Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ,פשוט נחמד לראות אדם עם עודף כסף אשר מחפש היכן לשפוך אותו,נו מחר תקנה לי דיסק פלטינה[בלינג]ותתלה אותו על מראה מקדימה[בלינג]:rolleyes:

אגב יפה שאתה יורד על ה106 שלי אבל הרבה יותר כייף לנהוג על "קארט"על הכביש מאשר משאית "קדישה" שניראת ונוסעת כמו ארון מתים.:twisted:

אגב אני לא מעוניין להחליף את המפצל על הבובה שלי.וכניראה השבוה הבובה הזו תעבור השתלה של קוני מתכווננים[או מונרו-תלוי בתקציב]אז בכלל יהיה מויי מויי כייף!!8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

MJ01 עזוב את הציפורניים שלי בשקט :D זה הכל נובע מישיבה על התכנון של המערכת

אסף - משאית חברה קדישא?

בוא אני אחדש לך , בשבועיים הקרובים הרכב עומד לעבור הנמכה+הקשחה של 45מ"מ [קוני+אייבך]

פרוייקט אחריו יהיה שדרוג צנרות [פליטה + יניקה]

ופרוייקט אחריו עומד להיות החלפת ראש מנוע ל B16A [אני חושב ש 200כ"ס אטמוספרי יספיק לי , ואתה?]

ולבסוף בתור צ'ופר לרכב, יבואו ג'נטים ומוטות גישור תחתונים והגה ספורט QUICK RELEASE

מי יודע, אולי אפילו רקארו מקדימה

BOW MOFO!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

eli - you need to be hospitalized

but it is a nice toy indeed and will help you alot with the wiring

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
MJ01 עזוב את הציפורניים שלי בשקט :D זה הכל נובע מישיבה על התכנון של המערכת

אסף - משאית חברה קדישא?

בוא אני אחדש לך , בשבועיים הקרובים הרכב עומד לעבור הנמכה+הקשחה של 45מ"מ [קוני+אייבך]

פרוייקט אחריו יהיה שדרוג צנרות [פליטה + יניקה]

ופרוייקט אחריו עומד להיות החלפת ראש מנוע ל B16A [אני חושב ש 200כ"ס אטמוספרי יספיק לי , ואתה?]

ולבסוף בתור צ'ופר לרכב, יבואו ג'נטים ומוטות גישור תחתונים והגה ספורט QUICK RELEASE

מי יודע, אולי אפילו רקארו מקדימה

BOW MOFO!

ולכל זה משודכת תיבת הילוכים אוטומטית יא P U S Y

עדין זה גיפון צפונבון כזה,לא כייף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אל תדאג לי , היה לי טיפטרוניק בעבר, ויהיה לי טיפטרוניק בעתיד.

כמו שאמרת , בלינג בלינג.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הלו הלו ילדים, מה קרה כמה ימים שאני לא פה ואתם כבר מתחילים לריב?

אלי תתחדש על ה(אני כבר 10 שניות מנסה למצוא שם לדבר הזה). נחוץ מאוד למערכות גרנדיוזיות כמו שאתה מתכוון להתקין.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אלי. אני עדיין מחכה לתשובה.

ותתחדש.

אגב. לפי שמועות. אתה הולך לאבד את הרשיון.

שיגעון חתולות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...