Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין בשמות של הרכבים, להקות, טראקים ספציפיים של גאז', בלו,ז היפ הופ, אלקטרוני...

הכל...

שמכילים בהם את כל טווח התדרים כדי לבדוק את איכות המערכת.

דוגמא למה שאני מחפש: focal test CD

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

המוזיקה הכי טובה לבדיקת המערכת שלך היא המוזיקה שאתה אוהב ושומע .

העלתי בעבר שרשור דומה , אתה מוזמן לחפש - אבל אם אתה מתכנן לעשות כיוונים לפי דיסק , ולא לפי הטעם שלך - אני לא חושב שזה נכון .

פורסם

קטעים שאתה מכיר טוב ויודע איך הם נשמעים על רמקולים שונים.

רצוי שיהיו כלים דינמיים ושההקלטה עצמה תהיה דינאמית ולא מאוד מקומפרסת.

אם המוזיקה שאתה שומע היא רק מסחרית אז תשתמש בדיסקים שאתה שומע וזהו.

פורסם

מומלץ בחום ליצור דיסק קצת שחורה, קצת רוק, קצת SPL (דיסק לבדיקת סאבים)

כל סוג מפעיל חזק יותר רכיב אחר למשל ה SPL בוחן את עוצמת הסאב ועד איפה הוא יכול לרדת

מוזיקה שחורה פרט לסאב מפעיל גם את המידים

רוק המון מיד והמון טוויטר תנסה להגיע לכמה שיותר קרוב לגבול היכולת (ע"מ למנוע שריפה של אחד הרכיבים)

כמו כן מומלץ לכוון את המערכת לפי המוזיקה שאתה שומע יותר (כיוון שני)

פרט חשוב עשה את הכיוונים מהמגברים שברדיו דיסק הכל על 0 (כביכול לא עובד עם הקרוס של הרדיו)

לאחר שסיימת את שתי הכיוונים עם המגבר על מנת להשלים את הכיוון שחק עם הכיוונים של הרדיו להשלמת הצלילים שחסרים לך (כמה שפחות מיכיוון שלרדיו יש תחום עיוות גדול משל מגבר)

בהצלחה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

הבנתי את כל זה,

וכך אני גם יעשה, אבל אני מחפש טראקים בכללי שבאים לבדוק איכות של מערכת בצלילים שיש בהם,

למשל ג'אז- קונטרה באס חצוצרות סקסופון תופים הכל יש בו.

אני מחפש שירים ספציפיים. לא על מנת לכוון את המערכת שלי... (אולי דברים מנוריים)

אלא סתם לשמוע ולראות מה יש למערכת לתת.

תודה

וחג שמח

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הדבר הכי חשוב בהכנת דיסק בדיקה כזה זה איכות השירים. לשים בדיסק את השירים עם איכות הכי גבוהה שאפשר 320 למשל.

פורסם

iasca official sq test cd

בדיקת דינמיות התדרים במערכת

פאזות

כיווני במה

ועוד המון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לבקשתך יש את Test Discs של Chesky Records :

http://chesky.com/core/productlist.cfm?productcategoryid=1&genre_sysid=10016&name=Test%20Discs

בארץ אין אותם, אבל יש משווק בארץ של צ'יסקי והוא משווק רק את הג'אז לא יותר והם לא לבדיקת איכות מערכת אלה פשוט מוקלטים באיכות גבוהה.

אני הזמנתי את כל הסדרה של הדיסקים של הבדיקה (צ'יסקי) מחו"ל ואתה מוזמן לבוא ולנסות אותם.

אני בטוח שאם אגיע עם החבילה הזאת למפגש ואתן אותם לאחד המבינים של הפורום זה בטח יהיה נושא של השבוע. מכיוון ואני לא יכול להסביר טכנית איזה סוגי בדיקה יש מזה להתחיל בתדרים עד ל... שאני גם לא יודע להסביר. אז אני מקווה שבקרוב אוכל להשמיע אותם למישהו שמבין בסאונד ברמה טובה ויגיד לי איזה קטעים חשובים לבדיקה.

פורסם
מי שרוצה לי יש דיסק מיוחד לבחינת מערכות .

כולל הכל, כולל שינויי תדרים , במות , שינוי מוזיקה, שינוי שמיעה וכו...

אולי תפרסם איך קוראים לו

גם לי יש כאלו דיסקים, רק מעניין אולי יש משהו חדש שאין לי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...