Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על העבודה!

גם אני מתכנן לבנות תיבה בקרוב אז אולי התמונות יעזרו לי..

תיבה יפה מאד יצאה ואני מקווה שגם נשמעת טוב!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תודה רבה לכל המשבחים!! כיף לקרוא את התגובות!

עדכונים (בתקווה שיהיו בסופ"ש) בקרוב מאוד...

יצא לך סוף הדרך!

למה אתה לא מצפה אותה באיזה בד מיוחד?

כמו שאיתמר ציין, אני אכן מתכוון לצפות אותה היום או מחר... (כנראה יותר לכיוון מחר מחרתיים)

אבל הציפוי ככל הנראה יהיה ציפוי שחור סולידי (לבד שחור חלק).

פשוט כל דבר אחר, לא ישתלב טוב עם הצבע הכסוף של הטרייבל והגריל... וצבעים בהירים מדי (כמו אדום), לא פרקטיים כי הם מתלכלכים מהר... ובגאז' זה לא בדיוק מקום סטרילי...

בברכה!

יונתן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב... לאחר חודשיים של טחינת עבודה, חוסר זמן משווע, ואחרי חודש מלחמה, ולאחריו קבלה למקום עבודה חדש ("נטוויז'ן תמיכה טכנית שלום, מדבר יונתן במה אוכל לעזור" :lol:)

סוף סוף מצאתי זמן לסיים את התיבה המיתולוגית שלי!

לאחר שלוש נסיונות לצבוע את הטרייבל מאחורה - הבנתי שספריי לקה, פשוט ימשיך להיהרס מהריפוד האחורי של המושבים - אז החלטתי לוותר ולהשאיר את זה כמו שזה...

אבל חוצמזה, הצלחתי לצפות את התיבה בלבד השחור!

כולל הגזירה המתוחכמת בטירוף של הטרייבל בתוך הלבד!

לצערי לא צילמתי את מהלך העבודה הסופי כי כבר הייתי להוט על לסיים את הכל - אבל הנה התוצאה לפניכם!

(את הטרייבל נאלצתי להעביר לנייר (בעזרת עפרון ), אחרי זה גזירת התבנית מהנייר, והעברתה בעזרת סבון מוצק (ששימש בתור גיר) אל הלבד... ואח"כ נסיונות גזירה של הלבד בדיוק לפי הצורה!

אגב - הרעיון של הטרייבל הגיע מנסיון שלי לצמצם את הפגיעה באיטום התיבה... כלומר במקום לקדוח חור בתיבה בשביל הטרמינל, קדחתי חור בפלטה נוספת ובתיבה עצמה עשיתי רק שני חורים דקים בשביל הכבלים של ה10G... שהולכים לפלוס ולמינוס של הסאב.

זהו... אשמח לשמוע חוות דעת!

07102006.jpg

07102006(001).jpg

07102006(002).jpg

07102006(003).jpg

07102006(004).jpg

07102006(005).jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם
נראה מקצועי מאוד, תתחדש!

אגב,של מי הגריל? של קיקר לא?

תודה רבה!

וכן - הגריל של קיקר... האמת חיפשתי את הזה של הקיקר הישן (עם השפיצים המעוגלים יותר), אבל אותו כבר לא מוכרים מסתבר... אז לקחתי את זה במקום.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בעקרון פתחתי בעבר שרשור על הסאב... הסאב הוא פירלס XXLS, עם 500 וואט RMS. יושב על מגבר דיגיטאלי של XETEC Gravity 5 ערוצים (רק הערוץ של הסאב הוא דיגיטאלי) עם 390 וואט הגברה לסאב.

והתיבה היא בנפח 30 ליטר עם קירות MDF של 35 מ"מ מכל הצדדים. (24 קילו רק התיבה).

הסאב הזה פשוט מדהים! ומי שיצא לו לשמוע אותו אצלי באוטו באחד מהמפגשים לפני כמה חודשים יעיד - שלחובבי SQ, אין הרבה סאבים שישתוו אליו ברמת הדיוק המטורפת שלו!

בברכה!

יונתן.

פורסם

יונתן , עזוב אותך סאב - תעלה לאון-ליין !

אחלה עבודה , כל הכבוד .

נראה מעולה .

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

באמת יצא לך יפה

מקווה שתגיע למפגש יום שבת, מעניין לראות איך זה נראה במציאות

מה גם שאני מקווה לשמוע את הסאב שלך בפעולה, שמעתי עליו דברים טובים

רק שאלה קטנה

10 גייג' מתאים לטרמינל של הסאב? לא צריך חוט עבה יותר? או שזאת סתם קלישאה וזה לא משנה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...