Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sony m7810

speedseeker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מי שמכיר את הרדיו דיסק הנ"ל.

אם אפשר חוות דעת איך הוא, מה הפונקציות המעניינות שיש בו, אמינות.

ושאלה כללית האם שווה לקנות רדיו דיסק שתומך ב24 ביט?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מכשיר פשוט ואמין ודי טוב, מקבל ביקורות טובות בחו"ל ביחס למחיר(בארץ הוא לא היה כלכך נפוץ).

מכשיר בעל מעבד D/A של 24 ביט, אקולייזר חביב.

סה"כ במחיר שלו אין הרבה מכשירים עם תמורה כזו בארץ, מכשיר ברמה דומה של קלריון כמו ה765 החדש יעלה פי 2 ויותר לדוגמא.

אני אישית לא אוהב את התצוגה של המכשיר, ולדעתי גם הסאונד שלו לא קולע ממש לטעמי(מה לעשות אני איש של קלריון).

אבל בהתאם למחיר שלו הוא דווקא אופציה לא רעה.

ניר

under construction..

פורסם

מעבד 24 ביט משפיע משמעותית על איכות הסאונד גם כאשר מדובר בשירים שהוקלטו ב16 ביט?

(חבר הסביר לי ששירים ב24 שוקלים המון ויש מעטים כאלו ולכן זה לא נפוץ מסקנה אין טעם לקנות 24 ביט).

אם אני משווה אותו ל646 של קלריון איזה מכשיר לוקח? (תשמיט את עניין הטעם מבחינת נתונים).

פורסם

כל דיסק מוקלט ב CDDA שזה 16BIT אלא אם מדובר בפורמטים מיוחדים כמו HDCD.

ה 24BIT שאתה רואה זו דרך פעולתו של הDAC. ניתן לבצע המרות דיגיטל-אנאלוג במספר מתודולוגיות. אף אחד לא הוכיח ש 24BIT טוב יותר ה1BIT.

בגדול, DAC שהוא 1BIT מבצע המון חזרות על כמות נתונים קטנה ואילו DAC שהוא 24BIT מבצע פחות חזרות אך עם יותר נתונים בחזרה. גם ציון BUR-BROWN בתור יצרן הDAC זה חארטה שיווקים מאחר ולייצרן יש עשרות סוגי DACים חלקם טובים יותר וחלקם פחות. אף אחד לא פוסל את אלפיין למרות שרוב מכשירי האודיו שלהם מצויידים בDAC 1BIT.

לאחד ממכשיר הSQ היותר נחשבים הCD-45Z יש DAC 20BIT אז?

לDVD של קקהסאונד ב149 שקל בסופרמרקט עם רכשת גבינות ב-25 שקל יש DAC 24BIT אז?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בקיצור דגו אותי.

שווה לנסות להחליף את המכשיר במכשיר של קנווד במחיר דומה? (1600 ש"ח).

• תוכן חדש...