Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי שיש לי 2 רמקולים קדמיים מחוברים ואני רוצה לחבר עוד 2 אחוריים עכשיו השאלה היא איזה כבל אני צריך?

פורסם

Testex,

אם אין לך מגבר ברכב והרמקולים מחוברים ישירות ל - HU, עליך לקנות כבל רמקול כדי לחבר את הרמקולים האחוריים. הכבל צריך להיות בעובי של 0.75 מ"מ ומעלה. ברוב הרכבים יצרן הרכב כבר העביר כבלים כאלה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה לא ענית לי על השאלה האם יש לך מגבר? כי אם כן הוא כנראה בתא המטען אז אתה צריך כבלים קצרים.

ואם לא אז אתה צריך להריץ כבלים מהרדיודיסק עד לתא המטען. אתה צריך כבלים הכי פשוטים 2 זוגות (+ - לכל רמקול)

פורסם
כמה מטר צריך וכמה הוא עולה?

אתה צריך כ - 10 מטר, כ - 5 מטר לכל רמקול. הכבל הזה זול מאוד. מחמישים ש"ח תקבל עודף.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני הייתי הולך על כבל בעובי 1.0 או יותר לכיוון של 1.5 ליתר ביטחון - כך שאם בעתיד תשדרג באיזור ההוא את הרמקולים תוכל להינות מסלילה איכותית מוכנה .

את הכבל לרמקולים הייתי קונה בחנויות לקולנוע ביתי (או שזר .. למרות שהאפשרות הראשונה קוסמת לי יותר).

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חנות לקולנוע ביתי זה בסדר גמור, אם יש לך קרוב לבית מחסני חשמל תיגש אליהם, יש להם כבלים טובים בזול.

בשום פנים לא מאייס, הום סנטר, טמבור וכו ...

• תוכן חדש...