Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוטים שמחברים בין הרדיודיסק לרמקולים ברור מה הם עושים. אז בבקשה אם מישהו יוכל להסביר לי מה עושים השאר? ואם חיברתי אותם נכון.

1.מהרדיודיסק - memory backuop lead, כתוב שהוא צריך להתחבר ישר לבטריה

באוטו לחוט קוראים memory.

2. מהרדיודיסק - power lead. צריך להתחבר ל Acc.

אלה 4 החוטים העיקריים שאני רוצה הסבר מה הם עושים, כשחיברתי אותם ככה זה לא עבד ושקיצרתי בין ארבעתם ביחד זה התחיל לעבוד. אבל איזשהו פיוז נשרף באוטו והייתי צריך להחליף אותו.

למדתי אלקטרוניקה ופיזיקה בבית ספר אז יש לי ידע קודם. אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר החוטים האלה ואיך צריך לחבר אותם אני אשמח.

תודה מראש

פורסם
החוטים שמחברים בין הרדיודיסק לרמקולים ברור מה הם עושים. אז בבקשה אם מישהו יוכל להסביר לי מה עושים השאר? ואם חיברתי אותם נכון.

1.מהרדיודיסק - memory backuop lead, כתוב שהוא צריך להתחבר ישר לבטריה

באוטו לחוט קוראים memory.

2. מהרדיודיסק - power lead. צריך להתחבר ל Acc.

אלה 4 החוטים העיקריים שאני רוצה הסבר מה הם עושים, כשחיברתי אותם ככה זה לא עבד ושקיצרתי בין ארבעתם ביחד זה התחיל לעבוד. אבל איזשהו פיוז נשרף באוטו והייתי צריך להחליף אותו.

למדתי אלקטרוניקה ופיזיקה בבית ספר אז יש לי ידע קודם. אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר החוטים האלה ואיך צריך לחבר אותם אני אשמח.

תודה מראש

שלום

1) זה שלמדת פיסיקה ואלקטרוניקה לא אומר שאתה יודע להתקין רדיודיסק. אנשים כמוך סתם עושים לעצמם נזקים, למה אתם לא הולכים למתקינים?

2) ב MANUAL כתוב הכל.

3) ACC זה ההצתה (כל דבר שתחבר לשם יופעל כשתפעיל את הסוויץ', MEMORY - אין לי מושג.

יש לפעמים שוני בין מערכות שונות בהתקנה. אחד קורא לזה MEMORY השני יקרא לזה REM לא יודע...

בקיצור קרא ב MANUAL .

אם למדת פיסיקה ואלקטרוניקה, אני מניח שאתה יודע לקרוא קצת אנגלית.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

1) זהו הבנתי לבד מה כל דבר עושה. ה ACC כמו שאמרתה וה memory backup נותן מתח מעוד קטן לרדיודיסק כשהאוטו מכובה בשביל שיזכור את ההגדרות שלו ויזכור את השעה וכו', אותו ממורי מחובר גם לאורות של האוטו כי הם גם יכולים לדלוק שהמפתח בחוץ. לא הלכתי למתקינים בגלל שזה לא דבר מאוד קשה וצריך פעם אחת ולתמיד לעשות, ללמוד מטעויות, ולהצליח, עכשיו אני מוסמך להתקנה של רדיודיסקטים :-)

2) ב manual לא כתוב כלום, רק כתוב לאן לחבר, כשחיברתי את ככה בהתחלה זה לא עבד כי הפיוז היה שרוף, עכשיו אחרי שהחלפתי פיוז הכל עובד מצויין.

זה מאוד לא יפה שככה אתה מזלזל באנשים, למדתי קשה 3 שנים והתעסקתי עם מעגלים הרבה יותר מסובכים מה- Acc של האוטו, ואתה כאילו מוחק את הכל במשפט אחד. אני יודע שאני לא פעיל בפורום אבל אני רואה לנכון להגיד לך שתלמד קצת נימוסים.

תודה בכל זאת.

פורסם

אוי ואבוי לנו , אם ככה אתה מתכוון להתקין רדיו דיסק ועוד לומר ( אפילו לא בצחוק ) שאתה עכשיו מתקין מוסמך , למה לעשות נזקים לעצמך למה לעשות ניסויים על עצמך , לך למתקין שלם בין 50 ל 100 ש"ח תראה איך הוא מתקין מבלי לבלבל לו במח וככה תלמד , אני גם למדתי פיסיקה ואלקטרוניקה 4 שנים

ואין שום קשר בין זה לבין התקנת רדיו דיסק באוטו .

חסוך לעצמך הרבה מאוד כאב ראש ונזקים עתידיים ותפעל בחכמה .

• תוכן חדש...