Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלו, זה אינו תיקון, אלא מעקף. איך קבעת את זה? אתה הדרכת את אלי (Soundman) בתיקון התקלה? אתה יודע איך בוצע התיקון? רק לידיעתך, הגישור הורכב על המעגל המודפס, בנקודה שבה היה הנתק. לא יעזור לך, אתה עדיין מבלבל במוח. כנראה שמי שמבלבל במוח זה אתה.

ראית פעם סכמה של המכשיר? קשה לי להאמין. כי אם היית רואה, לא היית מתווכח. נכון, אתה צודק לא ראיתי תוכנית של המכשיר הנ"ל. אבל אני מתקן הרבה מאוד מכשירים, עם תקלות יותר מסובכות מהתקלה הזאת, מבלי שאני רואה תוכניות של מכשירים. אני גם בטוח שאתה לא ראית תוכנית של מכשיר כזה, ואני גם מסופק אם היית יודע לקרוא ולהבין תוכנית כזאת. אם היית רואה את התוכנית של המכשיר (והיית גם מבין אותה) היית מבין שאני צודק ולא היית מיתווכח איתי.

"התיקון" יתחיל לספוח רעשים לא יותר מחודשיים. אני מוכן לעשות איתך היתערבות, ניבחר חבר פורום מכובד ונפקיד אצלו כסף, על כל שקל שאתה תפקיד בידיו אני אפקיד 2 שקלים. (הסכום צריך להיות לפחות בעל 4 ספרות) אם תוך חודשיים או פחות מכך התיקון יתחיל לספוח אליו רעשים, כפי שכתבת, כל הכסף יהיה שלך, ואם התיקון יחזיק מעמד ולא יהיו רעשים אז כל הכסף יהיה שלי.

audio-feel,

מחכה לתשובה לגביי ההצעה שהצעתי לך. לי יש יותר מה להפסיד ממך..... אבל אני רוצה להוכיח לך, ולכל חברי הפורום מי מבין שנינו מבלבל במוח.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הלו.. אני רוצה אחוזים מהרווחים.... (-:

והתיקון. הלחמתי בדיל על ההגו'ק SM המנותק.

טיפה רק לסגור מעגל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הלו.. אני רוצה אחוזים מהרווחים.... (-: תירגע :smile:

והתיקון. הלחמתי בדיל על ההגו'ק SM המנותק. זה לא ג'וק, זה ג'אמפר. ג'וק = מעגל משולב = IC=Integrated Circuit.

טיפה רק לסגור מעגל.

אלי,

אתה רואה? אני מוכן להמר על ההלחמה שלך, שאכן ביצעת אותה היטב, ואתה עוד רוצה להתחלק איתי ברווחים? :smile: קודם ניראה אם ל - audio-feel יש את האומץ להתערב איתי.

שלו.

פורסם

התערבות? לא כדאי לך שאגיב לזה..

ובכלל, אם אלי כ"כ בטוח, למה הלחים ג'אמפר מנותק? הרי "התיקון" הזה, הוא הפתרון הנכון.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי. אתה מוכן להביא את החלק השרוף. ואני יחליף.

עם אין. תקנה לי אותו ואני יחזיר לך. גם אני מעדיף מקורי ולא החלמה. אבל זה מה שיש כרגע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אלי, זאת בדיוק הבעיה.. חלק מקורי יש רק בעוזי רדיו לפי מיטב ידיעתי.

הבעיה, שהם כבר לא מוכרים חלקים. מה שכן, אם החלק המקורי לא מחזיק מעמד, הרי שהוא לא כזה מי יודע. ממה שאני מבין, שלו הלחים את נקודת האדמה בלוח לגוף המכשיר, ואתה הלחמת את הג'אמפר. איזה עובי חוט הלחמתם?

פורסם

שלומי,

רק למען הסר ספק, אני לא ראיתי את המכשיר, לא נגעתי במכשיר, ולא הלחמתי דבר במכשיר הנ"ל. בסה"כ הדרכתי את אלי מה לעשות דרך הטלפון.

שלו.

פורסם

ההחלמה היא רק על הגמפר! אין הלחמות אחרות

אין חוט. ואין כלום.

פשוט גישרתי על הגמפר (שהוא עדיין במקום) עם טיפה בדיל.

שאלה ? עדיף להלחים את הגמפר החוצה? ולהלחים במקומו חוט דק?

פורסם
ההחלמה היא רק על הגמפר! אין הלחמות אחרות

אין חוט. ואין כלום.

פשוט גישרתי על הגמפר (שהוא עדיין במקום) עם טיפה בדיל.

שאלה ? עדיף להלחים את הגמפר החוצה? ולהלחים במקומו חוט דק?

אם ככה, לא הגעתם לג'וק...אז שלו קבל את התנצלותי, הרי שזה אחלה תיקון.

מה שכן, ההלחמה אסור לרכיב המגשר להיות עבה יותר, ע"מ שלא יקטין את ההתנגדות ויאפשר בכך העלאת ההספק. אלי, מה שעשית זה בסדר גמור. כל המוסיף, גורע.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

MX,

עניתי לך על שאלתך בהודעה הפרטית ששלחת אליי.

שלו.

• תוכן חדש...