוב או לא? דוגמא: http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs/107/468/3/223/74.jpg
טוב... כמו שכולם פה בטח כבר יודעים, קניתי לפני כחודש וקצת את הסאב המהולל של פירלס (XXLS)... ועד לפני שבוע נאלצתי להשתמש בתיבה של חבר פה מהפורום (מטעמי פרטיות לא אציין את שמו) שברוב נדיבותו הסכים לתת לי אותה לתקופה של כמעט חודש! כל הזמן הזה, ניסיתי להשיג עצי MDF דרך איזה נגרייה ליד העבודה של אבא שלי שנסגרה... (הכל בחינם כמובן). וכל פעם הם חתכו לי את הפלטות במידות לא נכונות!! (פעם גדול מדי, פעם קטן מדי, פעם מסיבית ופעם מMDF מצופה פורמייקה...) ואחרי כל הנסיונות, הצטברה לי חתיכת ערמה של פלטות בבית! בסופו של דבר, אני והחבר הכי טוב שלי (שבמקרה גם אשף ב"ג'קסון" jacksaw) החלטנו סוף סוף להיפגש ולבנות את התיבה המקוללת! הכל היה מוכן, השגתי כ50 ברגים של 6 ס"מ בח…
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מערכת MVIX לרכב יש למישהו קצת מידע או המלצות לתת לי בקשר למערכת?
הודעה אחרונה מאת roko, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי.. בניתי תיבה לאל 7 שלי (ד"א תגידו לי תתחדש ) אטומה 50 ליטר מחומר MDF ויש לי עוד שאלה על הדרך.. האם סיליקון שקוף מספיק בשביל אטימת התיבה? והינה התמונות... אם למישהו יש שאלות או הערות אני אשמח לענות בכיף.. (בתמונה הימנית הפלטה נראת בחוץ כי עוד לא הרכבתי אותה) מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
פאנל לא גולש-TAKE TWO 1 2
מאת Eddy- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני חודש וחצי רכשתי אלפיין 9855 אחרי כמה שעות של תיפעול היתגלה שהפאנל אינו גולש ואינו מאפשר הוצאת דיסק או הזזה במצב TILT כיודע לכם פניתי לחנות והיו מיספר בעיות שלאחר מכן המכשיר נישלח למעבדות אפריל טקליין יבואני אלפיין ..אחרי יום וחצי חזר אלי המכשיר מתוקן...הכנסנו אותו לרכב בכדי ליבדוק ..בהתחלה הכול עבד אך עשה מין עצירות בגלישה שניראו לי ישר כמוזרות . אחרי מיספר ימים הפאנל שוב הפסיק לגלוש באותו רגע עלת בתוכי השאלה איך לעזאזעל אפריל תקליין לא תיקנו אותו?? הרי הם מעבדות היבואן והם לא שנה ושנתיים בתחום... המכשיר עמד להישלח חזרה לסלבה ואז דרך סוכן לאפריל חזרה שלפתע יום לפני אני מקבל טלפון מי שמיעון וליאור(מנהלי TOP SOUND או בשם החדש ליאור מולטימדיה) בו הם אומרים לי שהם מתנצלי…
הודעה אחרונה מאת Super_T,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 798 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Satori
- OranKimhi
- Supertigre
- יבגניפ
- Ldh_88
- mazda2011
- ofralon
- Tibbyle
- Golf_91
- yoav911gt2
- roeecohen01
- samg