Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סאב COMP C ב CVR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי את הJBL 75.4 שמגביר COMP C ורציתי להחליף אותו בCVR. השאלה היא האם המגבר יוכל להרים את הסאב בעל 2 הסלילים של 4 אום?

זה קצת בעייתי אני יודע כי כנראה שאני יצטרך לחבר כל סליל ליציאה בלי גישור( כי למגבר מחובר גם מורל דוטק) אז יש הצעות המלצות? האם יהיה הבדל בשמיעה לעומת הCOMP C

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

הבדל יהי בטוח אבל לדעתי זה העלה להביא לסאב 400 RMS הגברה מגישור ,

כיוון שהקודם היה חלש משמעותית מה CVR,

ישמעו הרבה יותר טוב זה בטוח והרבה יותר עוצמתי אבל לדעתי תשקול להוסיף בעתיד מונו לסאב ,

פורסם
השאלה היא האם המגבר יוכל להרים את הסאב בעל 2 הסלילים של 4 אום?

זה קצת בעייתי אני יודע כי כנראה שאני יצטרך לחבר כל סליל ליציאה בלי גישור

ג'ורג',

במצב כזה אתה תצטרך לכוון את 2 הערוצים של המגבר באופן שהם יהיו זהים לחלוטין. אם הערוצים לא יהיו זהים, אתה עלול לגרום נזק לסאב. אפשרות חיבור נוספת היא לחבר את 2 הסלילים של הסאב בטור, לקבל התנגדות של 8 אוהם, וכך לחבר את הסאב ל - 2 ערוצים של המגבר בגישור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני ממליץ להביא מונו טוב בשביל הסאב הנ"ל, אומנם זה לא סאב טופ של הטופ אבל הוא קצת יותר רציני מה C12 ודורש הגברה בהתאם.

בברכה.

פורסם

תרשו לי בבקשה להתערב, מכיוון שמה שהבחור רוצה לעשות, היה קיים אצלי ברכב במשך כמעט שנה וממש רק בשבוע האחרון השתנה.

גם לי יש את הJBL הזה, וגם את ה CVR - ובשביל לתת לסאב את מה שהוא דורש (400 וואט RMS על שני הסלילים שהם 4 אום כ"א) עשיתי שני גישורים מה JBL - אחד לכול סליל.

אני אסכם את זה בצורה כזו - מונו הוא תמיד טוב.נקודה.

לא משנה איך ולמה, מונו בלוק זו הברירה הטבעית והרצויה, אבל - אם אין לך תקציב גם לסאב הזה וגם למונו שיתאים לו (אגב, דבר איתי בפרטי לגבי הסאב הזה), החיבור הזה עם המגבר הזה יתאים לך לא פחות טוב - מנסיון! וכשאני אומר נסיון, אני שוב חוזר על העובדה שכך זה היה אצלי במשך שנה, ותאמין לי שהסאב זז...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
כרגע יש לי את הJBL 75.4 שמגביר COMP C ורציתי להחליף אותו בCVR. השאלה היא האם המגבר יוכל להרים את הסאב בעל 2 הסלילים של 4 אום?

זה קצת בעייתי אני יודע כי כנראה שאני יצטרך לחבר כל סליל ליציאה בלי גישור( כי למגבר מחובר גם מורל דוטק) אז יש הצעות המלצות? האם יהיה הבדל בשמיעה לעומת הCOMP C

אין לו אפשרות לחבר על שני גישורים, כי זוג יציאות תפוס ע"י קומפוננט.

אם אתה רוצה סאב בסדר גודל כזה אז אתה צריך גם הגברה ראוייה, עכשיו, שלא תתפתה ותקנה מונויים חלשים במקצת מ 400 רמס ב 2 אום, הסאב הזה צריך 400 רמס ויותר.

בברכה.

פורסם

תודה לכול העונים אבל אני עדיין בהיתלבטות האם המגבר יפתח את הסאב כמו שצריך(זתומרת יותר חזק מאת הקומפ סי) והאם לא יהיו לי בעיות מזה ששתי יציאות יעבדו ב2 אום

לא הבנתי את הקטע שמישהו אמר שאני אצטרך לכוון את שתי היציאות אותו דבר כדי לא לפגוע בסאב

הרי המגבר מחלק את היציאות הקדמיות ואת האחוריות לחוד, אז איך יכול להיות שיציאה אחורית א תיהיה שונה מיציאה אחורית ב?

ובקשר לגישור ב8 אום זה יוריד לי את הכוח שהמגבר נותן אז למה לי לעשות את זה?

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם
תודה לכול העונים אבל אני עדיין בהיתלבטות האם המגבר יפתח את הסאב כמו שצריך המגבר יפעיל את הסאב, אבל הסאב והמגבר לא יגיעו לניצולת המקסימלית שלהם. (זתומרת יותר חזק מאת הקומפ סי) והאם לא יהיו לי בעיות מזה ששתי יציאות יעבדו ב2 אום בהודעה הראשונה שלך בשירשור כתבת שיש לך סאב שכל סליל שלו הוא בהתנגדות של 4 אוהם. אז למה אתה כותב עכשיו "ששתי יציאות יעבדו ב2 אום"

לא הבנתי את הקטע שמישהו אמר שאני אצטרך לכוון את שתי היציאות אותו דבר כדי לא לפגוע בסאב

הרי המגבר מחלק את היציאות הקדמיות ואת האחוריות לחוד, אז איך יכול להיות שיציאה אחורית א תיהיה שונה מיציאה אחורית ב? נכון שבמגבר ה - JBL הנ"ל יש פוטנציומטר GAIN משותף לכל 2 ערוצים. בכל מקרה יש לודא שהמגבר מוציא בדיוק את אותו ההספק ב - 2 הערוצים. בדיקה כזאת מבצעים ע"י הפעלת המגבר עם צליל בתדר מסויים, והפיכת פאזה באחד מהסלילים של הסאב (רק לצורך הבדיקה). ג'ורג', אם אין לך ניסיון וידע בביצוע של בדיקה כזאת, אני ממליץ שתפנה לבעל מקצוע על מנת שייבצע לך את הכיוון הזה. הבדיקה צריכה להתבצע בצורה הקצרה והמהירה ביותר, ולא אתה תגרום נזק לסאב.

ובקשר לגישור ב8 אום זה יוריד לי את הכוח שהמגבר נותן אז למה לי לעשות את זה? מי קבע שזה יוריד לך את ההספק של המגבר? אם תחבר ל - 2 ערוצים של המגבר, 4 אוהם לכל ערוץ, או שתחבר התנגדות של 8 אוהם בגישור ל - 2 ערוצים, ההספק שיתקבל ב - 2 המקרים יהיה זהה.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...