Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל המון תודה על המחמאות!

תומר - רק בגלל מה שאמרת, אני עכשיו לא יורד מDND! :lol:

סאב כזה עולה בחו"ל באזור ה1900 שקל... (ככה לפחות הוא נמכר בarkada - שזה היבואן הרשמי שלהם ברוסיה)... אני מניח שבאירופה באזורים אחרים הוא יעלה טיפה יותר...

אם מישהו שאל לגבי הגריל - אז גם הוא נקנה ברוסיה - ב40$ בערך... אבל אני מעריך שדבר כזה בארץ בטח יעלה איזה 400 שקל...

לגבי השאלה של נדב007 - 10גייג' זה המקסימום שהצלחתי לדחוס לטרמינל... אל תשכח שיש אנשים שמשתמשים בכבל כזה לחיבור חשמל של מגבר! ואצלי הוא סתם יושב בתור כבל רמקולים... ככה ש10 גייג' זה דיי ויותר!

בעקרון אומרים שככל שהכבל עבה יותר - כך הצליל טוב יותר... אבל משווים בין כבל רמקולים רגיל (הדק) לקצת יותר עבה... פה זה כבר כבל מתח... ככה שזה המון!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגריל מתכת השחור של קיקר לCVR12 עולה 200-250 שקלים.

את הגריל של יונתן לא ראיתי עדיין למכירה בארץ.

תומר .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש מצב שאתה צודק... אני לא יודע כמה הוא עולה פה... ואם הוא בכלל נמכר... אבל אני מניח שזה יהיה טיפה יותר יקר פשוט בגלל שזה יותר חדש...

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון שלי כי יש השפעה ישירה בין איכות התרמינל ועובי כבל הסינגל לריצודי אורות אצלי ברכב.

אם תראה את הבנייה שלי, אתה תראה כי התרמינל הינו כפול ומיוחד, בנוסף כבל סינגל בעובי 8 גייג'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104453

פורסם
אני יכול להגיד לך מנסיון שלי כי יש השפעה ישירה בין איכות התרמינל ועובי כבל הסינגל לריצודי אורות אצלי ברכב.

אם תראה את הבנייה שלי, אתה תראה כי התרמינל הינו כפול ומיוחד, בנוסף כבל סינגל בעובי 8 גייג'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104453

שמע - הבדל בין כבל 20-24 גייג', לבין 10 גייג' הוא ענק... אבל בין 10 ל12... זה כבר אודיופיליות מוגזמת לדעתי. ובטח שלא בהספקים כאלה... מילא אם היה 1000 וואט RMS... היה אפשר לדבר... אבל בגלל 400 וואט לשים כבל מתח שלרוב שמים על מגבר 4 ערוצים - זה נראה לי מיותר... שלא לדבר על זה שהסאב נשמע מצויין גם ככה!

ואני גם ככה בקושי משתמש בו בעוצמות גבוהות - אלא רק כמשלים צליל. הייתי צריך SQ הרבה יותר מעוצמה נטו... וזה סאב שמצליח להביא את שני העולמות לאותה התיבה! והוא גם יחסית לא יקר למתחרים שלו... (IDMAX או JL לדוגמא...ולדעתי הפירלס יותר מדוייק אפילו מאיידימקס בעוצמות הגבוהות - כי בנמוכות הם דיי דומים).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...