Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התייעצתי פה לפני כמה ימים בקשר לקניית מערכת פשוטה לפיאט אונו ומסיבות אישיות החלטתי להשקיע טיפה יותר במערכת, אז יש לי עוד קצת שאלות...:-)

אז בנתיים התחדשתי לי בפאנל של BLAUPUNKT MP46 ורמקולים אחוריים 8 אינץ' של 70RMS JBL, עכשיו אני מעוניין לקנות מגבר 5 ערוצים של אלפיין דגם MRV-F450 (יד שניה, במצב חדש לא הורכב) נתונים על המגבר בלינק: http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/378.html

חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר על המגבר אז אחריי החפירות אני אתחיל עם השאלות:

איך הדגם הזה של המגבר? מישהו שמע\מכיר אותו? שווה 1100 שקל או שיש במחיר הזה דגמים יותר טובים?

המגבר הולך להגביר את הJBL ובעתיד קומפננטים מקדימה (לא ידוע עדיין איזה, בגדול מורל הייבריד,פוקל בסביבות 1300), המגבר יגביר אותם בצורה נכבדת?

בקשר ליציאה לסאב אני רוצה להשים kicker cvr12 המגבר ינצל את הסאב כמו שצריך או שאני אצטרך להסתפק בkicker comp c12?

והאוטו שלי הוא פיאט אונו שנת 92 1100 S60 האוטו יעמוד בכל זה (בנתיים בלי הקומפוננטים)?

יש לכם המלצות לרכיבים אחרים למערכת שאני מחפש בגדול?

מצטער על כל החפירות והשאלות אבל מקווה שתוכלו לעזור לי כמה שיותר :lol: .

תודה,

עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

נתוני המגבר כאשר מנוע כבוי ומצבר תקין, 30 ואט RMS לערוץ , ו150 לסאב.

במנוע פועל ומע' חשמל ואלטרנטור תקינים בהחלט, 50 ואט RMS לערוץ ו200 לסאב.

לCVR בהחלט חלש, לC 12 סביר.

קשה להגיד שהוא חזק, לא ניתן לרשום שהוא "דרק", בגדול ממש לא מעניין. מצד שני, ניתן להסתדר איתו, לא לCVR .

ב 1100 שח וכיד שנייה, אני לא "אוהב".

דעה אישית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...