Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MT11 VS MT22

אנדרוחה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה אתה רוצה, שישכנעו אותך?

מה לא הגיוני בלשמוע את ההבדל לבד ולהחליט?

תראה, יש לכל דבר הסבר. למשל מה ניתן להגיד עליו שהMT22 מסוגל לעבוד מתדר 900 הרץ, לעומת הMT11 שהוא 1200 הרץ. זה כבר טוב, לא? ובטח יש עוד כמה דברים, אבל, וכאן האבל הגדול שבגגל האבל הזה אני לא מצליח להגיע להחלטה: האם באמת הפיוניר יתן לשמוע את ההבדל, האם בקרוס המקורי של MT11 הוא ישמע כמו שצריך ולא כמו הMT11 (עדיין התדר הוא 1300 בקרוס ולא 1000) ועוד מספר דברים. בגלל זה, רציתי לשמוע כמה דעות של אנשים ששמעו גם 11 וגם 22 ויכולים להגיד האם שווה להחליף.:cry:
פורסם

בואינה אחי אני כבר שנה וחצי עם בטוויטרים של הביריד ושמעתי אולי 1000 פעם דוטק ואני אומר לך בוודאות שיש הבדל ועוד אלף אנשים בפורום יגידו....אם אתה אוכל סרט אז כניראה זה בעיה הפיתרון הוא להגיעה למיפגש ואז לישמוע ולהיתרשם ... SIMPLE SHIT

פורסם
תראה, יש לכל דבר הסבר. למשל מה ניתן להגיד עליו שהMT22 מסוגל לעבוד מתדר 900 הרץ, לעומת הMT11 שהוא 1200 הרץ. זה כבר טוב, לא? ובטח יש עוד כמה דברים, אבל, וכאן האבל הגדול שבגגל האבל הזה אני לא מצליח להגיע להחלטה: האם באמת הפיוניר יתן לשמוע את ההבדל, האם בקרוס המקורי של MT11 הוא ישמע כמו שצריך ולא כמו הMT11 (עדיין התדר הוא 1300 בקרוס ולא 1000) ועוד מספר דברים. בגלל זה, רציתי לשמוע כמה דעות של אנשים ששמעו גם 11 וגם 22 ויכולים להגיד האם שווה להחליף.:cry:

אתה רוצה לתת ל MT22 לנגן מ 900 הרץ ומעלה?

אני חושב שאתה מתבלבל בין נתון ה FS לנקודת החיתוך.

אפילו את הסופרימו לא מומלץ לחתוך כל-כך נמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...