Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש 2 מסכים לרכב רק חדש..אין מגבלה כספית.

הקטע הוא שאין הרבע מידע על המסכים האלה שמוכרים בזאפ נענע ושאר האתרים

אין מפרט ואין כלום רק רואים את התמונה של המסך

אני ידוע שיש מסכים איכותיים ויש כאלה שפחות רציתי לדעת על מה אתם ממליצים כי זה לרכב של אמא שלי

יש לי אח קטן שעושה הרבה צרות במהלך הנסיעה..בקיצור אני צריך עזרה או המלצה לדגם של מסך 7 אינץ שיש בתוך כריות הראש של המושב..תודה רבה רבה

פורסם

יש לרכוש את הכריות ראש עם המסכים מובנים. בצבע של הרכב בדכ, באיכויות טובות מאוד, ואופן התקנה מדהים.

כשמוכרים את הרכב, מחזירים חזרה את המשענות ראש המקוריות.

למותר לציין שיש טובים יותר וטובים פחות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה..

השאלה איפה אני ידע בוודאות שהמסך שאני קונה הוא מאיכות טובה ולא עוד מסך ביצור סדרתי באחת ממדנות העולם השלישי.

ורציתי לדעת אם זה יתאים לרכב שנת 2007 כי לכל רכב יש משענת ראש בגודל שונה והמוטות ברזל גם במרווחים שונים ועובי שונה

פורסם

תנסה באדי מערכות בראשון לציון בדרך כלל יש להם ציוד טוב בכל הקשור למולטימדיה .

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

זה הקטע שאני מנסה לחסוך כמה שיותר למרות שאני פזרן.וחשבתי להזמין מהאינטרנט ראיתי אחד שמוכר שתי מסכים חדשים ב 2000 שקל.השאלה שלי מה האיכות.חברה אני מבין שאני בעייתי.אבל אם יש פה משהוא שהתנסה עם מסך שהזמינו מהאינטרנט או יש לו חבר שיש לו ורואים איכותי יחסית (למכשרי הפיוניר שעולים 15 אלף ש"ח)אז בבקשה שיחזור לאשכול שלי תודה רבה רבה!

פורסם

.וחשבתי להזמין מהאינטרנט ראיתי אחד שמוכר שתי מסכים חדשים ב 2000 שקל.השאלה שלי מה האיכות.!

כדאי שתיגש לחנות /אתר ותבקש להפעיל סרט ולראות את המסך בפעולה,

לפני שאתה רוכש.

המחירים די קרובים , אבל הבדלי האיכות הם משמעותיים ביותר.

נ.ב.

המחיר ל-2 מסכי משענות ראש בגודל "7 הוא 1,800 ש"ח ומעלה ,

המחיר משתנה כתלות בחברה המייצרת את הLCD ,

וכמובן פונקציות פנימיות כמו אינפרה לאוזניות אלחוטיות וכו'.

בברכה, חיים.

-

פורסם

המלצה טובה היא לפי דעתי כנס לחנות באזור המגורים שלך שאתה יודע שהיא טובה/ איכותית,קודם כל יש לך עם מי לדבר ולא דרך טלפונים(אינטרנט)למינהם ואם בעל החנות מספיק איכותי יוכל לעזור לך יותר מכל אתר .

וההפרשים לך כל כך משמעותי אם יש לך ממי לקבל בנוסך גם שרות טוב וגם את ההתקנה .

בהצלחה....

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ?

יש ברמלה את עדי התקנות שמתעסק בכך,אם אתה מאיזור הצפון יש את דני חבר פורום זה,שנראה לי שיוכל לעזור לך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תראה כל חנות תדפוק מחיר בגלל זה העדפתי מהאינטרנט כי התקנה אין לי מה לעשות הרכב מגיע עם DVD מהחברה זה רק לחבר את המסכים למפצל ...לגבי התקנה במקרה שכן יהיה צורך יש למשפחה שלי חנות של מערכות ורכיבים לרכב ..אבל בכל זאת היא לא תעזור לי כי אני מנסה להשיג יותר זול ממנה ודוד שלי לא מתעסק עם מסכים בתוך המושבים..תראו איזו הצעה מצאתי זה זול יחסית השאלה איך החברה ואם משהו מכיר אותה?

http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1177&ref=yes&refname=zap

פורסם

איש יקר.

נראה לי שאתה נעול חזק על האינטרנט אני מאמין שאת המחיר אתה יכול לקבל גם בחנות רגילה אם אתה לא רוצה התקנה,

מאיזה אזור אתה?

נראה אם תהייה צריך לקבל שרות מהאינטרנט ולעומת זאת לקבל שרות מחנות איכותית באזורך.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...