Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל קוראי ההודעות :-)

נתחיל בזה שכרגע המערכת שלי מחוברת בצורה כזאת שהמגבר מגביר את הרמקולים האחוריים וסאב.

בתור הכנה שאני עושה לקומפוננט שאני אקנה בשבוע הבא, אני רוצה להעביר את הרמקולים האחוריים שיהיו מוגברים ע"י ההד יוניט ושהמגבר יגביר את הסאב והקומפוננט.

עד פה הכל טוב ויפה רק שלא מסתדר לי הצבעים של החוטים, למישהו יש את השירטוט החשמלי של חיווט המערכת כמו שהיא באה במקור, כמו שבכותרת הרכב הוא איביזה שנת 97

או שעדיף שפשוט אני יחווט מחדש כל רמקול בנפרד?

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

פורסם

קדיחה? נו,לגיטימי מאד.

ואני בישביל למקם את המידים שלי בדלתות נאלצתי לחתוך קצת פח ולצפות בארמופלקס+לבצע הגבהה קטנה.

או בישביל להעביר כבל מתח 4G אצלי שאין גישה נוחה בכלל [או אפשרית] דרך קיר האש -הרצתי את הכבל דרך הכנף השמאלית וממנה ניכנסתי לקורה בנוסף לשאר החיווט מהקורה לדלת ומשם המשכתי לבגאז.

מה שאני בא לומר אביתר,שליפעמים הפיתרון היעיל והטוב ביותר ,יכול להיות גם המסובך יותר לביצוע-וזה לגיטימי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוקיי מחר בבוקר נראה איזה פתרון אני מאלתר לי..

חשבתי לעשות את זה יותר פשוט ולמצוא שרטוט של החשמל של המערכת לרמקולים, כבר שעתיים אני מחפש בגוגל ללא הצלחה

אם אני אצליח להעביר חיווט דרך החיבורים האורגינליים זה יהיה מצויין אם לא מקסימום נעשה איזה חור קטן בכל דלת..

אני אעדכן כבר בהתפתחויות.

ואם משהו מכיר את החיווט הקיים ויכול לחסוך לי את כל האלתורים אני אשמח..

פורסם

אם יש לך תקע מקורי יורו בצמה המקורית שמתחברת לרדיו, הצבעים צריכים להיות סגול לאחורי ימני וירוק לאחורי שמאלי אם אני זוכר נכון.

כדאי לבדוק טרם החיבור, אני לא בטוח ב100אחוז שזה מדוייק.

בדוק שהצבעים של החוטים האלה אכן מגיעים אחורנית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רמקול קדמי שמאלי חום/אדום ואדום

רמקול קדמי ימני חום /כחול וכחול

מומלץ להעביר חווט חדש לתוך הדלת אבל אל תצפה שזה יהיה קל,אמנם הגומיה מאוד עבה אבל החיבור בין הדלת לבין הרכב מתבצע ע"י חיבורי הברגה -יש צורך לבצע קידוח בהם!

שים לב-ברכב הנ"ל הנעילה המרכזית עובדת ע"י משאבות וואקום ז"א שיש צינורות אויר שעוברים בקונקטור-שים לב לא לפגוע בהם, נזק יעלה הרבה שקלים.

אם אתה לא בטוח בעצמך או שזה נראה לך גדול מדי -גש למתקין!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

נתחיל בזה שמאז שהרכב אצלי החלפתי 3 פעמים מערכת, בפעם הראשונה התקינו לי איפה שהו.. לא זוכר איפה.

ועכשיו יש לי מערכת של אלפיין אז ככה שאין לי את התקעים המקוריים ברכב

דני אתה קצת מתבלבל בצבעים אבל תודה בכל מקרה.

בדקתי כל רמקול ורשמתי את הצבע של החוטים שמתחברים אליו:

1.אחורי ימני- חום עם פס כחול , כחול

2.דלת ימנית- חום עם פס אדום, כחול

3.טוויטר ימני (על הדשבורד, מקורי)- מחוברים אליו 4 צבעים - חום עם פס צהוב, חום עם פס לבן , אדום עם פס לבן, אדום

4.אחורי שמאלי- חום עם פס אדום, כחול

5.דלת שמאלית- חום עם פס אדום, כחול

6.טוויטר שמאלי- חום עם פס אדום, חום עם פס כחול, כחול עם פס שחור, כחול

ולקיקר-

תודה על האזהרה

אני מודע למערכת הנעילה ברכב, ולחיבור של ההברגה שגם החוטי חשמל עוברים שם וגם צינורית הוואקום של הנעילה..

יש לי ידיים טובות וידע על הרכב שלי כך שאין סיבה שאני לא יעשה את זה לבד

פורסם

אז מה כל ההקדמה?

יש לך ידים טובות ואתה מכיר את הרכב אז תריץ חוטים חדשים! למה אתה מחכה-לאישור רשמי?

קיבלת-קדימה!

פורסם

כל ההקדמה זה אולי שמישהו מכיר את השרטוט החשמלי של זה.. (פחות כאב ראש)

מה הטעם להחליף את כל החיווט שם, זה יוסיף משהו?

החוטים שאני ישים יהיו עדיפים על המקוריים?

פורסם

החוטים המקוריים שיש לך ברכב הם 0.5 מ"מ ובנימה אישית לא הייתי מפעיל איתם טוויטרים נורמלים (רק שלא יקפצו עלי),אני הייתי מחליף את כל החווט בלי לחשוב פעמיים.

החוטים שמגיעים לרמקולים בדש בורד מחוברים במקביל לחוטים של הרמקולים בדלת,הסיבה היא שכאשר הרכב מגיע עם רמקול מהחברה המיד באס מקבל את כל התדרים ועל הטוויטר יש קבל כך שהוא חותך את התדרים הנמוכים.

איזה עוד הסבר אתה צריך? יאללה תתחיל לעבוד:-)

• תוכן חדש...