Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם לפי מה שכתוב עליו הינו פאנצ" 400iv

עכשיו אני מבקש נתונים תכנים rms התנגדות וכאלה

ואם אפשר קישור למגבר זה יהיה מצויין

תודה לכול העוזרים

הכול יהיה בסדר

פורסם

לפני כמה ימים חיפשתי אותו באתר של רוקפורד - אין עליו שום מידע. ככל הנראה הוא יוצר לפני שנת 1995.

אם תוכל להעלות תמונות שלו זה יהיה מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדגם שאני מכיר הוא ה400a4

קראתי עליו הרבה ביקורות וזה מגבר חזק מאוד

ההמלצות עליו הן בתור מגבר להרמה של שני סאב וופרים

הטענה של רוב המומחים היא שהוא מוציא באס מאוד נקי ומאוד חזק וחד ושאין לו בעיה לתת מענה מהבחינה הזאת בכל מצב.

דווקא הדיעות על המגבר הזה כעל מגבר למידים וטוויטרים הן שהוא חזק מידי אפילו וקשה להשיג ממנו תוצאות נעימות לאוזן.

כאן בפורום מהללים את המגבר הזה - אני חושב שלאיתמר בעצמו היה אחד כזה

מה שאני יודע בוודאות זה שבאס מהמגבר הזה - אתה תחייך מאוזן לאוזן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לרוקפורד היו הרבה דגמים, ולכולם שמות דומים או שמות שמזכירים אחד את השני.

לי היה את ה 600A4, מגבר מעולה. (והיה גם 160A2 שאיזה לאנוספורס אחד לקח...).

אני נוטה להאמין שהמגברים מסדרת ה IV מאוד ישנים, אחרת אין שום סיבה שהם לא יוזכרו באתר של רוקפורד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והרוקפורד 160a2 שאיזה לאנוספורס לקח

שמור היטב בבוידם והוא לא יוצע יותר למכירה - זאת התחנה האחרונה שלו

וברגע הנכון - אני אחזיר אותו לתא המטען לשימוש הולם ביותר.

salute!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זאת סדרה יותר ישנה מהמגבר רוקפורד שלי - 4.6X שיוצר ב1998, אז יהיה קשה מאד להשיג עליו מידע, אם אין אותו ב amp guts אז בכלל, ברוקפורד שם יש כמעט את כולם.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אצלי מורכב מגבר מהסדרה הנ"ל 400a4

על סט של פוקאל אוטופיה בביאמפ

ואין לו שום בעיה עם טוויטר או מיד

פחחח .

כדאי שתחליף מגבר; חבל ,יש לך אחלה במה קדמית.

• תוכן חדש...