Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי איך שהרמקול נראה , לא נראה לי שפיזית הוא יכול לספק באס.

אין לו את הנתונים הדרושים לו.

לפחות לא תדרים נמוכים, חכה שתפגע ב 30HZ ויעוף לך הסליל לפנים

מה אז?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק בגלל שאתם כל כך עקשנים. ולא מאמינים שהוא 12 אינץ'...הנה הרמקול ביחס לעפרון של פילוט

pq1Nj2k_elicomp.jpg

תודה רבה לאלה שעזרו ..

פורסם

קודם כל הרמקול שיש לך הוא של חברת RFT לי יש בבית זוג כאלה והוא בחיים לא יעבוד כסאב...(מניסיון) ברגע שתחבר אותו למונו הוא יקרע לך בפנים הוא גם לא בנוי בצורה של סאב...

תחזיר אותו לתיבה שלו תחבר לרסיבר בבית ותהנה כל עוד הוא עובד לך.....

פורסם

איזה שטויות יש לאנשים

יש סאבים (אי אפשר כ"כ לקרוא להם ככה)

בעלות של 100-150 שקל שעומדים בערך על 100 וואט אר אמ אס

הוא יעשה בטוח את העבודה טוב יותר

אם אין לך את היכולת להשקיע מעט במערכת נורמאלית (שלא חייבת לכלול סאב מספיק 6X9 עם באס טוב)

במקום כל הזמן וההשקעה (לבנות תיבה, לחבר) ומכיוון שאתה ממש לא מבין בתחום אתה סתם תסתבך!

מעבר לזה מיכיוון שהרמקול הנ"ל אינו בנוי להיות כסאב לא תוכל לקבל ממנו תדרים של סאב

הוא לא יעמוד לך מתחת ל 100 הרץ הוא סתם ישתולל (המיברה תקפוץ לדחיסת אויר) ולא תקבל בכלל את מה שאתה מחפש! בזבוז זמן

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

יש לי שתי רמקולים בבית.. ויש לי הגברה בשבילהם ברכב. .אז חשבתי אולי לנסות להשתמש בהם איכשהו.. סבבה. .הבנתי שבתור סאב ברכב זה לא ילך.. ירדתי מהענין.. כנראה שאני ימכור את הזוג...

תודה רבה ושבוע טוב לכולם..

וד"א.. אלירן..אל תשלול את הידע שלי בתחום... ויש לי יכולת להשקיע. .אני פשוט לא רוצה להשתגע עם כל ההשקעות על הרכב...

פורסם

אחח אם הייתי מקבל שקל על כל נקודה שאתה עושה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...