Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

amir_sarig,

בדיוק כפי שחשבתי, התקלה היא ב - HU. אם היית קורא את מה שכתבתי לך ליפני שהלכת למתקין, היית יכול לפתור את הבעיה לבד, ללא צורך להיפרד מהמערכת לשבועיים, וכמובן שללא כל עלות כספית. חבל :cry:.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
amir_sarig,

בדיוק כפי שחשבתי, התקלה היא ב - HU. אם היית קורא את מה שכתבתי לך ליפני שהלכת למתקין, היית יכול לפתור את הבעיה לבד, ללא צורך להיפרד מהמערכת לשבועיים, וכמובן שללא כל עלות כספית. חבל :cry:.

שלו.

לפתור לבד, כיצד ???? למד אותנו !....

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

פורסם
לפתור לבד, כיצד ???? למד אותנו !....

תקרא בבקשה את סעיף 2 בתגובה שכתבתי לך, (תגובה 14 בשירשור הזה). הסברתי שם בצורה מפורטת ביותר כיצד אפשר לפתור את התקלה לבד.

שלו.

פורסם

שליו,

קראתי, נשמע פשוט אך נראה לי תיקון לא יציב, מאחר ומדובר ברכב שטח שעובר הרבה טלטולים.

באופן כללי עד כה אני מנסה לשמור על SQ תוך בחירת רכיבים שנראים לי יציבים ועמידים עם דגש על התקנה וקיבוע עמידים ככל האפשר לקפיצות ומכות.

אני מעדיף במקרה זה לשלם כמה מאות שקלים (אני מקווה) ולהשיב את המצב לקדמותו.

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

פורסם

amir_sarig,

1. אפשר לבצע את התיקון שהמלצתי עליו, כך שיחזיק לאורך שנים, גם ברכב שטח.

2. תיקון כזה במעבדה אמור לעלות בין 100 - 200 ש"ח מקסימום.

שלו.

• תוכן חדש...