Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

היכן תרצה לקיים את מפגש אודיו מרכז הקרוב?  

93 הצבעות

1. 1. היכן תרצה לקיים את מפגש אודיו מרכז הקרוב?

• יום שבת, 14.10.06 במקום הרגיל מאחורי אצטדיון ר"ג, שעה 12 ואילך.
    • החנייה שמול הלונה-פארק בת"א, יום שישי 13.10.06 משעה 13:00 ואילך.
    • חניית הסופרלנד בראשל"צ, יום שישי 13.10.06 משעה 13:00 ואילך.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשו מה בא לכם תהיו קלילים

אני בטוח שמי שבאמת רוצה להגיע יגיע לאחד משלושת המקומות האלה

לגבי הכיבוד חחחח רעיון מאד נחמד אבל אני חושב שיהיה מאד קשה להוציא את זה לפועל

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

בעקרון המקומות האלו עם במרחק של 15 דקות נסיעה אחד מהשני

וזה טופ שבטופ

אני גר בדיוק באמצע , ולוקח לי רבע שעה לכל כיוון

אבל זה לא אומר שמר"ג לראשון זה יקח חצי שעה

זה יקח 20 דקות

בקיצור , המרחק ביניהם הוא שולי, גם למי שנסע שעה

וגם למי שצריך לנסוע פחות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בחורף האחרון גם כשירד מבול וברד והיה קור אימים הייתה היענות של כמה עשרות מכוניות במפגש מתגודדים מתחת למכסה וממשיכים ללעוס אחד לשני את האוזניים על סטריאו לרכב
אני זוכר את זה,באמת היה משו בסט!

בתנאים הכי קשים מסתבר שאנחנו מפיקים את המפגשים הכי רציניים.:-D

אני בדעת קודמי,להניח למפגש מרכז במקום הרגיל ובשעה הקבועה שלו בשקט!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה עם החניון של הדר יוסף ?

כמו כן יש ברמת אביב שני חניונים גדולים ושקטים.(השאלה מה עם השכנים המפענים).

יש את חניון הסינמה סיטי בסוף איפה שמעט אנשים חונים ובשבת בצהריים יש פחות אנשים , אין צל...

כמו כן נראה לי שהחניון של הרכבת בת"א פתוח בשבת וגם מאחורי פרוייקט YOO שעדיין בבניה יש חניון ענקי (ככה סיפרו לי) ושם בשבת בטוח יש שקט וזה לא יפריע לאף אחד.

אני עדיין מעדיף את איצ' רמת גן.

אפשר גם בחניון מימול של ההום סנטר, אפשר בין המבנים של ה ACE והBIG BOX שיש שם גם צל.

אני אישית חושבת שהגיע הזמן שאני אגיע עם הטרנטה...

פורסם

שלום חבר'ה.

אני גם חובב אודיו (ולא רק לרכב). רק יש בעייה קטנה - אני שומר שבת.

עד עכשיו 99% מהמפגשים בשנה האחרונה התקיימו ביום שבת (ותבדקו אותי) - מה שלא איפשר לשומרי השבת להגיע. לדעתי הדבר לא הוגן - ואת המפגש הזה יש לקיים בשישי - כמה שיותר מוקדם.

אני בטוח שכל אחד שהיה נבצר ממנו להגיע ביום שקבעו אחרים - היה מתבאס. לכן כדאי שמי שתומך בקיום כל המפגשים בשבת - ינסה לדמיין איך היה מרגיש אם, לדוגמא, בכל תאריכי המפגשים הייתה לו איזו תורנות בבסיס. (נניח מפגש כל ארבעה שבועות - והבחור עושה 'שבוע-שבוע'). אני בטוח שאותו בחור היה מצפה להתחשבות.

"ואהבת לרעך כמוך - זו כל התורה כולה".

אם מישהו חושב שאני מדבר שטויות - אשמח אם הוא יגיב עניינית. אני חושב שאני מדבר בהיגיון, וצריך שלפחות רבע מהמפגשים יתקיימו בימי שישי - וכל-שכן המפגש הבודד הזה.

לגבי המקום עצמו - עדיף עם צל, כמובן.

תודה, אביעד.

נ.ב רעיון מצויין שכל אחד יביא איזה כיבוד - שתייה, חטיפים וכיו"ב.

נ.בII דבריי היו מכוונים בין השאר (אם לא בעיקר) לאסף. אני מעריך אותך על זה שאתה מארגן את המפגשים תקופה ארוכה - אבל נראה לי שהגישה כאן לא הכי מתחשבת.

פורסם

עניין הכיבוד,לא עובד בכלל[אפילו לא במעט האחוזים] זה כבר מנסיון כושל מהעבר שפשוט כל פעם הוכיח את עצמו בגולת הכותרת שחברי הפורום בדיבורים אלופים ובמעשים רובם לוזרים.

יתרה מכך-לא פעם ולא פעמיים ניסיתי פה לארגן מפגש "על האש" מיתוך היענות חיובית של כ20 חברה,בפועל רק 5 [וותיקים ורציניים מן המניין]יצאו קינגים ובאו מוכנים.

הרעיון הטוב ביותר שיצא ,היה בעצם ספורטני-בסוף מפגש[אחד מעשרות מפגשים] תוך כדי שאנחנו הוותיקים מדברים ,פתאום החלטנו ללכת לשבת לאכול באיזה מקום ובאמת כך היה-7 חברה נסענו לאכול בסטקיה באור יהודה.לגבי נרגילות דווקא יש פה אנשים רציניים וכשאומרים נרגילה אז גם מביאים.

לגבי עניין השישי-שמע אני לא חובב מפגשים בשישי א-ב-בל,מבחינתי אם הרוב קובע הפעם מפגש בשישי אז המפגש יהיה בשישי.

נ.ב: כידוע לך אני חייל,2 מפגשים האחרונים לא יצא לי להגיע היות והם נפלו על שבועות בהם אני סוגר,היה מבאס אבל בוא נאמר שזה היה בקטנה בכל זאת ,המפגשים הם לא משוש חיי.

פורסם
עניין הכיבוד,לא עובד בכלל[אפילו לא במעט האחוזים] זה כבר מנסיון כושל מהעבר שפשוט כל פעם הוכיח את עצמו בגולת הכותרת שחברי הפורום בדיבורים אלופים ובמעשים רובם לוזרים.

יתרה מכך-לא פעם ולא פעמיים ניסיתי פה לארגן מפגש "על האש" מיתוך היענות חיובית של כ20 חברה,בפועל רק 5 [וותיקים ורציניים מן המניין]יצאו קינגים ובאו מוכנים.

הרעיון הטוב ביותר שיצא ,היה בעצם ספורטני-בסוף מפגש[אחד מעשרות מפגשים] תוך כדי שאנחנו הוותיקים מדברים ,פתאום החלטנו ללכת לשבת לאכול באיזה מקום ובאמת כך היה-7 חברה נסענו לאכול בסטקיה באור יהודה.לגבי נרגילות דווקא יש פה אנשים רציניים וכשאומרים נרגילה אז גם מביאים.

לגבי עניין השישי-שמע אני לא חובב מפגשים בשישי א-ב-בל,מבחינתי אם הרוב קובע הפעם מפגש בשישי אז המפגש יהיה בשישי.

נ.ב: כידוע לך אני חייל,2 מפגשים האחרונים לא יצא לי להגיע היות והם נפלו על שבועות בהם אני סוגר,היה מבאס אבל בוא נאמר שזה היה בקטנה בכל זאת ,המפגשים הם לא משוש חיי.

הבעייה הידועה בדמוקרטיה היא שדעת המיעוט לא מיוצגת. (מהסיבה הפשוטה שהרוב, ולא המיעוט, קובע). דוגמא מצויינת לכך היא שהממשלה לא מתייחסת לחובבי הרכב, אפילו שאנחנו בדמוקרטיה. לא יודע מה איתך, אבל זה גורם לי להרגיש ממורמר.

שומרי השבת הם מיעוט, ויש להתחשב בהם פה ושם. גם אם תוצאות הסקר עומדות לטובת יום שבת. במיוחד כשההפרש בין אלה שרוצים שישי ואילו שרוצים שבת לא כזה גדול.

99% מהמפגשים בשבת - למה לא לעשות ביום שישי?

פורסם

מניסיון עבר שלנו [התפשרות ליום שישי,ואני מדבר בזמנו על המפגש ברעננה,והמפגש בראשון] ההעינות לא הייתה מרקיעה שחקים[בלשון המעטה]יתרה מכך,המפגש בא לנוחיותכם שומרי השבת+הקלה בהגעה לבאים מצפון[המפגש ברעננה]ולבאים מדרום[המפגש בראשון].

אי לכך ובהתאם לזאת אני לא רואה שום בעיה הפעם בדמוקרטיה הניתנה לנו כצורת הצבעה על פי רוב[עדין דמוקרטיה] מה שיוחלט זה מה שיהיה[אם כל הצער שבעניין כלפייך וכל אותם שומרי שבת-במידה והמפגש ע"פ רוב עדין יוחלט להתקיים בשבת הבאה ולאו דווקא בשישי].

שבת שלום.

פורסם

מהצד שלי -אין התנגדות.

אם הפעם[בשונה משאר הפעמים בהם דובר "על האש] אנשים באמת יהיו רציניים ויגלו נכונות ואחריות לגבי העניין,אני לא רואה שום סיבה שלא לקיים את העניין בזמן המפגש/לאחר המפגש.

פורסם

יש לי מספיק מקום ברכב כרגע בשביל להביא ציוד [צידניות קרטוני שתייה וכו]

אני מוכן לנדב את עצמי לניוד שטויות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...