Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בפני התקנה של מגבר ברכב ועלו לי כמה שאלות לפני כן :

1.הרכב הוא אופל קורסה 2004 מנוע 1.2 ,האם זה שאני מושך יותר זרם ממע' החשמל לא יקשה יותר על פעולת המנוע ויאלץ את המנוע להסתובב יותר מהר ?

2.לגבי כבל שרץ מן המצבר לבגאז' - איזה עובי הוא צריך להיות ומאיפה מעבירים אותו ?

3.כנ"ל לגבי הכבל RCA שבא מן ה HU .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

1.ברכב יש מזגן? בעיקרון לא אמורה להיות שום בעיה ברכב משתנון כזה כל עוד לא מדובר בהתקנת מפלצת הספקים שתזלול הזנה בצורה לא מבוקרת .עד סדר גודל של כ500RMS נטו לא מאמין שיהיו לך בכלל הבדלים ובעיות מבחינת מערכת החשמל ברכב ושאר צרכניה.

2.היום במכוניות הכבל המקורי מהאלטרנטור למצבר אינו פחות מ8G ככה שלהריץ 4G מהמצבר להגברה בעוד שמהאלטרנטור למצבר ישנו כבל 8G -לא כחם,יוגדר כביזבוז.אם אתה משפר את צנרת החשמל בין האלטרנטור למצבר[דייהנו-מוסיף כבל ישיר וקצר ככל האפשר מהאלטרנטור ישירות למצבר בסגולה של 8G ומטה,אז הדבר אפקטיבי לחלוטין ומצדיק הרצת כבל בסגולה 4G מהאלטרנטור למצבר. העובי של כבל מתח להגברה הוא כתלות בהספק שקול של המגבר/רים שלך נגיד הספק שקול של עד כ500RMS לא יצרוך כבל מתח פחות מ8G[ובאורך שלא כ3.5-4M].

3.רצוי כבל שזור בעל סיכוך האורך הוא בדרך כלל קבוע ברוב הכבלים[5M]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ברכב יש מזגן , הקטע הוא שכשאני מדליק את המזגן האוטו נחלש מעט ואני לא רוצה להעמיס עוד .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...