Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hitachi רכשה את Clarion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על החברה היפנית קלריון שמעו רבים מאיתנו - זהו עוד אחד מהברנדים אשר בשיתוף פעולה חזק עם תעשיית הרכב ותעשיית אודיו והווידאו טכניקנה. וזה לא במקרה: בדיוק היצרן הזה של אודיו לרכב בשנת 1951 לראשונה ביפן הציג מכשיר רדיו לרכב. 12 שנים לאחר מכן קלריון השיקה לראשונה ביפן את הסטריומגניטולה, ולאחר עוד 35 שנים בעזרת מאמצי מהנדסי החברה יצא לאור מחשב הרכב הראשון.

ההיסטוריה של המותג קלריון נמשכה קרוב לשישה עשורים. אבל את העשור השביעי החברה תפגוש כבר אם השותפה הישנה שלה- קואופורציית Hitachi.

בהווה הענק היפני כבר שולט ב14 אחוז ממניות של יצרן האודיו לרכב, אבל בזמן הקרוב הוא מתכוון להרחיב את השליטה עד ל50%, יקבל בעזרת זה את השליטה הבלעדית ויהפוך את קלריון למחלקה בלעדית. בשביל זה היטאצ'י מתכוונים לרכוש עוד מאה מליון מניות, ותשלם על כל מנייה כ1.92 דולר, שזה ייצא קרוב ל192 מליון דולר אמרקאי.

רוייטרס

פורסם

עוד חתול לאוסף :)

נ.ב

נראה לי שאנחנו הולכים לראות ניסים ונפלאות מקלריון בשנים הקרובות

היטאצ'י הם לא פראיירים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מי אתה ומה עשית לOOGEE :lol:

ראובן הרגת אותי מצחוק, אני על הרצפה חחח.

באמת יש שרשור של חברות שקונות חברות ועפילו תגובה אחת של לפחות 30 שורות של OOGEE אין כאן :) מוזר מאוד.

לדעתי זה לא בריא לנו כל השינויים הללו, כי עכשיו היטאצ'י תתערב בכל מה שקלריון עושה ויש מצב לירידת איכות של המוצרים - או שאני טועה?

בברכה.

בוריס.

פורסם

היטאצ'י? ירידת איכות?

אני בספק שהאיכות תרד

אולי תעלה , ואף היטאצ'י יחדירו לקלריון טכנולוגיות חדשות שהם מפתחות.

או אפילו בשלבי פיתוח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אומנם זה שיתוף פעולה שיכול להיות מעניין, אך אני רק מקווה שקלריון גם תחת חסות של היטאצ'י ימשיכו במסורת המאוד מפוארת.

קלריון עד היום המשיכה להיות יצרן מוביל גם בחדשנות וגם באיכות.

רוב המכשירים שלהם מהסדרות הנמוכות ומעלה מצויידים בכל מה שצריך החל מאקולייזרים והמשך במעבדי דיגיטאל לאנלוגי 24 ביט.

כמוכן קלריון הייתה אחת מהיצרנים הבודדים שהמשיכו ליצר מכשירים ברמת תחרות כמו ה9255, HX-D1, HX-D2 והHX-D10L.

אני רק מקווה שהם ימשיכו במסורת וישארו היצרן הפייבוריטי שלי אישית.

ניר

under construction..

פורסם

טוב מאוד, היטאצ'י כחברה יפנית תתן תמיכה למוצרים איכותיים.לעומת חברות סיניות וקוראניות שקונות והורסות חברות , היטאצ'י חברה רצינית ואני בטוח שכמו עד היום שקלריון מייצרים את המכשירים הטובים ביותר לא תהיה פה פגיעה.

• תוכן חדש...