Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט hertz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש קומפוננטים של hertz, ומה מחירם בארץ?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לשמוע שמעתי קומפוננטים שלהם ופשוט נ-ד-ל-ק-ת-י, שומעים מדהים.

השאלה הגדולה בכמה מתומכרים סטים של החברה. לגבי מקומות רכישה כבר יש לי ומצאתי.

פורסם

וואלה אני אישית לא אהבתי אותם, טוויטרים צורמים לאללה.. אבל אוזניים שלך זה שלך לא שלי (=

איזה דגם שמעת?

רותם

פורסם

טוויטרים צורמים לאללה? אני לא יודע איזה סט שלהם שמעת ולאיזה מגבר הוא היה מחובר לי אישית יש אותם באוטו ואני יכול רק להמליץ רמקול קצת יקר אבל אין מה לעשות זה המחיר של רמקול איטלקי ולא איזה רמקול ג'יפה תוצרת סין. סאונד חם ונעים מאוד לאוזן בין הרמקולים הטובים ששמעתי ושמעתי הרבה מאוד עד שהגעתי אליהם מושלמים למערכות SQ

את שלי רכשתי במקום שנקרא cartune בפ"ת אני אישית מרוצה מאוד

Hertz Dieci מתומכר בין 900-1200 שקל

Hertz Energy בין 1500-1800

Hertz High Energy - 2300-3000

Hertz Space - 3000-3500

Hertz Mille - 5000-9000

טווח מחירים פחות או יותר

פורסם

הרץ זאת חברה מעולה חברת היי אנד עם מוצרי איכות.אני לא יודע איזה סט אתה הולך לקנות שלהם אבל תיהיה בטוח שמכל סט שיש להם אם תגביר אותו כראוי אתה תיהיה מרוצה ממנו יותר מכל מורל.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
הרץ זאת חברה מעולה חברת היי אנד עם מוצרי איכות.אני לא יודע איזה סט אתה הולך לקנות שלהם אבל תיהיה בטוח שמכל סט שיש להם אם תגביר אותו כראוי אתה תיהיה מרוצה ממנו יותר מכל מורל.
מסכים, אני עד עכשיו מנסה להבין למה כל מילה שניה שיוצאת פה למישהו מהפה היא מורל מורל ומורל לעזאזל שמעתי את כל הדגמים של מורל והם לא מתקרבים לשום רמקול טוב שאני מכיר יש בחוץ חברות הרבה יותר טובות ממורל כמו

Eclipse/Cliff Designs/Hertz/DLS

ועוד טובים ורבים וחבל שאנשים פה ישר קופצים כל הזמן

פורסם

קומפוננטים מדהימים, הכי טובים שיצא לי לשמוע עד היום. דעתי שהוא לא סופר מורל.

באמת חוויה.

אני שוקל להחליף את שלי בהרץ, שיזדמן לי קצת כסף ואני מחליף.

פורסם
מסכים, אני עד עכשיו מנסה להבין למה כל מילה שניה שיוצאת פה למישהו מהפה היא מורל מורל ומורל לעזאזל שמעתי את כל הדגמים של מורל והם לא מתקרבים לשום רמקול טוב שאני מכיר יש בחוץ חברות הרבה יותר טובות ממורל כמו

Eclipse/Cliff Designs/Hertz/DLS

ועוד טובים ורבים וחבל שאנשים פה ישר קופצים כל הזמן

תקרא עכשיו בראשי של האודיו לרכב פרסמתי את הדעה שלי על מורל ואת הדעה של על כל אלה שסוגדים למורל

פורסם

אני שמעתי סט שלהם אצל אחד מחברי הפורמים כאן בשם RANZI נדמה לי שרשמתי את זה טוב

זה פשוט היה דבר מדהים בחיים לא שמעתי משהו כזה , צריך לשמוע כדי להאמין מה סט קומפוננט אחד עושה לרכב מסחרי! כאלו יש שם 10 רמקולים והאיכות מטורפת

פורסם

התחלנו עם ההשמצות של מורל? לא לפני זמן לא מועט פתחת ת'רד בנוגע לזה?

אני שמעתי את הסט מסדרת ה HI-ENERGY HSK 165 ובוא נגיד שזה לא שיקשק לי את המכנסיים,

בכל מקרה, אל תתחיל להכנס במורל "רק בגלל" , תן חוו"ד לעניין ולא

"סט-של-פיוניר-עם-הגברה-נכונה-תתן-תמורה-הרבה-יותר-טובה-מכל-סוג-של-מורל"

שבוע טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לבחור מחיפה את הסט של הרץ, לא זוכר את הדגם.

אני בכל אופן אכן מסכים כי הטוויטרים צורמים, אבל בהחלט ניתן לרסן אותם. אישית שמעתי את הסט והוא מעולה. פחות טוב מסט של יאריק ומפוקל K POWER.

לכן גם הלכתי לבסוף על פוקל K3P.

מקווה היום לפרסם את תמונות ההתקנה.

ובכן שכחתי, ברכב השני יש לי את המורל הייבריד ואכן הם לפי דעתי לא מתקרבים להרץ ולפוקל.

פורסם
התחלנו עם ההשמצות של מורל? לא לפני זמן לא מועט פתחת ת'רד בנוגע לזה?

אני שמעתי את הסט מסדרת ה HI-ENERGY HSK 165 ובוא נגיד שזה לא שיקשק לי את המכנסיים,

בכל מקרה, אל תתחיל להכנס במורל "רק בגלל" , תן חוו"ד לעניין ולא

"סט-של-פיוניר-עם-הגברה-נכונה-תתן-תמורה-הרבה-יותר-טובה-מכל-סוג-של-מורל"

שבוע טוב.

המחירם של הרץ מחירים נוחים לא פחות משל מורל אז אין פה אפקט של כסף שמורל לוקחת הסאונד של מורל הוא סאונד עדין שיש שאוהבים ויש שלא.

אני לא משמיץ את מורל אני נותן את דעתי אם הוא רוצה סאונד חזק ולענייק ושיהיה מוגבר כראוי עדיף לו הרץ מאשר מורל והבן אדם בא לחפש הרץ זה אומר שהוא רוצה חברת הי אנד ואם חברת הי אנד אם זה מה שהוא מחפש אז הוא יהיה מבסוט יותר מכל מורל כי היא לא חברת הי אנד . לא היתה כוונה הלשמיץ

אא הוא היה מחפש סאונד עדין במחיר נחמד אז זה היה לעניין

פורסם

ניסיתי למצוא מידע על המוצרים של Hertz באינטרנט ועדיין לא מצאתי את האתר שלהם. יש להם אתר בכלל ??

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תוכן חדש...