Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Red_dragon,

עדיף שתכתוב את התקציב שלך לרכישת המונובלוק. כרגע אני אמליץ לך על מונובלוק JL500/1. המונובלוק שאני המלצתי לך עליו, עולה בערך פי 2.5 מהמונובלוק שהמליצו לך עליו קודם, המגנט פאנטום. האם מונובלוק משומש בא בחשבון?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אין ספק שהJL ברמה יותר גבוהה.

אבל שמבקשים משהו בלי פרטים אז אני עונה על הכי זול שאני מכיר.

מניסיוני כבעל עסק - ישראלי אוהב לקנות מחיר :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

talknopf@netvisi,

אתה לא צריך להתנצל ולהסביר את ההמלצה שלך. אני בכוונה המלצתי לפותח השירשור על מונובלוק שהוא יקר יחסית, על מנת שהוא יבין שכדאי לו לכתוב את התקציב, אם הוא רוצה לקבל תשובות שמתאימות לו.

נ.ב. ברכב שלי מורכב המגנט פאנטום ואני מאוד מרוצה ממנו.

שלו.

פורסם

אני אישיתי גם מתכנן על אחד עוד איזה חודש חודשיים :)

ואני אוהב להיות מוכן בכוונותיי.

אני פה כדי לעזור וללמוד.

לפעמים להסביר את עצמך ואת הכוונות הטובות שלך בנועם, זה חלק מהעזרה והתחושה הטובה שהיא מקנה.

:)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
talknopf@netvisi,

נ.ב. ברכב שלי מורכב המגנט פאנטום ואני מאוד מרוצה ממנו.

שלו.

מרוצה ממנו? מה הוא מגביר? כי לי יש אותו וההרגשה שלי שהוא ממש רחוק מלספק 675 RMS ב 2 אום.

בברכה.

פורסם
אני ראיתי אותו עובד אצל ליאור.

ששם הוא מזיז PG XENON

ממש יפה וממש טוב

כן, גם אני ראיתי אותו אצל ליאור, וגם חיברנו את הCVR שלי עליו (לפני שקניתי אחד חדש) הוא עובד יפה, מדוייק, אבל בווליום מאוד גבוה, כלומר אני צריך לכוון את המ"ע כולה לאיזה 30 (בפיונייר MAX 63) כדאי להרגיש באמת את הסאב.

פורסם

gti1980,

1. המגנט פאנטום מגביר אצלי סאב של פניקס גולד, אוקטן ZR.

2. הבעיה של המגבר הנ"ל היא רגישות כניסה נמוכה. המגבר צריך לקבל בכניסה עוצמת סיגנל (PRE - OUT) גבוהה יחסית על מנת שהוא יגיע להספק המקסימלי.

3. אם אני לא טועה אצל ליאור יש בכניסה למגבר קרוסאובר אקטיבי, שמשמש גם כ - LINE DRIVER ולכן המגבר מתפקד אצלו טוב.

4. למגבר שלי בניתי בעצמי LINE DRIVER ולכן הוא מתפקד טוב ואני מרוצה ממנו.

שלו.

פורסם

1. נכון, אצל ליאור מותקן קרוס אקטיבי חיצוני, משהו רציני.

2.הרגישות המקסימלית של המגבר בכניסה היא 4V , עם הליין דרייבר נותן סיגנל עם 8V (בהגזמה) אז מה בדיוק קורה ?

3. איך בדיוק בנית את ה LINE DRIVER הזה? האם זה מסובך? איזה רכיבים אני צריך?

4. האם זה המכשיר שיעשה את העבודה? http://www.cardomain.com/item/PHOTLD22

תודה.

פורסם
1. נכון, אצל ליאור מותקן קרוס אקטיבי חיצוני, משהו רציני.

2.הרגישות המקסימלית של המגבר בכניסה היא 4V , עם הליין דרייבר נותן סיגנל עם 8V (בהגזמה) אז מה בדיוק קורה ? לאחר בדיקת מעבדה שבצעתי למגבר, אין לו בעיה להתמודד עם מתחי כניסה גבוהים יותר, הוא אפילו עובד איתם טוב יותר. כמובן, עד גבול מסויים.

3. איך בדיוק בנית את ה LINE DRIVER הזה? האם זה מסובך? איזה רכיבים אני צריך? אם אין לך ידע מעמיק באלקטרוניקה, לא תצליח לבנות את זה בכוחות עצמך. זה מצריך לבצע מספר שינויים במגבר. כמובן שבגלל שבצעתי את השינוי במגבר, אין לי עליו אחריות.

4. האם זה המכשיר שיעשה את העבודה? http://www.cardomain.com/item/PHOTLD22

על פי מה שקראתי בלינק המצורף, המכשיר הזה אמור לבצע לך את העבודה. תודה.

התשובות באדום.

שלו.

פורסם

חברה מצטער על חוסר דיוק יש לי MAX12D DVC

הוא ירד בכלל לשתי אום? אני לא סגור על זה תקציב עד 1500 ש"ח איפה אני קונה את הפנטום במחיר טוב? עוד שאלה יש לי מגבר VIBE 421 אליו יושבים PULSE 6.5 ו6X9

עם אני שם את הפנטום אני צריך קבל?

פורסם
חברה מצטער על חוסר דיוק יש לי MAX12D DVC

הוא ירד בכלל לשתי אום? אני לא סגור על זה תקציב עד 1500 ש"ח איפה אני קונה את הפנטום במחיר טוב? תנסה כאן: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&DB27579=142855&DB219083=219106 עוד שאלה יש לי מגבר VIBE 421 אליו יושבים PULSE 6.5 ו6X9

עם אני שם את הפנטום אני צריך קבל? תשתמש במנוע החיפוש של הפורום ותמצא הרבה תשובות לכך. לדעתי האישית אין צורך בקבל.

התשובות באדום.

שלו.

• תוכן חדש...