Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרדו מהקטע שאני אקנה את הפולס, אין מצב שאני עושה את זה! לא אוהב בכלל את הצלילים של הפולס.

ומה זה ה-TEMPO? אפשר לקבל קישור? ומה זאת אומרת בתחלס ייצור כחול לבן?

ולמה לא לקנות את הדוטק אם אפשר להביא אותו ב-1000 ש"ח?

עם המגבר שיש לי אין מצב בכלל לניצול ממנו? אני אשמע עד כדי כך זוועה?

פורסם
מהניסיון שלי עם מורל פולס שהיה מוגבר מ 75.4GTO

הוא חלש מדי ובלי באס, עם אתה מחפש קומפונט איכותי שיפרק עוצמתי במחיר 800+- חפש את הקומפונט של JBL, אחד הקומפונטים שנדלקתי עליהם והם בין הטובים בתקציב שלהם (לדעתי).

אני תומך בעצה שלך

יש לי גם את הקומפוננט שלהם ה 70 וואט אר אמ אס והוא נותן מעבר לכל ציפיה שלי.. טוב כמעט..

בקרוב אני מחליף אותו לדגם החדש יותר של ה 90 וואט אר אמ אס.. ככה שאני יוציא אותו למכירה :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אין סיכוי שתשמע זוועה מהדוטק , אולי תשמע טוויטרים טובים ולא צרחניים אבל זה הכל , כך שאתה יכול להיות רגוע.

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אצלי מורכבים רמקולים קומפונט INFINTY KAPPA עם מגבר JBL ,שומעים מעולה

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם
כן והטוויטר יצעק לך לשמיים.

אים=אם אתה רוצה איכות לך על המורל טמפו. או על הJL TR650CS שהם טיפה יוטר=יותר יקריים =יקרים מהטמפו

הטויטר יצעק לשמיים-אני מת על טוויטרים צועקים.
  • תוכן חדש...