Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לתקן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר מונובלוק של מאגנט (סדרת הפאנטום) שמריץ 2 סאבים של פיוניר ולפני כמה זמן נשרפו לו כמה מוספטים והספק. הייתי אצל טכנאי שתיקן את הכל וכעבור כמה חודשים קרה אותו דבר, החלטתי לקחת את המגבר לאס ג'י היבואנים ונותני השירות הרשמיים והם אמרו לי שתיקון כזה יעלה 480 שקל.

1. האם יש טעם לתקן בכלל מגבר? (אמרו לי שאחרי תיקון ההספקים והאיכות הם לא מה שהיו בהתחלה)

2. אם כן, המגבר הזה שווה תיקון?

3. ואם על שניהם התשובה חיובית, האם שווה לשלם קרוב ל500 שקל על התיקון?

~באס הוא כמו קוץ ב*חת, גם אם תאבדו את השמיעה עדיין תדעו שהוא שם~

פורסם

מנסיוני שלי - כל מגבר שאי פעם כשל, לא חזר לעצמו.

בין אם לא קלע בהספק, בין אם התקלות חזרו, ובין אם לא היה בכלל בר תיקון.

לדעתי לאור נסיון זה - תזיל רגע דמעה, וזרוק אותו לפח.

פורסם

אם זה מניסיון אז אין מה להתווכח ומכיוון שאני עובר בקרוב ללימודים בחיפה והאוטו נשאר פה אני מתאבד עם השאלה הבאה: יש טעם לנסות לתקן אותו לבד? יש לי ניסיון באלקטרוניקה ויש לי מאיפה להשיג רכיבים. נכון האיכות וההספק לא יהיו במיטבם אבל לפחות משהו כי להשקיע עכשיו במגבר חדש יהיה ממש לא הגיוני מבחינתי.

~באס הוא כמו קוץ ב*חת, גם אם תאבדו את השמיעה עדיין תדעו שהוא שם~

פורסם

omp,

1. אין לי מושג היכן תקנת את המגבר בפעם הראשונה, אבל תיקון ברמה גבוהה לא היה מתקלקל כעבור כמה חודשים.

2. כאשר מתקנים מגבר עם חלפים מקוריים ומבצעים תיקון ברמה גבוהה, המגבר חוזר לעצמו לגמרי!!! גם ההספקים, גם איכות הצליל, וגם אמינות התיקון לאורך זמן. אני כותב את הדברים האלה מנסיון אישי רב, אני מתקן הרבה מאוד מגברים. (נכון, בד"כ לא של רכבים, אלה מגברים מקצועיים). אצלי לפחות, לאחר התיקון המגבר עובר סידרת בדיקות ו"עינויים", שאם הוא עובר אותם בהצלחה, המגבר תקין ב - 100%.

3. אני חושב שהצעת המחיר שקיבלת מ - SG היא הוגנת ביותר. אני מאמין שאחרי תיקון ב - SG המגבר יחזור לעצמו ב - 100%. לדעתי האישית שווה להשקיע 480 ש"ח ולתקן אותו אצלהם. במחיר כזה אין לך אפשרות לקנות מונובלוק אחר עם הנתונים האלה.

4. גם אם יש לך ידע באלקטרוניקה, אך אין לך ניסיון בתיקון של מגברים כאלה, ואין לך את הציוד הנדרש בכדי לתקן מגבר כזה, עדיף שלא תנסה לתקן את המגבר באופן עצמאי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
מנסיוני שלי - כל מגבר שאי פעם כשל, לא חזר לעצמו.

בין אם לא קלע בהספק, בין אם התקלות חזרו, ובין אם לא היה בכלל בר תיקון.

כנראה שעוד לא פגשת טכנאי מקצועי.

אם היית נפגש עם אחד שכזה, לא היית מגיע למסקנה השגוייה שרשמת.

מידן.

ZZR

פורסם

נכון הוא לא פגש- אתה יודע למה כי הוא חיי בארץ ולא בחו"ל פה אם כול הכבוד הכול קומבינה לדעתי למרות שיש מעבדות שמתקנות דברים אבל זה לא וודאי ב100 אחוז...

רוצה דוגמה הפאקין אלפיין 9855 הישן שלי שאפילו אפריל ומעבדות שושו לא הצליחו לתקן אותו.:lol:

פורסם
כנראה שעוד לא פגשת טכנאי מקצועי.

אם היית נפגש עם אחד שכזה, לא היית מגיע למסקנה השגוייה שרשמת.

מידן.

הייתי מנסה להתווכח איתך אם הייתי חושב שיש טעם.

כנראה המסקנה שלי שגוייה, אבל אני עדיין ארשום אותה.

וכנראה גם המסקנה של אדי שגוייה, על אף שפגש טכנאי מקצועי.

וכנראה שרבים פה שביצעו תיקונים לדברים שלא חזרו לעבוד כמו שצריך הגיעו למסקנה שגוייה.

אז בסדר מידן, אנחנו מסיקים מסקנות שגויות.

תודה על ההארה.

• תוכן חדש...