Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דודה שלי בקרוב באה ארצה מארה"ב ורציתי שהיא תקנה בשבילי רדיו-דיסק של פיוניר.

לאחר בירורים החלטתי ללכת על DEH-5800 שעולה שם בערך 150-200 דולר,

אחרי שראיתי שקיים גם DEH-580mp (פרימייר) שעולה 10 דולר יותר מפיוניר הרגיל,

ההבדל היחיד ביניהם שהפרימייר תומך ב-AAC וזה רשום במפורש על כל הפאנל!

מישהי יכול בקצר לספר לי מה זה בדיוק? והאם יהיה לזה שימוש בעתיד?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בעיקרון אתה בסך הכל צריך לכתוב AAC בגוגל כדי לקבל תשובה מפורטת מאוד... אבל בכל זאת

AAC = Advanced Audio Coding

AAC הוא פורמט שפותח לאחרונה והוא משמש לדחיסת סאונד (כמו MP3) ישנם מלא פרופילי דחיסה לפורמט הזה למשל LCAAC או eAAC+ ועוד הרבה, הפורמט הרבה יותר איכותי מMP3 ובפרופילים הכי מתקדמים של הפורמט הזה תוכל לקבל איכות של MP3 ב192KPBS רק ב48KBPS שזה שינוי עצום

אבל השימוש בAAC כרגע לא מאוד נפוץ כמו למשל הMP3 ויש להשתמש בתוכנות שיקודדו קבצים... בקיצור עניין לא נחמד

שורה תחתונה: AAC הוא הפורמט LOSSY (פורמט עם איבוד איכות) הכי מתקדם כיום והוא מצויין, אך השימוש בו לא נוח ופרקטי כרגע... הקידוד היא עבודה מייגעת...

אם לא אכפת לך מאיבוד איכות וקידוד מעצבן ורק מעניין אותך להכניס מלאא שירים על CD אחד אז הפורמט בשבילך אם לא תישאר בMP3 או הכי טוב קנה מקוריים...

פורסם

הבנתי, אז כנראה אני יקח את הרגיל ולא הפרימייר, הוא גם יותר מכוער כי כולו שחור.

הרדיו דיסק יקלוט בארץ תחנות רדיו? לא אכפת לי שאין RDS

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הד-יוניטים מסדרת הפרימייר צריכים לעבור כיול הכולל החלפת צ'יפ בכדי שיוכלו לקלוט תחנות רדיו בשיטה האירופאית (אנחנו כאלה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז כדי שאני יבין נכון, הרדיו דיסק 5800 לא הפריימיר יקלוט בארץ את התחנות רדיו?

בזמן שלעומת הפריימיר יהיה צריך לעבור כיול?

פורסם

לא בטוח.

קצת מסובך להבין את פיוניר והדגמים שלה.

יש לבדוק כל דגם בנפרד (לראות את תחום התדרים שלו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כפי שנכתב מספר פעמים בעבר , שווה להרים טלפון לעוזי רדיו יבואני מערכות הרכב של פיוניר (בשיתוף עם ט.ר. אלקטרוניקה) ולשאול אם הם יוכלו לעזור בכיול שכזה - הסיכוי לתשובה חיובית גבוה , תלוי איך מציגים את זה ושואלים את זה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

maatrixx,

גם ה - 5800 וגם הפרימייר 580 יצטרכו לעבור כיול תדרים לארץ. כל המכשירים שפיוניר מייצרת לשוק האמריקאי צריכים לעבור כיול תדרים על מנת שיתאימו לארץ. כמו שתומר המליץ לך תפנה לעוזי רדיו ותשאל כמה יעלה לך לבצע כיול כזה. המחירים בד"כ לא זולים. אתה יכול לנסות לפנות גם לברוקס סטריאו http://www.lanzar.co.il/ שהם מייבאים מכשירים של פיוניר באופן פרללי. יש להם מעבדה שלהם שמבצעת כיול תדרים. אני לא בטוח שיהיה לך שווה מבחינה כלכלית להביא את המכשיר מחו"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש פה אנשים בכלל בפורום שהביאו מחו"ל רדיו-דיסק של פיוניר לארץ והוא עבד להם בלע בעיות עם התחנות רדיו?

• תוכן חדש...