Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר שאני רוצה להכין בניה לקומפוננטים, ואני לא שומע באס מהקומפוננטים אלה רק דרך הסאב.

האם עדיין צריך למידים תיבות כיותר מ-7 ליטר? נניח שהפולס הבנתי שצריך משהו כמו 7-8 ליטר. יהיה משמעותי אם יהיה לי נניח לצורך העניין 3 ליטר? אפילו פחות.

מקווה שהבנתם את הכוונה בשאלה

פורסם

תדרים, תדרים ושוב תדרים!

גם את זה לא העזתי לשאול!

כשמדובר בתדרים מדובר יותר נכון על הבאס? או שאני טועה? כי שוב, אני לא מעוניין לשמוע באס מהקומפוננט, אלה רק צלילים.

בבקשה תסבירו לי פעם אחת ולעניין את כל העסק הזה לפני שאני באמת אעשה פדיחה ענקית לעצמי.

תודה

פורסם

אין נוסחה קבועה. כל דרייבר והנתונים שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תדר זה לא מחייב דווקא באס

תדבר זה צליל, תדרים מסויימים יוצרים באס ותדרים מסויימים יוצרים צליל אחר

ככל שהתיבה של האלמנט גדולה יותר כך האלמנט יכול להפיק צלילים נמוכים יותר.

הנתונים של הפולס הם תיבה 7 ליטר מכיוון שב-7 ליטר הוא יוכל להפיק את מה שהוא מסוגל לא יותר ולא פחות.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אוקי

אז אני צריך עכשיו המלצה שלכם

מאחר ואני לא שומע באס מהקומפ' אלה רק מהסאב.

אפשר להציע לי סט קומפ' שמוציא אחלה מידים בסביבות ה-850 ש"ח?

פורסם

עד כמה שאני יודע ההמלצה של מורל לגבי התיבות זה מדוטק ומעלה, פולס לא נכנס לקטגוריה של דרייבר תיבתי :).

תקנו אותי עם אני טועה.

בברכה.

בוריס.

פורסם

סליחה שאני מטעה אתכם.

בקשר לליטרים אין לי בעיה שהדלת תשמש כתיבה. שאלתי כי סתם רציתי לדעת לידע האישי שלי.

בקשר להמלצה לא חייב לקנות אלמנט שאפשר להפעיל אותו בלי תיבה, מאחר שכאשר אני אעשה בניה לקומפ' אני אשמש את הדלת כתיבה.

אז אם יש המלצות אחרות מה טוב.

תודה רבה

פורסם

לא, ולא ולא. פשוט איכות הצליל של מיד במורל דותק, הייבריד תעלה בקופסה אטומה בנפח שציינתי, לאומת הדלת של הרכב.

אתה יכול להתקין אותם ולתת להם לנגן לתוך הנפח של הדלת, מבטיח לך שהצליל יהיה מצויין. אבל המשוגעים שבינינו ששואפים לשלמות ימליצו על התקנה בנפח סגור.

פורסם
, אבל המשוגעים שבינינו ששואפים לשלמות ימליצו על התקנה בנפח סגור.

דווקא בסטים האלו אני אמליץ על התקנה בנפח של דלת.

מה לעשות הם תוכננו ככה.

הדוטק הוא לא סט שאמור לרדת יותר מידי נמוך, והוא גם בעל מידבאס לא ממש דומיננטי, ככה הוא תוכנן, לא יותר ולא פחות.

ההיייבריד זה סט בעל מידבאס קצת יותר דומיננטי, אך עדיין מיועד לנפח של דלת סטנדרטית.

האילייט הוא הסט היחידי של מורל שדורש התאמה, כי המידבאס שלו מיועד לנפח של כ14-16 ליטר, וגם בדלת של מינימיינור הוא יראה נפח גדול יותר.

רק במקרה הזה , שינוי ההתקנה לתיבה אטומה תיתן תוצאה טובה יותר.

בברכה,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...