Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי מערכת מינימלית ברכב של רדיו דיסק פיוניר ורמקולים רגילים 4 אינץ בדלתות

ואני רוצה יותר באס מפני שהם אינם מפיקים.

בכל מקרה זכור לי שברכב השני(יש לנו שני רכבים)לפני שהוספתי מגבר וסאב וכל המוצרים הנילווים

הרמקולים האחוריים 6X9 שהתקנתי הוסיפו לי המון ואני מעוניין שוב בהוספתם לרכב השני.

הם לא הולכים להיות מחוברים למגבר באף שלב בעתיד

ולכן אשמח לקבל המלצה על דגם מסויים של רמקול 6X9 לאחורה

תודה מראש

יוסי

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

הייתי ממליץ לך על המורל פולס 6X9 אבל אצל חבר שלי ברכב הם גם לא מפיקי הבאס האולטימטיבים

לעומת זאת שמעתי JBL אחוריים לא יודע דגם מדוייק, אבל נותנים את הטון.

פורסם

לפי מה שידוע לי המורל והjbl דורשים מגבר ולכן מחירם גם גבוהה אך אני מראש אומר שאני לא הולך להשקיע במגבר ברכב.כך שחבל לי לשלם יותר על רמקולים הניתנים לחיבור למגבר בזמן שאני לא ינצל אותם בכלל אלא רק עם העוצמה של הרדיו דיבק פיוניר

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

הג'יי בי אל מורכב אצל חבר שלי באוטו על מערכת של פיוניר (2850) משהו כזה..

ושומעים פשוט יפה!!! שמתי אצלו את הדיסק שבודק SPL בכל מקרה הרמקול יורד ממש נמוך!!!

הם לא יקרים

בפורום מוכרים יד שניה ב 250 וחדש ניתן להשיג ב 400...

במידה ואתה רוצה משהו פשוט יותר בסביבות ה 200 שקל (אין להם באס משהו) זה הפיוניר 260

נשמע נחמד צלילים סבירים תלוי באוזן

אשמח לדעת על איזה מערכת אתה מרכיב את הרמקול

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
הג'יי בי אל מורכב אצל חבר שלי באוטו על מערכת של פיוניר (2850) משהו כזה..

ושומעים פשוט יפה!!! שמתי אצלו את הדיסק שבודק SPL בכל מקרה הרמקול יורד ממש נמוך!!!

הם לא יקרים

בפורום מוכרים יד שניה ב 250 וחדש ניתן להשיג ב 400...

במידה ואתה רוצה משהו פשוט יותר בסביבות ה 200 שקל (אין להם באס משהו) זה הפיוניר 260

נשמע נחמד צלילים סבירים תלוי באוזן

אשמח לדעת על איזה מערכת אתה מרכיב את הרמקול

יש את ה JBL גם בפחות מ- 400, בדוק בסאונדר רחובות

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כמה דגמים בודדים שמוציאים ברס נורמאלי...

זה קנווד 7*10!

סאונדסטרים טרנטולה שבה עם קרוס!

JBL הסדרות הגבהות!

במידה ואתה מחפש לא באס אלה "רמקול" שינגן מאחורה ...יש את הפולס שהם איכותים,כמו כן הרוקפורד, והסרווין ויגה

כמה אתה מוכן להשקיע?

אולי תנסה למצוא רמקול יותר זול במקביל לחפש מגבר יד שנייה 2 יציאות להרים אותם?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אני הייתי הולך על מורל פולס 6X9 , הם חזקים מאוד יחסית למתחרים (150WRMS) ועולים קצת יותר .

הייתרון כאן הוא ברמקול איכותי שיתאים בעתיד גם להגברה גם ע"י מגבר והתוספת במחיר היא מינימלית.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כן,הפולס 9*6 פשוט מעולים. יושבים אצלי על המגש האחורי כבר שנה וחצי שנתיים.

עבדו מצויין בתור הרמקולים היחידים שהיו ברכב, נתנו באס משגע.. וכו'. אבל כל זה היה לפני שחליתי בחיידק הCARSFORUM.

ואז התחיל הבלאגן, מגבר ועוד מגבר, סאב, קומפוננט, בנייה , איטום, כיוונים. וראו איזה פלא, גיליתי את המשיח. פתאום אני כבר לא זקוק ל9*6 והם יושבים מנותקים כי הבנתי כאשר בניתי במה פשוטה אבל ראוייה כי ה9*6 היה טעות!

בהצלחה ברכישה שלך גם

• תוכן חדש...