Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די חדש פה בפורום ולומד ממכם רבות .

אולם מעניין אותי לו היינו עושים את הנסיון הבא מה היו התוצאות ? :-D

היינו מכסים את עינהם של כמה מהממליצים והפוסלים המוכרים בפורום ,

ומושיבים אותם במס' רכבים עם מע' שונות ללא שידעו איזה מע' מורכבת ברכב ,

משמיעים להם מוזיקה ונותנים להם לרשום את ציונם למערכת המושמעת

כמה מהם היו אוכלים את הכובע לאחר שיתנו ציון גבוה למע' שזילזלו בה בתגובות באתר ?

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן יש מצב.

שידוע שהתקנה טובה , איכותית ומקצועית, אל כיוונים מדוייקים וראויים, וברכב אקוסטי, ישמע טוב יותר מרכב אחר שבו ההתקנה בינונית אפילו במוצרים טובים יותר.

אני שמח שאתה מבין זאת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מסכים עם דני בנושא הכיוונים וההתקנה

אבל אני אנסה לענות לך בגישה שונה

ניקח שתי מערכות

1.מורל פולס,JBL 75.4 ,קומפ C

K3P,audison VRX 100.2 X2,IDMAX12V3 .2.

ונניח שההתקנה בוצעה למופת אצל דני זומרשטיין,עופר רוטמן ושות' (לא עקרוני כרגע)

יש תמונת צליל טובה ,הגובה ,העומק, המין, הדת, והלאום, גם כן

אם תכניס אותי לאוטו מס 1 ותגיד לי לנקד בשניה שאני יוצא,תקבל ציון גבוהה מאוד

לדעתי הדרך הטובה ביותר היא לנקד רק אחרי שתעבור את כל המערכות ותוכל להשוות בינהם

איכות היא דבר יחסי

אגב , זה שרשמתי את 1 כמערכת ה"גרועה" לא אומר שאני חושב שהרכיבים גרועים

וההפך עם הטובה

פורסם

אני אומר זאת ככה . אם תקח מערכת של 9855 בטלר וקומפוננט 3 חלקים וIDMAX ותבנה אותה אצל שמעון , או שתקח JBL וכו' ותבנה אצל מתקין אחר , אתה לבטח תשמע הבדל . במיוחד אם תשמע מספיק זמן.

זו דעתי לפחות בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני חושב שהרבה יאכלו את הכובע...

הרבה אנשים קונים לפי העיניים ולא לפי האוזן... לפי הגישה של "יקר יותר", "מותג יותר טוב", אז בהכרח המוצר יותר טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

MR_SUB יש הרבה אנשים בפורום שיסכימו אתך , והיו על זה הרבה וויכוחים , רק עד היום לא הבנתי מה ההגיון לקנות מגברי גנסיס ומידים שלהם אם כול החברות זהות ובמבחן עיוור לא תשמע הבדלים ? לפי זה כולם פריירים כי הם קונים מכשור יותר יקר ממה שנחוץ לשמיעה טובה .

אז אולי זה נכון רק שאני חושב שלא, ושאני לא פרייר , רק שאני מסכים שאי אפשר להוכיח את זה .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

גם אני מאלה שחושבים שרובנו יוכלו את הכובע.

אני מסכים שאם תקח מערכת עם ציוד ממש גרוע וציוע מעולה כמעט כל אחד ישמע את ההבדל אבל כאשר הפערים מצטמצמים קשה להבחין בהבדל בצורת הבדיקה שאתה מציע וזאת הנקודה החשובה.

לאוזן לא מאומנת קשה מאד להכנס לחמישה רכבים אחד אחרי השני ולהגיד איפה יש מה בדיוק כמו שאם תקח יין שעולה 1000 שקל ויין שעולה 20 שקל בסופר לרובנו לא יהיה הבדל.

ההנאה ממערכת באיכות גבוהה לא תמיד באה ליידי ביטוי במבחן השוואה שכזה, ממערכת טובה אפשר להנות לאורך זמן...אתה יושב ברכב ופתאום מגיעה לך גיטרה מטורפת מאזור השעונים ומיד אח"כ סולו עוטף אותך מכל הכיוונים - יהיה קשה לך מאד לצאת ולהכנס רכב רכב ולהשוות.

אין ספק שיש השפעה רבה מאד למותג...זה חלק מהעסק, כשאני קונה רמקול של פוקאל ב-3000ש"ח אני יודע שקניתי משהו איכותי, אם אני לא מצליח לשמוע את ההבדל בינו לקליפורניה בום בהשוואה של דקה וחצי לא אומר שאני לא יהנה ממנו לאורך זמן.

לסיכום - ראה חתימה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כשלוקחים מדע מדויק אחד ומערבבים אותו עם מדע מדויק אחר ועוד נותנים את התוצאות לשיפוט של בן-אדם שיש לו גם "טעם וריח" מקבלים דבר שנקרא מדעי הבלאגן - עם כל החוקים ביחד, כל התקנה וכל רכיב יוצרים תמונה שונה לחלוטין.

לכן יש מצב אפילו שבשתי התקנות טובות מישהו דווקא יבחר במערכת שתגרום לו לאכול את הכובע כמערכת הטובה מבין השתיים.

הסיכוי שתגיע לתוצאה יותר טובה עם ציוד טוב שמפיק אופי צליל שמתאים לאוזני המשתמש יהיה הרבה יותר גבוה מאשר להשתמש בציוד פשוט יותר

אבל בעיניים עצומות בלי לדעת... הרבה אנשים ירקו כאן ניטים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הקשר בהכרח ?

האם זה שזה נשמע טוב אומר שזה נשמע נכון?

יש סיכוי שמערכת תשמע טוב מאוד אפילו שמבחינת הרכיבים מזלזלים בה. וכן לכיוונון והתקנה יש המון השפעה.

השאלה מה עם אמינות למקור ?

השאלה האם מי ששומע את זה יודע איך זה צריך להשמע?

נ.ב. אמנם בטלר מייצרים מגברי מנורות אבל מי אמר שמגברי מנורות זה בהכרח טוב???

פורסם

אני אישית לא בנאדם בעל יכולת שמיעה יוצאת מהרגיל

בעצם ,אני אפילו יתקשה להבדיל בין דיסק אודיו אמ פי 3 באיכות רגילה לבין דיסק מוזיקה מקורי

ואני מודה בזה, בניגוד להרבה אנשים כאן שעושים את עצמם איזה אודיופילים גדולים

אבל אבא שלי בניגוד אלי, יכול לישמוע קונצרטים במערכת הביתית, ולהבדיל בין ביצועים של מנצחים שונים מאותה היצירה מבלי להניד עפעף

הוא יעבור כל בדיקה של זיהוי רכיבים שתיתן לו בלי שום בעיה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

קורווין , אנני יודע ברכב כי אין לי נסיון אבל במערכת ביתית אני אבחין מייד אם מדובר במגבר מנורות טוב או במגבר טרנזיסטורי , מה לעשות אבל מגברי מנורות לטוויטרים ולמיד יהיו תמיד יותר מפורטים וטובים ממגבר טרנזיסטורי.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ביצועים של מנצחים זה דבר שונה

זה מאפיין שינוי של ניגון היצירה

מנצח פסיבי שרק עומד ומשגיח

ומנצח אקטיבי שמלהיב את המנגנים

בקטעים של עוצמה מרגישים את זה במיוחד

זה לא דומה לרכיבים ושמעיה מוסיקלית

פורסם

אם אתה חושב שזה קל אני מזמין אותך לנסות

הוא יודע לזהות הבדלים ביצירות שחובבי האופרה הכי גדולים יתקשו להבחין גם אם הם יושבים בתוך הקונצרט פיזית בעצמם

השמיעה המוזיקלית שלו מדהימה

ולזהות רכיבים הוא יעשה לך בלי שום בעיה גם בבית, וגם ברכב,גם באמצע היום וגם אם תעיר אותו באמצע הלילה

גם הבדלים הכי קטנים באיכות של הקבלים הוא יכול להרגיש

זה או שנולדים עם זה או שלא

אין פה חוכמות

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

הטוב ביותר, זה מוצרים טובים, בהתקנה מעולה.

ודרך אגב: להשוות קליפורניה בום בהתקנה מעולה לכאורה לפוקל בהתקנה גרועה... עם כל הכבוד להתקנה, קליפורניה בום דווקא?....

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...