Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, צום קל לצמים וגמר חתימה טובה לכולם.

אתמול בשעות הצהריים שיצאתי עם חברתי, גילינו בחזרה לרכב כי ניפצו את שמשת החלון הקידמי של הנוסע וגנבו את התיק שלה (היא את הטעות שלה עשתה ומקווה שמעכשיו למדה את הלקח שלא משאירים תיק באוטו!). לאחר שהרגעתי אותה וכשהיינו במשטרה, לפתע היא שואלת היכן הפאנל שלי. מאחר ולקחתי עימי את הפאנל שמתי לב כי הרימו לי אותו מהרכב (במערכת שלה לא נגעו כי כנראה לא היה להם זמן. היינו בקרבת מקום לרכב אז לקחו מה שראו וברחו ולצערי הפאנל שלי היה שלל מהיר אז לקחו - לא שאני יודע מה כבר אפשר לעשות איתו אבל לא משנה).

ונגיע לשאלה. רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות רק את הפאנל ללא כל המכלול של בית הדיסק. מדובר בפיוניר 4850 דיי חדש. בנוסף רציתי לדעת כמה אמור לעלות פאנל בלבד בערך מבחינת אחוזים ביחס למערכת (לדוגמה, פאנל מחירו כ 70% ביחס למערכת כולה).

תודה לעונים ולעוזרים.

בברכת שנה טובה , צום קל וגמר חתימה טובה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אתה מעריך נכון, לדעתי פנל יעלה בסביבות ה 550-650 שח.

גמר חתימה טובה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה מעריך נכון, לדעתי פנל יעלה בסביבות ה 550-650 שח.

גמר חתימה טובה

דני

דני ידידי,

יש באמתחתך את הפנל הנ"ל בלבד ?

אני יודע כי אתה מתעסק בעניינים הללו, האם יש באפשרותך לתת לי הצעת מחיר טובה לפאנל שכזה בפרטי?

בברכה,

עידן.

פורסם

עידן,

עם כל הצער, אני חושב שפאנל חדש יעלה לך יקר ביחס לעלות של כל המכשיר. סביר להניח שלא ישתלם לקנות רק פנל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

העניין הוא שאין לי מה לעשות עם 2 מערכות... גם אני יחסוך עוד 200 300 שקל, איזה ברירות כבר יש לי.

למצוא כזה יד שניה זה כמעט בלתי אפשרי אלא אם כן לחפש גנוב אבל אני לא יכלכל את הגנבים ה******* האלה אז אין לי הרבה ברירות.

נשקיע 600 שקל מה כבר יש לי לעשות?!

אם למישהו כמובן יש אופציה אחרת כמו מכירות של דברים כאלה יד שניה או משהו אני אשמח לקבל.

פורסם

חיפשתי ואין. דגם חדש ככה שספק אם כבר נמצא למכירה.

• תוכן חדש...