Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במגבר המדובר של JBL

נכנס לי לפרוטקשן ומאז כול שניה מתנתק וממשיך לעבוד וכך אלה

אין פיוזים שרופים

אני לא יודע מה הבעיה למישהו יש אולי מושג??

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

היה עובד תקופה של חודשיים היה חודש בהפסקה עברתי לבית פיוז אחר

היה לפני זה התקנה חפרית כזאת..

מפעיל פיוניר 305C וזוג קומפוננט של מורל מקרום 4"

שיש באס בשיר הוא מתנתק נדלקת המנורה של הפרוטקשן ואז עוד פעם ממשיך ואז מתנתק...

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תבדוק את הסאב.

תביא סאב אחר. ותפעיל. עם חוזר. מגבר.. עם לא הסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמה אפשרויות שאני ממליץ לך לבדוק

1 תבדוק את ההתנגדות של המורל בעזרת אוומטר תוודא שהיא באזור ה-4 אוהם (תופעה שכיחה במורל היא התנגדות נמוכה מדי שעלולה להכניס מגברים סיניים אפילו JBL לפרוטקשן)

2 תבדוק את התנגדות הסאב

3 תוודא שכבלי המתח שרצים למגבר הם 8G ושבית הפיוז בתא המנוע הוא פיוז זכוכית עם כניסת כבל 8G

סביר להניח שככבר אתה בשלב הזה מזהה את התקלה

למרות זאת המלצה בסיסית שלי: ב- JBL הקטע של מגברים לרכב הוא לא כל כך מוצלח אשמח להמליץ לך על מגבר אחר ולא יקר אם תרצה

earthquake sound frik

פורסם
היה עובד תקופה של חודשיים היה חודש בהפסקה עברתי לבית פיוז אחר

היה לפני זה התקנה חפרית כזאת..

מפעיל פיוניר 305C וזוג קומפוננט של מורל מקרום 4"

שיש באס בשיר הוא מתנתק נדלקת המנורה של הפרוטקשן ואז עוד פעם ממשיך ואז מתנתק...

ככל הנראה מה שקורה אצלך הוא כתוצאה מכך שהסאב המחובר הוא בעל התנגדות סופית נמוכה מידי.

המגבר הזה הוא מגבר פשוט (לכל המהללים ומשבחים אותו ללא הפסק...) והוא לא יספוג פיקים של וואטים בעקבות נמוכות (2 אוהם למשל). זה כנראה מה שקורה אצלך. אם תתן עוד כמה פרטים על התנגדות הסאב וכיוון הגיין בערוץ שלו, יהיה קצת יותר ברור ואולי התשובה תהיה שונה. אבל אני מאמין שזו הבעיה.

רשום במפורש על גבי ה MANUAL את ההתנגדות המינימלית לחיבור בגישור - יש לפעול לפי הכתוב.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סאונדמן צדקת לפני שנגנב לי המערכת שזה כמה ימים אחרי שהצעת לי להחליף עם סאב אחר החלפתי סאב ובאמת זה עבד ככה שהבעיה לא היתה במגבר

מה שיצא זה ששמתי לגנב סאב טוב והוא השאיר אותו עם הסאב שמנתנק

השאלה שלי היא : איך זה שפתאום זה קרה לסאב לא העמסתתי עליו לא כלום... יש דרך לסדר את זה ?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

כמוני כמוך. גם אני סובל מהבעיה הזאת שכול פעם שיש באס חזק מתמשך ולא בום אחיד אלא יותר רעידה חזקה המגבר מתנתק לשניה וחוזר לעבוד, הקטע זה שיש לי קיקר קומפ סי ולא איזה סאב של 400 RMS שהמגבר לא מצליח להחזיק אותו. הדבר היחיד שמצאתי לעשות היא להוריד את עוצמת הסאב(באסה)

השאלה שלי היא האם ששמת סאב אחר המגבר הפסיק להציק?

מה הוא מגביר עכשיו ומה הגביר בעבר?

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

אני חושב שהסב שיש לך ברכב עכשו יורד ל2 אום והמגבר שלך לא יודע לרדת ל2 אום ולכן הוא נחנס לפרטקשן . פיטרון במצב הקים הוצא את הסב מהתיבה [האם באמת סליל קפול {דואל} ?] חבר כול סליל בנפרד למגבר סליל לכול יציאה[ כמו זוג רמקולים] לא בגישור ובדוק תוצאות. כמובן לאחר שהחזרתה את הסב לתיבה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

המגבר לא חזק מספיק עבורך ועבור הסאב, זה הכל.

הגעת למצב שאתה רוצה/צריך עוד - אך אין לו את ה"מיץ" לספק לך.

או כמו שכבר עשית - תוריד מהבאס, או שתחליף מגבר חזק יותר.

• תוכן חדש...