Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לקיקר C12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי היום בסאב קיקר COMP C12...

איך תהיה תיבה (בצורת טרפז) סגורה עם פורט, נפח באיזור ה 50 ליטר, מידות (34-36)*36*60 (בקירוב)

מצורפת תמונה.

הסאב יהיה מורגש ברחבי האוטו ? וישאר מדוייק ?

יש לי בבגאז' "מדף" שהוא בגובה 37 ס"מ מרצפת הבגאז', והסאב יהיה מופנה למעלה (לכיוון ה"מדף") אז יהיה בין הסאב למדף משו כמו 2-3 ס"מ יהיה בסדר ? לא יהיה בעיות ? הוא לא יחסום את הקול ? או יפריע לעבודה של הסאב ?

או שעדיף לשים את התיבה עומדת כך שהסאב יהיה ניצב והפורט יהיה 2-3 ס"מ מהמדף ???

בכלל מתאימה כזאת תיבה ל C12 ?

תודה, דין.

P4212780.JPG

פורסם

נו אז אני לא מבין מה הבעיה,תוציא את הפורט ,תאטום מהצד הפנימי של התיבה היטב עם חתיכה מרועת של MDF וסגור עניין,הרי לך תיבה אטומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ואם אני אוטם את התיבה הנ"ל ?

משנה המידות רוחב אורך גובה או שכל קומבינציה של 50 ליטר (אטומה) תישמע אותו הדבר ?

המידות:

עומק בסיס תחתון 34,עומק בסיס עליון25,גובה 36,אורך 59.

פורסם
ואם אני אוטם את התיבה הנ"ל ?

משנה המידות רוחב אורך גובה או שכל קומבינציה של 50 ליטר (אטומה) תישמע אותו הדבר ?

לא משנה הצורה הכללית[בזוקה,טרפז,משולש,ולבן וכו'..] כל עוד נפח התיבה הוא 50.הצורה היא כבררית מחדל עבור אופציית ונוחות ההטענה בחלל הבגאז.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז אם אני אוטם את התיבה ששמתי בהודעה הראשונה, שתי התיבות יהיו זהות מבחינת צלילים ?

תיבה של 40 ליטר תישמע יותר חזק ופחות מדוייקת ?

פורסם

אם אתה אוטם אותה, נכון, זה יהיה זהה לגמרי לתיבה אחרת של 50 ליטר.

לגבי תיבה של 40, אני לא יכול לדעת מה ההיענות שלה סתם כך בלי נתונים טכניים

של הסאב ולהריץ אותם שוב.

פורסם

לדעתי תוריד אותו לגמרי (הוא רק יזיק אם יהיה אביזר כלוא בתיבה)

ותשים פלטה חדשה על הצד הנ"ל.

(כמובן ריפוד וכו'...)

פורסם

אתה יכול להסביר לי ממש בקצרה מה החור הקטן הזה עושה (הפורט) שיש כזה הבדל בין 2 תיבות ?

כמה זה משנה לאוזן ? וכמה לעוצמה/איך שמרגישים את הבאסים ?

פורסם

הפורט הזה משמש כניסת/יציאת אויר בזמן עבודת הסאב.

כלוומר תנודות הממברנה של הסאב מזיזות כמות אויר, בתיבה אטומה האויר לא יכול לברוח לשום מקום ולכן יש התנגדות מסויימת לתנודות של הממברנה ולכן הצליל לא נמרח יותר מדי והוא נהיה יותר מדוייק בגלל שהממברנה לא זזה כמו בתיבה הפתוחה וחוזרת מהר יותר למקומה.

בתיבה פתוחה הסאב עובד בקלילות בלי יותר מדי התנגדות דבר שבדרך כלל גורם לסאב להיות פחות מדוייק וכ"ו...

זה על קצה המזלג.

חיפוש יתן לך תשובות הרבה יותר מלומדות.

פורסם

אחרי בדיוק והרצה שוב של הנתונים של הסאב בתוכנה, ההיענות של הסאב בתדרים הנמוכים(20HZעד נגיד 60 80 הרץ אני לא יודע איפה תחתוך אותו) פחות טובה בתיבה של 40 ליטר מאשר 50, ההנחתה של העוצמה גבוהה יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...