Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כפי שניתן לראות אני חדש פה , אבל מבין באודיו טיפה

רציתי לדעת איזה סאב יהייה עדיף יותר .

קסנון של פינקס גולד (1200 שקל)

או

קיקר L5 (1600 שקל()

איך שהנתי הL5 יותר עוצמתי אבל השאלה שלי מה יותר מדויק ואיכותי מבין השתיים

לא יצא לי לשמוע את הקסנון את הL5 שמעתי לא כל כך אהבתי וגם לא מצאתי סאב אחר חוץ מהקסנון יותר נכון זה מה שהמתקין שלי המליץ

המגבר יהייה של היפוניקס מונובלוק כמובן

פורסם

אם תגיד מה לא מצא חן בעניך ב L5 יוכלו לומר לך אם הקסנון טוב לך יותר או לא . שניהם סאבים טובים , ונראה לי אולי אני טועה שהמחיר של הקסנון קצת יקר.

מכול מקום הקסנון הוא סאב מדוייק וטוב והוא יותר נציל מהL5 וזה אומר שתוכל להגביר אותו יותר טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אם תגיד מה לא מצא חן בעניך ב L5 יוכלו לומר לך אם הקסנון טוב לך יותר או לא . שניהם סאבים טובים , ונראה לי אולי אני טועה שהמחיר של הקסנון קצת יקר.

מכול מקום הקסנון הוא סאב מדוייק וטוב והוא יותר נציל מהL5 וזה אומר שתוכל להגביר אותו יותר טוב

בברכה יהודה

לא חושב כך, בתור בעל סאב XENNON (שאגב למכירה...). לגבי הגברה - הסאב צריך הגברה רצינית ולא קקמייקה כמו גישורים של 400 וואט...צריך 600 לפחות.

כמו כן, לדעתי הפיניקס גולד הרבה יותר מדוייק מה L5 (לדעתי הסאבים בסגנון הנל, של ה L5/7 ברמה נמוכה, זו דעתי).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

שמעתי את הקסנון והוא נשמע נהדר.

לא שמעתי את הL5 אבל הייתי הולך הקסנון.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תודה על התגובות .

הL5 היה נשמע לא קשור למוזיקה דחף אויר סתם .

הוא היה בתיבה אטומה 60 ליטר

נראה לי אני ילך על הקסנון .

המתקיןדווקא בסדר מה איתך ?

פורסם

מצטער על ההתפרצות

אבל אם כבר מדברים בנושא רציתי לשאול גם על הסאב של סרווין וגה 250 RMS לא יודע בדיוק מה הדגם

איך הוא? מה עדיף? עוד סאבים ברמה שלו ובסביבות המחיר

GUNS DONT KILL PEOPLE

PEOPLE KILL PEOPLE

פורסם
תודה על התגובות .

הL5 היה נשמע לא קשור למוזיקה דחף אויר סתם .

הוא היה בתיבה אטומה 60 ליטר

נראה לי אני ילך על הקסנון .

המתקיןדווקא בסדר מה איתך ?

המתקין בסדר?!, הציע לך שני סאבים אחד לא סבלת ואת השני לא שמעת ואתה שואל מה איתי?!

(כנראה שאני בעקבות זה, בסדר כבר לא יהיה...:lol: )

ולגביי ההמלצות של קורוו' הם לא רעות ביחס עלות/תועלת/מחיר/ביצועים רק שבמקרה כולם מובילות לאס גי... :-D

פורסם

אני לא יודע אם שמתם לב אבל SG מביאים דברים טובים אבל התמחור שלהם הוא די גבוה, וזה היה כך עוד מאז שהתחילו ליבא . זה גם במוצרים למערכות ביתייות וגם ברכב . להשיג אצלהם BANG FOR BACK זה כמו לראות קשת בענן בקייץ

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני לא יודע אם שמתם לב אבל SG מביאים דברים טובים אבל התמחור שלהם הוא די גבוה, וזה היה כך עוד מאז שהתחילו ליבא . זה גם במוצרים למערכות ביתייות וגם ברכב . להשיג אצלהם BANG FOR BACK זה כמו לראות קשת בענן בקייץ

בברכה יהודה

א. הלוואי ואמן שהיו לי אחוזים משם . אחרת הייתי במינוס של 4 ספרות???

ב.התמחור שלהם לא יותר יקר מחו"ל דבר שני אצל כל היבואנים המחירים בחנות שלהם גבוהים יותר.

תבדקו אתם מוזמנים.

ג.סה"כ אני חושב שיש מוצרים יותר טובים במחיר יותר טוב ממה שהציעו פה , הבעיה שב SG מערכות לרכב הן חלק יחסית משני הרי הם היבואן של ימאהה ככה שבתכלס הם יכולים לחסל היום הכל ולחיות רק מזה שנים. הם יבואן קטן יחסית לרכב ולכן המוצרים שלהם זוכים לפחות פרסום פה בארץ וידיעה.

ביננו כמה הולכים לקנות קלריון? או פייז? שהן חברות הרבה יותר טובות מ 90 אחוז מהחברות שמוצעות למכירה פה ע"י היבואנים החזקים כמו : אפריל טרקלין,עוזי רדיו,אדי מערכות,לדיקו וכו...

פשוט תבדקו. זה הכל.

ושלא תטעו אגב יש לי טענות מפה ועד מחרתיים עליהם אבל יש לי גם שבחים בנוסף .

פורסם

נו ובמוצרי ימהאאה הם נותנים מחירים טובים? גם לא . יש להם מדיניות של לקחת דברים טובים להשיג עליהם בלעדיות ולקחת מחיר כבד אבל לא יותר מידי שלא יתעוררו אחרים ליבוא אפור. זו מדיניות מיסחרית טובה ליבואן אבל לא ללקוחות.

אני מוכן להמר שביבוא אישי תוכל להשיג את המוצרים של פייז וקלריון יותר בזול וגם אם תתמחר את הסיכוי שתצטרך תיקון עדיין תצא יותר זול

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...